Tadić: "Zaslužili smo da prođemo dalje"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.06.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Dušan Tadić smatra da je ekipa trebalo da igra u osmini finala i da je bilo potrebno više sreće.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Dušan Tadić istakao je da je ekipa danas igrala dobro, ali i da je zaslužila plasman dalje.

"Dobro smo počeli, ali nas je presekao gol Brazila. Nismo iskoristili prilike, kada to ne uradiš protiv ovakvog protivnika, onda je teško doći do pobede. Mislim da treba da budemo ponosni jer smo dali sve od sebe. Žal je što nismo otišli dalje, mislim da smo zaslužili", rekao je on.

Posebno žali za šansom Mitrovića.

"U današnjoj utakmici, da smo iskoristili šansu, da je bilo 1:1, bila bi druga utakmica. Mislim da bismo došli do povoljnog rezultata", rekao je Tadić.

Najveći žal je za porazom od Švajcarske.

"Nije isto izgubiti od Švajcarske i Brazila, mogli smo protiv Švajcarske da uzmemo minimum bod, nismo trebali da izgubimo. Sada smo sve učinili, borili se za našu državu da dođemo do povoljnog rezultata", rekao je on.

Dušan Tadić smatra da će ekipa ostati na okupu i nakon ovog Mundijala, da će zajedno krenuti u nove pobede.

"Ne postoji mlad i star igrač. Pogledajte druge reprezentacije, igraju igrači od 35, 36 godina i bitniji su igrači. Bitno je da ostanemo na okupu. Potreban je spoj mladosti i iskustva"
, rekao je on.


Ne propustite

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 28.06.2018
12:20

Ako nista bar je dosta mladih osetilo sta znaci biti na velikom takmicenju, pa sada imamo zalog za buducnost, imao je petlje da povdde mlade i da ih uvede u igru. Milenkovic, Radonjic, Jovic, Zivkovic, Grujic, SMS, to ce nam ubusuce biti starteri ja se nadam, samo da ne menjaju selektora opet pa da zovu Gudelje i Scepovice, Radovanovice...

avatar
Milan K.
Thursday, 28.06.2018
09:29

Nismo zasluzhili da prodjemo.. Mozhda jesu dali sve stho su mogli ali ne treba lagati samog sebe.

avatar
prike
Thursday, 28.06.2018
09:07

Ljaja bio najbolji protiv Brazila. Odigrao bez greske.

avatar
Panter
Thursday, 28.06.2018
08:57

Definitivno naš najbolji igrač.

avatar
Markyc
Wednesday, 27.06.2018
23:56

Moram samo posebno da pohvalim ovog momka. Pored toga sto je bio medju najboljima, istakao bih njegovu smirenost. Uvek izjave za medije odmerene i na mestu. Temperament petogodisnjeg deteta, a veliki borac. Svaka cast momci, ovo je ipak realan domet.

avatar
Mads87
Wednesday, 27.06.2018
23:38

Zasto se nadas da nece ostati.Covek je napao Brazil kolko je mogao dok bi se ostali nasi branili! Treba mu da ti sansu da radi ili ne njemu onda nekom drugom al nemoj bre da menjamo godisnje seklektora nikad tako nista necemo uraditi

avatar
BlagoMeniOpetJA
Wednesday, 27.06.2018
23:37

Iako su se borili i trcali vise nego obicno, sto budimo realni nije mnogo tesko, nisu zasluzili da prodju. Vidjelo se koliko je Krstajic neiskusan i nije trebalo forsirati njega preko Muslina na stetu nacionalnog tima. Al dobro, bilo je bitnije da Kezman utopi SMS-a nego da reprezentacija napravi nesto vise na mundijalu. Tuga je sto je taj isti Kezman dobio nogu nedavno sa pozicije SMS-ovog agenta tako da je sve ovo napravljeno da neko sedmi dodje u kes.
Utakmica protiv Kostarike je bila vise na silu nego na neko znanje i taktiku. Sanse smo imali, nismo ih iskoristili. Odlucio go iz prekida. I onda umjesto da kad je u drugom kolu poveo u petom minutu pritisne Svajcarce on (Krstajic) se povuko ko tetkica. Stojkovic je vec u 10tom minutu poceo da razvlaci. Osteceni jesmo bili ali to ne moze i ne smije da bude izgovor. Utakmicu sa Svajcaraskom je izgubio selektor kukavickom igrom.
A sta je ceko nemam pojma, jer se i prije pocetka prvenstva govorilo da utakmica protiv Brazila ne smije da odlucuje prolazak. Da su stisli ko sto su trebali pa makar onda i muski izgubili bilo bi mi manje krivo.

avatar
karma
Wednesday, 27.06.2018
23:35

Zasto ne objavljujete komentare,plasite se odgovora,a?

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 27.06.2018
23:15

Dušan je pokazao da je naš NAJBOLJI igrač. Milenković i on su najviše pokazali na ovom prvenstvu. Sjajan stav, treba igrači da ostanu na okupu, s tim što nekoliko njih treba obavezno vratiti(Gaćinović, Fejsa, Nastasić kad se oporavi...) i dovesti iskusnog selektora, nadam se da Krstajić neće ostati.

avatar
Петар Чалић
Wednesday, 27.06.2018
23:37

Крстајић је показао за ово кратко време највише позитивних ствари још од Антића. Са њим смо сигурни да бедимо макар све објелтовно слабије од нас па ћемо се квалификовати за сваки турнир.

Први пут се позивају најбољи, ма колико млади они били. Први пут после пуно година је комуникација у репрезентацији одлична. Први пут се не руши добар рад из прошлог периода већ се он надограђује.

Искрено се надам да ће после свега Крстајић остати дуго као Лев код Немаца.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 27.06.2018
23:49