Švajcarci šokirali Brazil, Srbiji prvo mesto u grupi i velika briga!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.06.2018.
21:55
Izvor: Sportske.net

"Sajdžije" izborile remi protiv jednog od najvećih favorita Mundijala.

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Povezane vesti

Druga utakmica grupe E u kojoj se nalazi i Srbija završena je rezultatom 1:1. Iznenađujući remi Brazila i Švajcarske ostavio je "Orlove" na prvom mestu grupe, ali sa velikim problemima u nastavku takmičenja.

To znači da će četa Mladena Krstajića morati da ide na pobedu u narednom meču sa Švajcarcima ukoliko želi da izbegne scenario u kojem se za prolaz u osminu finala bore za "Kariokama".

Brazilci su dobro otvorili utakmicu i već u 11. minutu imali priliku da povedu, ali nije se najbolje snašao Paulinjo.

Nastavljao je Brazil sa inicijativom što se i isplatilo u nastavku prvog dela igre.


Brazilci su gotovo rutinski priveli kraju prvo poluvreme i bez ijedne opasnosti po gol Alisona otišli na odmor.

Kutinjo Brazil Svajcarska

Selekcija Vlade Petkovića nije imala šta da čeka sa golom zaostatka i u drugo poluvreme krenula je nešto ofanzivnije.


Krenula je ekipa selektora Titea da igra sve otvorenije , čak i kreirala neke prilike, dok je Švajcarska do kraja meča čeka svoju šansu preko kontri.

Udarac Kutinja iz 70. minuta mogao je doneti novu prednost "Kariokama", ali je lopta otišla desno pored gola.

"Sajdžije" su pretile preko Džemailija, ali je Alison njegov udarac iz 73. minuta sačekao spremno.

Stiven Zuber

Tite je pokušao da razmrda ekipu ubacivanjem Firmina u igru koji se nedugo nakon ulaska našao u prilici u 82. minutu.

Pucao je fudbaler Liverpula iskosa sa desne strane u srcu kaznenog prostora, ali je loptu poslao daleko iznad gola Zomera.

Isti igrač je u 90. minutu imao priliku da savlada golmana protivničke ekipe, ali je Zomer sjajnom intervencijom odbranio udarac Firmina glavom sa ivice peterca.

Ređale su se prilike Brazilaca u tom trenutku, Miranda je samo minut kasnije iz sredine šesnaesterca tukao tik pored desne stative golmana Švajcarske.

U poslednjim trenucima meča Fabija Šer izbio je loptu ispred gol linije svog tima i tako spasao svoj tim.

"Sajdžije" su uspele da se odličnom defanzivnom i skoncentrisanom igrom sačuvaju od naleta brazilskih fudbalera i izbore više nego dobar remi protiv petostrukog prvaka sveta.

Brazil: Alison - Danilo, Miranda, Tijago Silva, Marselo - Kasemiro (od 60. Fernandinjo), Paulinjo (od 67. Renato Augusto), Vilijan, Kutinjo, Nejmar - Gabrijel Žezus (od 79. Firmino).

Švajcarska: Zomer - Rodriges, Akanđi, Šer, Lihtštajner (od 87. Lang) - Džaka, Behrami (od 71. Zakarija), Cuber, Džemaili, Šaćiri - Seferović (od 80. Embolo).


U narednom kolu iste grupe 22. juna sastaju se Brazil - Kostarika i Srbija - Švajcarska

Naš specijal o Mundijalu možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Komentari

107 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Truja
Monday, 18.06.2018
14:02

Nejmar obican cirkuzant

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 18.06.2018
02:54

Srbija me je odusevila borbom i zalaganjem a iznenadila sa cinjenicom da smo do naseg vodstva dosta drzali loptu u nogama. Igrali smo nekako drugacije i daje mi optimizam da cemo ici dalje. Svajcarska jeste dobra ali mozemo mi sa njima. Mozemo i prvi iz grupe na Nemce pa da ih vidimo, nanu im naninu

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 18.06.2018
02:47

Polako, svi otpisujete Kostariku ali nisu ni oni dosli da odu kuci sa nula bodova. Videcemo Svajcarce kad se oni budu morali otvoriti

avatar
Monday, 18.06.2018
02:34

Нама заправо овај резултат одговара јер нас ослобађа калкулисања. Ствар је проста, победа против Швајцарске обезбеђује 1/8 финала, све осим победе готово извесно значи испадање. С друге стране и Швајцарци и Бразилци ће се наћи у великом искушењу да против нас калкулишу. Ја мислим да је у погледу психологије на терену боље бити онај који не калкулише.

avatar
Robert Bob Paisley
Monday, 18.06.2018
02:07

Prosto ne mogu da verujem da se zalite na VAR. Oduzima minut vremena a sprecava bilo kakvu nepravdu i malverzaciju. Zamislite da je danas SMS dao gol makazicama a sudija podigao ofsajd. Bez VAR tehnologije hipoteticki bismo bili osteceni i ta situacija bi mogla da promeni tok meca.

avatar
Monday, 18.06.2018
00:08

STA DA RADI NEJMAR???

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Sunday, 17.06.2018
23:31

ne smemo biti prvi u grupi... jer mislim da ce meksiko biti ispered nemacke... mi cemo ici na meksiko ako smo drugi 😂

avatar
biTan
Monday, 18.06.2018
00:24

Dobro je sto Brazil igra prvo sa Kosta Rikom,pa tek mi sa Svajcarcima. Brazil ce da pobedi i imace 4 boda,mi pobedimo imamo 6 i prvi smo. U zadnjem kolu ne vidim kako mozemo igrati nereseno sa Brazilom,jos skrivimo neki penal i op, eto Brazil prvi i ode na Nemce xD

avatar
nenadnenad1234
Monday, 18.06.2018
00:57

Poceli smo sa izjavama da samo prodjemo grupu, a dosli smo dotle da nam prvo mesto neodgovara.

avatar
Savoa
Sunday, 17.06.2018
23:03

Alison napumpan golman ima 20 boljih.

avatar
Dimebag Darrell
Monday, 18.06.2018
01:11

Možeš li samo napisati zbog čega imaš tako mišljenje? Ili samo pišeš onako bzvz?

avatar
RaZZoR
Sunday, 17.06.2018
22:50

Bravo za komsije i pobjedu nad Kostarikom, Srbija ce proc grupu bez problema, na Svicarskoj je sad pritisak , oni ce morat ici na pobjedu a Srbija ce igrat opusteno i slavit protiv Albanije pardon Svicarske...U zadnjem kolu ce but relax sa Brazilom ... Nikako mi se ovo prvenstvo ne svidja svaka utakmica penal i taj var neki stvarno pocinje i fudbal bit dosadan. I da jos kazem da je veceras po kozna koji put Nejmar dokazao da je tragikomican, sa onim naviljkom sijena izgleda ko neki lik iz crtanog filma a jos tuzniji su neki il pokusaji neki driblinzi na sredini terena, bas jedan nacin da na sebe privuce paznju...Firmino takodje treba pocet protiv Kostarike ...

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
01:07

Zasto je na Svajcarskoj pritisak kada njima odgovara nereseno protiv Srbije? Ovo za VAR je istina, ali bolje i to nego greske kao na nekim proslim prvenstvima, jednom je cak bilo i da nije sviran ofsajd od 2m...jos je rano za tvoje misljenje o VAR-u, promenices ga prvom prilikom kada tvoj tim njime bude dobio nesto sto bez njega ne bi dobio. Sa druge strane, pozitivno misljenje o VAR-u koje ces steci, nece pokvariti bilo koja odluka protiv tvog tima, jer ako si pravi sportsmen i fer sigurno neces reci "e da nije ovog VAR-a, sad sudija ne bi svirao penal protiv mojih" (a penal bio). Meni je jedino nejasno zasto se neke utakmice produzavaju po 5min, a nije bilo nikakvog gledanja snimka ili tako nesto, a siguran sam da bi se do ovog prvenstva ista ta utakmica produzila 3, a nekad i 2 minuta. Verovatno isto neki novi nacin zbrajanja tih "izgubljenih" minuta.

avatar
Ser Keba
Monday, 18.06.2018
08:50

"Sa onim naviljkom sijena", hahahahahahahaha, kralju!!! :-D

avatar
Fan Celsija
Sunday, 17.06.2018
22:48

Tvrd orah ovi Albanci.

avatar
Phenomenal
Sunday, 17.06.2018
22:45

Firmino greje klupu Hesusu... e svasta... Treba sad da bijemo ove afrikance, evropljane, peruance, sve sami uvoz, nista domace (Svajcarska)...

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 17.06.2018
22:44

Nemamo se koga plašiti! Idemo na obe pobede a mi to možemo! MI SMO SRBI NEK SE ZNAAAA! ŽIVELA NAM SRBIJAAAA! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪

avatar
Red blood
Sunday, 17.06.2018
22:39

Nadao sam se scenariju u kojem Brazil napuni Svajcarce,pa mi nekim remijem sa njima uspemo na gol razliku da uhvatimo drugo mesto.
Ovako..moramo ici na pobedu.Daleko su kvalitetniji od Kostarike,ali samo hrabro i danasnjim zalaganjem i imacemo sanse.

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 17.06.2018
22:37

Ako ovo nije namesten rezultat,ja ne znam sta je.Brazil kako je igrao dok nije dao go,pa to je bilo samo za pozeleti,sve je slutilo na katastrofu Svice,odjednom dadose gol,i kao da je Murinjo seo na klupu,uzas da ne moze veci,Brazil se brani protiv slabije ekipe i naravno prima go,posle je bilo kasno.Pomislim nekad da je kladza toliko umesala prste u fudbal da pocinju da namestaju ishode,ovo sto se dogodilo veceras prkosi logici normalnog posmatraca fudbala,fudbal gubi na drazi polako,da ne pricam o nedosudjenim faulovim,penalima,dzabe i var kad imas placenog magarca koji sudi

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
01:19

Sve je moguce, ali male su sanse za to iz prostog razloga sto su kladionice svakako u plusu. Najjednostavniji primer ti je da kada su sanse za neka dva ishoda 50:50 (vise/manje koseva recimo), kvote na taj ishod su po 1.85 iako je realna kvota 2, ali upravo ta razlika je to sto kladionica dobija.

avatar
Sunday, 17.06.2018
22:34

Favoriti ili izdaju ili igraju lose. Za nas ista meta isto odstojanje. Pobeda protiv Svajcarske nam donosi prolaz u svakom slucaju i da su veceras izgubili.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
01:21

Nije pobeda protiv Svice sporna, vec smo sa njihovim porazom od recimo 4:0 od Brazila mogli i sa neresenim protiv Svice da idemo dalje, ovako ako bude nereseno ici ce oni (osim ako oni ne kiksnu od Kostarike ili mi izvucemo remi sa Brazilom sto je jako tesko).

avatar
Monday, 18.06.2018
19:30

Mislim da itekako mozemo pobediti Svajcarsku ali ne sa Ljajicem i Sergejem zajedno na terenu... Guse jedan drugog uz to je Ljajic beskoristan po krilu. Kostic mi ne uliva poverenje pa bih najradije voleo da vidim Radonjica iako ga mnogi osporavaju... Sa Brazilom jako tesko, ne i nemoguce... Na kraju krajeva mozda i remi sa Svajcarskom bude dovoljan. Ko kaze da ce Svajcarci 100 % pobediti Kostariku? Dobri su oni kada se brane ali nemaju neke znacajne kapacitete kada jure rezultat... Jedva su prosli baraz!

avatar
Broj1a
Sunday, 17.06.2018
22:29

Eto, nateraće nas ovim glupim remijem, zbog ovog sudije dunstera, da pobedimo sve u grupi. Hrabro, hrabro, hrabrije!!!

avatar
claudio canidja
Sunday, 17.06.2018
22:25

80 % utakmica do kraja prvenstva max 0-2 gola.Fudbal se.vise neigra za golove,vise da ne bude golova,sve je defanziva plus Var...zagarantovana dosada...u najavini najgore prvenstvodo sada

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 17.06.2018
22:38

Bravo za komentar,postaje negledljiv,cast izuzecima,koji se dese jednom u 10 tekmi.Kladza umesala prste opasno u ovaj sport

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.06.2018
23:06

Vecina vise voli gledati tekme na jedan gol do kraja nego da neko nekog busi sa 3-4 razlike , ako si vec u tom fazonuu promasio si sport

avatar
aeon
Sunday, 17.06.2018
22:22

To! Od početka smo prvi u grupi, tako ćemo i da završimo. Švajcarce s makar dva razlike, a protiv Brazilaca relaksirano, odmaramo igrače, bunker na kontru, Radonjić i Tadić... pa i bod će biti dovoljan.

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 17.06.2018
22:31

Gde ti zivis,pa Brazil ne moze Svajcarsku da dobije sa golom,ne se dva razlike,a mi cemo sa 2,pa sad nam treba 6 za prolaz,da je Brazil dobio,prosli bi sa 4,cak i sa 3 bi imali minimalnu sansu,ko da se namesta da mi ispadnemo

avatar
MCCityzens
Sunday, 17.06.2018
23:04

Svajcarci nece toliko da jure protiv nas.Oni ce biti zadovoljni remijem, a Kostariku ce dobit makar 1:0.Mislim da CR nece biti toliko zainteresovana jer nemaju nikakvu sansu. Mislim da ce Brazil iskalit bes nad CR I NAMA.

avatar
Sunday, 17.06.2018
22:22

Тако је то кад је председник ФИФА швајцарац, гол после фаула, недосуђен пенал у корист Бразила, Швајцарска није смела да изгуби, мада, да су Бразилци били мало мање надмени, могли су да их на брзину напуне и не би било бриге. Овако, Србија да се спреми и за суђење у петак.

avatar
Red blood
Sunday, 17.06.2018
22:41

Realno..i da je sudija gledao snimak,ono ne bi bio penal.Drzao ga..pustio..i onda se Jesus bacio.A kod gola Svajcaraca,odbrambeni je trebao pasti i bio bi faul 100%.Sudija je odradio korektan posao.Svajcarcima treba cestitati.

avatar
claudio canidja
Sunday, 17.06.2018
22:19

Ovo je.strasno...dosada od fudbala...da li je moguce da su stoperi.glavni.igraci u Brazilu...posle dvadesetog minuta gledamo.brazilskog trenera kako rukama.pokazuje da stanu i da igraju bez napada...momentalni otkaz...Jasno.je vec sada da je Spanija najbolja

avatar
Sunday, 17.06.2018
22:15

Ne sviđa mi se nikako ovo, bolje da je Brazil pobedio. Moramo dobiti Švajcarce. Toliko o Brazilu, ovo potvrđuje moju teoriju da nisu glavni favoriti i da ovo Francuzi osvajaju.

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 17.06.2018
22:41

Ni Francuzi nisu pomazali mnogo,tek je pocelo,videcemo vec sledece kolo gde je ko

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 17.06.2018
22:13

p.s. Nejmar kao da je istresao pola kile majoneza na glavu,uzas...

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 17.06.2018
22:11

Ala su nam Brazilci zaprzili corbu svaka im cast.Nejmar istripovao da igra fifu na amater,pa pokusava sam da prodje ceo teren.Kapiram da se uzeleo fudbala,ali danas nista pozitivno nije napravio,osim sto je iznudio gomilu faulova.Mogao je i sudija da svira faul kod gola,ali Alison je morao da pokupi onu loptu.Igrac mu stoji ispred nosa,bukvalno na tri metra od njega,a on se zakucao za gol liniju.Svajcarci se dobro brane,igraju prljavo,i ceka nas pakleno tezak mec u sledecem kolu...

avatar
RaZZoR
Sunday, 17.06.2018
22:52

A pazi sad jednu stvar buraz, nek dobijem milion minusa ja cu reci da bi Brazil mogao vec posle grupne faze da ide kuci...Zasto Srbija nebi mogla dobit Brazil, a Albaniju ce sigurno dobit...I hrvatsla i srbija ce proc dalje pazite sta kazem i veliki poz za brscu iz bosne !

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 18.06.2018
00:24

Sve je moguce,ali ipak mislim da je Brazil previse kvalitetna ekipa da bi otisao kuci vec posle grupne faze.Nasa sansa je mec sa Svajcarcima,tu mora da se ide na pobedu i da se trazi plasman u 1/8 finala.A sto se Hrvata tice,ja sam ubedjen da oni idu dalje,a nadam se da cemo im se i mi pridruziti kao sto ti kazes...Pozdrav buraz iz Srbije,drago nam je da imamo komsijsku podrsku :D

avatar
magister
Sunday, 17.06.2018
22:10

S jedne strane - loše po nas, Švajcarski idu protiv nas na krilima ovog boda i sasvim solidnog meča protiv Brazila. S druge strane, sad znamo da je pobeda protiv Kostarike - samo dobar početak, da nema ništa od ideje, ako ju je neko imao, da sad možemo da igramo na remije do kraja. To je u neku ruku dobro, jer moramo da se naštimujemo da igramo svaku utakmicu na ovom SP na pobedu, i ne postoji nijedan razlog da se podcenjujemo i preterano respektujemo druge. Sa svakim u ovoj grupi možemo da igramo, pa i sa Brazilom, na pobdeu. E, ako tako posmatramo stvar, onda je ovaj rezultat odličan, a ja tako posmatram. Jer posle eventualne pobede protiv Švajcaraca, protiv Brazila bi bio dovoljan remi - za prvo mesto u grupi. I tu postoji zvrčka. Naša se grupa ukršta sa grupom Meksiko, Nemačka, Švedska, a posle današnje utakmice, Meksiko možda ima najviše šansi za prvo mesto, Nemačka verovano druga, što znači da će prvak naše grupe verovatno na Nemačku, a drugoplasirani na Meksiko. No, hajde prvo da zgromimo Švajcarce.

avatar
RaZZoR
Sunday, 17.06.2018
22:54

Nisam previse ni gledao iskreno Srbiju i nisam toliko gledao njihov igracki kadar a danas sam vec malo sve to prooratio i mogu reci da Srbija ima extra dobru repku nadam se da ce daleko dogurat

avatar
Ser Keba
Monday, 18.06.2018
09:05

Švajcarska dosta igra na snagu, a mi imamo fizički dosta jače igrače, nisu nešto mnogo brži od nas što nam odgovara, jedini koji tu nešto zna fudbal iznad proseka je Šaćiri, a kod nas su u tom segmentu bolji i Tadić i SMS, tako da možemo da igramo na pobedu, Brazil je sa druge strane prebrz, ali to nije normalno koliko su brzi, sreća, velika sreća sve lopte idu Nejmaru, ako se naši iskusni igrači dobro postavljaju i perfektno čitaju igru, onda imamo šanse, samo ne smemo ući u jurnjavu sa njima jer su skoro svi Brazilci brži od nas i u tom slučaju gubimo snagu do 60. minuta.

avatar
Savoa
Sunday, 17.06.2018
22:09

Brazilci smradovi

avatar
RaZZoR
Sunday, 17.06.2018
22:55

Nejmar je najgori ubjedljivo

avatar
adidas forever
Sunday, 17.06.2018
22:09

Ništa neobično za Brazil da bude poražen u taktičkom smislu. Svako ko je gledao Švajcarce godinama unazad protiv jačih ekipa mogao je da očekuje čvrstu, grubu, na momente i prljavu igru (naročito nad Neymarom), dosta prekida, valjanja, odugovlačenja i slično. U prvih 20-ak minuta dobar deo toga je izostao u igri Švajcaraca, zahvaljujući čemu je Brazil bio dominantan, poveo i umesto da dotuče Švajcarce oni se povlače. Time je Brazil sam sebi oduzeo 2 boda na startu.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.06.2018
23:22

Spanija 0-1 Svajcarska Honduras 0-0 Svajcarska Cile 1-0 Svajcarska.. njihovi rezultati 2010. govore mnogo... cudno ce mi biti ako pobjede Kostariku uopste danas im je realno sudija poklonio bod uz itekako nonstalantni Brazil,nisu oni nista posebno samo sto su najprljaviji tim definitivno

avatar
Rui Costa 10
Sunday, 17.06.2018
22:08

Brazil stao posle datog gola i povukao se bzvz. Jeste bilo malo odgurivanja kad su primili gol, ali je golman kriv jer je bilo sa 3-4m razdaljine. Nejmar siledzija. Svakako lose izdanje cele ekipe .

avatar
M_85
Sunday, 17.06.2018
22:07

Nasa briga je pocela kad smo kostariku pobedili samo s jednim golom razlike. To je automatski znacilo da svajcarsku moramo da pobedimo. Ovaj remi ne igra nikakvu ulogu.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
01:50

Pa i ne bas, jer vece su sanse bile da Brazil pobedi Svajcarsku sa 3 ili 4:0, nego Srbija Kostariku. Sa druge strane da je Brazil pobedio veceras, sigurno i Kostariku, valjda ne bi nas nekom razlikom u zadnjem mecu gde su prvi u grupi. A Kostarika bi valjda na svaki nacin pokusala da odbrani cast jer ce pred zadnji mec imati 0 bodova. Da ne pominjem da je sada sve dodatno iskomplikovano i pobedom Meksika nad Nemackom, ali nas u toj kalkulaciji nema jer mi moramo za pocetak da vidimo da se kako znamo i umemo dokopamotog drugog mesta. Brazil bi vec mogao da kalkulise da li ce da igra protiv Meksika osminu finala ili protiv Nemacke koja je jedan od favorita turnira.

avatar
Sunday, 17.06.2018
22:04

Koja velika briga? Idemo na pobedu, gledamo svoja posla i ne zavisimo ni od koga. Prosta matematika. Švajcarska se branila, doduše dobro, u napadu su tanki i to je činjenica.

avatar
Sparrow
Sunday, 17.06.2018
22:55

Retko normalan komentar. Kad je komentator ovo isto izgovorio popizdeh istog momenta. Priteralo me od kalkuilacija i to odmah posle prvih utakmica. Slazem se u potpunosti.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 17.06.2018
22:04
avatar
PintoDaCosta
Sunday, 17.06.2018
22:04

Nama prvo mesto?!! Pobedili smo najslabiju ekipu u grupi...polako.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.06.2018
22:03

I zaboravih da napomenem momentalni otkaz onom sto nije signalizirao sudiji da pogleda VAR kod gola Svajcarske jer je bio cist faul

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.06.2018
22:02

Sto se nas tice jasnije ne moze,pobjedis Svajcarsku i ides dalje! Cini se da je Brazil skoro kad pozeli mogao dati gol ali kad su pritisnuli 2 puta su jako,jako blizu bili,igrali su da se ne oznoje idalje tvrdim bolje igrace imamo nego Svajcarska samo su oni uigraniji i imaju uspostvljen sistem ali i nasi su bili savrseni danas!Svajcarci su recimo 2010. Pobjedili Spaniju na otvaranju a igrali remi sa Hondurasom i izgubili od Cilea tako da vjerujem da ih mozemo dobiti pa se tuci s Brazilom ko ce biti pobjednik grupe,ZAVISIMO SAMI OD SEBE to je najbitnije

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
01:58

"Sto se nas tice jasnije ne moze,pobjedis Svajcarsku i ides dalje!" pa ovo bas i nije najbolja situacija, gora je cak od situacije da nam je ta utakmica 1/16 finala, jer da je 1/16 finala u toj situaciji bi kad je remi imali produzetke i penale, ovako remi apsolutno odgovara Svajcarcima. Kakvu-takvu nadu pruza i zadnja utakmica u grupi Svajcarska-Kostarika pred koju ce Kostarika imati 0 bodova i morace da igra za cast. Ovo se naravno odnosi na eventualni remi sa Svicom, a pobeda bi sve resila u nasu korist.

avatar
Al(a)din
Sunday, 17.06.2018
22:01

Moramo pobediti i Svicu i Brazil

avatar
Carina_11303
Monday, 18.06.2018
07:30

I posle toga jos cetiri nokaut utakmice i budemo prvaci sveta. Odlicna matematika, nisam se toga setio

avatar
Al(a)din
Monday, 18.06.2018
16:18

Bravo, svaka cast. Eto ja se toga nisam setio da budemo svetski prvaci. Svaka cast. Jedan veliki 👏👏👏👏👏👏 za tebe iz naseg studija

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.06.2018
22:01

Brazilci i nisu toliko dominantni , prenapuhani su , moze se igrati sa njima

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.06.2018
22:01

Kao sto i rekoh malopre nisu Brazilci bili svesni moci Švice . Pojeli su ih na sredini terena gde je Brazil i najslabiji . Niz fantasticnih meceva se nastavlja a nas ceka zaista enormno tezak mec sa Svajcarskom . Zbog ovog volim reprez fudbal u odnosu na klubove nema unapred upisanih bodova , niko nista ne poklsnje vec mora teskom mukom da se zaradi . Sutra ce Englezi doziveti sok takodje . P.S. Po meni nije bio faul kod gola

avatar
MCCityzens
Sunday, 17.06.2018
23:11

Po meni je mogao sudit faul kod gola,a sto se Jesusa tice nije za penal.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 18.06.2018
06:32

MoRao je da dosudi faul.

avatar
saka7903
Sunday, 17.06.2018
22:00

Zasto se stavlja pod moranjem pobeda protiv Svajcarske kad sa dve neresene idemo KAO PRVI IZ GRUPE DALJE.ne nabijajte nikakvo moranje nikom jer tamo se ne igra za niciji zivot,vec je to SPORTSKO TAKMICENJE kao i svako drugo.
Na kraju NAPRED SRBIJA pa kako bude samim dolaskom tu gde ste vi ste veliki POBEDNICI I PRVACI SVETA ZA MENE.

avatar
Braćala
Sunday, 17.06.2018
22:25

A kako to molim te idemo kao prvi u grupi sa 2 neresene??

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 18.06.2018
06:32

Sigurno je mislio na dve neresene u naredne dve utakmice jer vec imamo jednu pobedu mada nam to ne bi garantovalo prvo mesto.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
02:01

vrv je mislio da Brazil nikoga nece pobediti u ovoj grupi :)

avatar
Marko HM
Sunday, 17.06.2018
22:00

Dobijamo Švajcarsku i to je to!

avatar
Barca4ever
Sunday, 17.06.2018
22:00

Steta sto moramo da izbacimo Nemce.

avatar
petar000
Sunday, 17.06.2018
22:00

Ma nema brige nikakve. Nama treba pobeda protiv siptara i idemo dalje. Znaci, ne znam kud ocete bolju situaciju, na 90 minuta si od prolaza. Sad ako ne uspemo da ih dobijemo, sta da se radi. Imamo Brazi;l da se vadimo :)

avatar
Don Silvio
Sunday, 17.06.2018
22:00

Dan prepun iznenadjenja Brazil nereseno sa Svicom, Meksiko pobjedio Nemce i Srbija pobedila

avatar
Sunday, 17.06.2018
21:59

Neymar je dobio batine kao da je imao box a ne fudbalski mec! Marcelo odlican, ostali brazilci nista narocito. Odbrana uzas. Sa druge strane Svajcarci disciplinovano, taktika defanzivna sto je i normalno plus malo srece i eto ga bod protiv Brazila!

avatar
Sparrow
Sunday, 17.06.2018
22:57

Uf, baletan dobio batine, sto mi zao... Padavicar najobicniji!

avatar
Herkules88
Monday, 18.06.2018
01:13

ma koje batine, malo ga neko zakaci a on se valja kao da ga buzdovanom udarali, glumac naduvani

avatar
La bestia negra
Sunday, 17.06.2018
21:59

Kakav klovn onaj Nejmar izbacio bih ga iz reprezentacije sa sve onom odvratnom frizurom,cirkuzant upropastio svaki napad da bi driblao u prazno i ponizio protivnika,a kad ne prodje onda pada kao pokosen,treba da ga svi udaraju po nogama jer je ljiga.Sa takvim klovnom i u napadu beskorisnim Zezusom nemaju oni sta da traze sto se tice titule

avatar
Ser Keba
Monday, 18.06.2018
10:03
avatar
Sunday, 17.06.2018
21:59

Idemo izbacit brazil

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 17.06.2018
21:58

Sudije su im poklonile gol, a ne bi me cudilo da na kraju imaju tri remija, a onda smo mi gotovo sigurno u osmini finala...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.06.2018
22:22

onda nismo gotovo sigurno nego sigurno... jedino ako Kosta Rika dobije Brazil a Brazil dobije nas u sta ne vjerujes jel da? :D Svajcarska nista posebno Brazil igrao da kap znoja ne padne na travu

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 18.06.2018
07:47

Kosta Rika 😂😂😂😂

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 18.06.2018
06:57

Ako Kostarika pobedi Brazil, a u poslednjem kolu Brazil dobije nas, a u tom drugom mecu bude nereseno (da pretpostavimo da cemo mi u sledecoj utakmici remizirati(, onda ce odlucivati gol-razlika, a ne medjusobni susret, to nisam znao. Taman sam hteo da napisem da si u pravu, ali, sad je to postalo malo komplikovanije;-)

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 18.06.2018
06:34

Ne verujem u to, ali, dokle god postoji i samo promil teoretske sanse, ipak je GOTOVO sigurno:-D

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.06.2018
22:22

onda nismo gotovo sigurno nego sigurno... jedino ako Kosta Rika dobije Brazil a Brazil dobije nas u sta ne vjerujes jel da? :D Svajcarska nista posebno Brazil igrao da kap znoja ne padne na travu

avatar
Tata Messi
Sunday, 17.06.2018
21:58

Nadam se da ce momci biti motivisani protiv ovih Siptara.Skroz nezasluzeno odigraju nereseno.

avatar
Red blood
Sunday, 17.06.2018
22:49

Zasluzili su bod.Budimo realni..Druga je stvar sto je Brazil odigrao takticki kriminalan mec.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 18.06.2018
01:01

Pa to sto je Brazil bio ispod svakog nivooa idalje ne znaci da je svajcarska zasluzila bod,daleko od toga.. Svajcarska ta jedina sansa i to uz faul iz koje su pogodili a Brazil 4 velike sanse

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 17.06.2018
21:58

FIFA je za glavnog sudiju izabrala Meksikanca čija se reprezentacija ukršta sa grupom u kojoj je upravo Brazil, a pored VAR-a 3 Italijana i Argentinac. Jasno je zašto je priznat gol Švajcarcima nakon očiglednog prekršaja u napadu. Nije to jedina greška na štetu Brazila/u korist Švajcarske ali je presudna.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 18.06.2018
01:02

Pa Meksiko je na korak od prvog mjesa u grupi sto bi nabacivao svojima Brazil potencijalno kao drugoplasiranog?

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 18.06.2018
21:15

Prerano je da se razmišlja o konačnim pozicijama na tabeli ali ako nekome otkineš 2 boda sigurno ga udaljuješ od prolaza - to je poenta. U svakom slučaju nelogično je da sudi sudija iz grupe sa kojom se ukrštaju, ako ništa drugo zbog kartona.

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 17.06.2018
21:58

Svajcarska je izuzetna reprezentacija. a od svih favorita za sada su me Spanci najmanje razocarali

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 17.06.2018
21:58

Sta svi ovde misle? Da igraci kao sto su Renato Augusto, Fernandinho, Paulinho, cim obuku zuto-zeleni dres, automatski postanu bolji igraci? Pa veceras protiv Svajcarske nista nisu znali, nista nisu uradili, na momente je cak Svajcarska izgledala bolje. Ako odigramo sa istim pristupom sa kojim su odigrali Svajcarci, ne vidim zasto ne bismo mogli i mi da im uzmemo bod.

avatar
HakunaMatata
Sunday, 17.06.2018
21:58

To je taj mocni Brazil, favorit za osvajanje :-) Do sada apsolutno niko nista nije pokazao od favorita...Videcemo Belgiju i Englesku sta ce uraditi...

avatar
Red blood
Sunday, 17.06.2018
22:51

A gde je to Engleska favorit za osvajanje?Pa ja njima dajem sansu podjednaku Srbiji da osvoje!

avatar
napred Panktizan!
Monday, 18.06.2018
02:07

Pa Spanije jeste pokazala, ona je ipak igrala sa evropskim prvakom. Ostali su igrali sa daleko slabijim timovima.

avatar
Zlato
Sunday, 17.06.2018
21:58

Kad imaju ovakvu pomoc sudija protiv jednog Brazila sto tek mi da ocekujemo,niko ne garantuje da ce svajcarska dobiti kostariku.

avatar
II Plava Horda II
Sunday, 17.06.2018
21:57

Nisam impresioniran ovim Brazilcanima igrali su dobro samo do prvog gola, nisam ocekivao od njih da se nakon toga povuku. U drugom nista nisu odigrali, ali svi ovde znaju da igraju fucu, protiv svakog se mora dobro preznojiti nema lakih bodova.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.06.2018
21:57

svajcarska veoma opasna,mnogo jaka reprezentacija...nejmar sve pokusavao sam,toliko mu je stalo do te zlatne lopte da sve hoce on da uradi kako bi se pokazao i osvojio je konacno...gde je Titeu bila pamet da ubaci Vilijana u prvih 11...daglas kosta je trebao da igra

avatar
NikkiCFC
Sunday, 17.06.2018
21:57

Nadao sam se remi ali moracemo da pobedimo Svajcarsku, nema druge...

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 17.06.2018
21:57

Sad moramo da bedimo ove mesance.

avatar
LuckyStrike
Sunday, 17.06.2018
21:56

E moj brazil.. i vi prvi favoriti... jako loše po nas je ovo...

avatar
Danguba Dangubić
Sunday, 17.06.2018
21:56

Sve je to ok ali da FIFA stavi Meksikanca da sudi a grupa se ukršta sa Meksikom,...

avatar
Kristijan Galic
Sunday, 17.06.2018
22:48

Ahahahah da l' si realan? AKo cemo tako gledati onda je sudija trebao da navlaci Brazilu jer ce Meksiko po svemu sudeci biti prvi u svojoj grupi

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 18.06.2018
07:52

Inace,bas su znali da ce Meksiko tuci Nemacku? 😃 Takodje,sta sudiji vredi neresen ishod,ako racunamo da ce Meksiko biti prvi u grupi,caljda je trebao da navlaci za Brazil,kako bi izbegli Meksikance?