Suarez i Kavani napadaju Rusiju, domaćin bez Golovina

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.06.2018.
14:56
Izvor: Sportske.net

Evo startnih postava za utakmicu Rusije i Urugvaja.

EPA-EFE/KHALED ELFIQI
EPA-EFE/KHALED ELFIQI

Povezane vesti

Od 16 časova na programu su poslednje dve utakmice u okviru Grupe A Mundijala, a to su mečevi Egipat-Saudijska Arabija i Rusija-Urugvaj.

Nakon dva kola poznato je da će Rusi i Urugvajci ići dalje, Rusi će biti prvi ako pobede danas ili ako bude nerešeno, u suprotnom Urugvaj ide u gornji deo žreba.

Evo startnih postava za tu utakmicu:


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Monday, 25.06.2018
16:31

Urugvaj je jedina ekipa iz Juzne Amerike koja takticki izgleda kao prava evropska selekcija. Oni umeju da se prilagode protivniku, cini se kao da uopste nisu toliko snazni, ali na kraju nekako uvek ostvare povoljan rezultat, ne igraju dopadljivo ali su izuzetno cvrsti i jako ih je tesko probiti, na kraju oni nemaju jasno definisan stil pa ih je zato i tesko analizirati. Kad ih gledas, pomislio bi da lice vise na grupu individualaca nego na ekipu i to je upravo ono cime prevare svoje protivnike. Mislim da mogu lagano do cetvrtfinala... takticki vrlo snazna selekcija sa dva igraca top klase u napadu koji ni iz cega mogu da stvore sansu za gol i dva igraca top klase u odbrani koji nikako ne dozvoljavaju protivniku lake prilike za gol. Uz to su i odlicno fizicki pripremljeni. Smatram ih jako snaznom ekipom iako tako ne deluju na prvi pogled.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 25.06.2018
16:10

Suarez bucko... ali je majstor veliki.

avatar
Amar Zornic
Monday, 25.06.2018
15:07

Urugvaj je malo kombinovao dok je iznenadjenje neigranje Golovina na drugoj strani . Doduse pitanje je da li je bolje biti drugi ili prvi posto je u grupi B sve otvoreno :))