Stojke poneo knjige na Mundijal, evo koje naslove je odabrao

Autor: Darko Mitrović
subota 09.06.2018.
13:18
Izvor: Sportske.net, RTS

Nažalost, retki su ovakvi primeri, nadamo se da će naš najbolji golman tokom priprema i na ovaj način uticati na svoje mlađe saigrače.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Naši najbolji fudbaleri pripremaju se ovih dana za nastup na Mundijalu, večeras od 18 časova imaće i generalnu probu protiv Bolivije, za rastanak od Austrije i pred polazak u Rusiju.

Opširnije o večerašnjoj utakmici čitajte OVDE, a između treninga tokom priprema, reprezentativci Srbije nalaze različite načine da svoje slobodno vreme učine sadržajnijim i zanimljivijim.

I dok se mnogi odlučuju za dominantnu zabavu na društvenim mrežama, ili igranje popularnih video igrica, naš prvi golman Vladimir Stojković je otkrio da mu čitanje knjiga u slobodno vreme mnogo znači u psihološkoj pripremi za utakmice.

Pred polazak u Austriju odabrao je nekoliko zanimljivih naslova.

''Uz par knjiga iz psihologije i meditaciju - Blago cara Radovana, Moć podsvesti, Put kojim se ređe ide i još dve-tri. To mi pomaže, usmerava mi energiju tamo gde treba'', poruičio je Stojković u emisiji Ace Stojanovića na RTS-u, posvećenu predstojećem učešću naše reprezentacije na Mundijalu u Rusiji.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Saturday, 09.06.2018
14:55

Nikad necu da zaboravim sliku Milijas, Pantelic i ne mogu da se setim ko je jos tu bio. Svetsko prvenstvo, pije se viski, puse se cigare, sprdnja u karantinu. Zato uvek budemo kanta za punjenje..

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 09.06.2018
13:32

I ja preporucujem Skota Peka.