Sterling i promašeni ziceri, nova epizoda! Srećom, tu je Kejn!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 18.06.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Engleski napadač je ponovo promašio nepromašivo, ali mu je napadač Totenhema omogućio da lakše diše.

EPA-EFE/ATEF SAFADI
EPA-EFE/ATEF SAFADI

Povezane vesti

Rahim Sterling važi za jednog od najboljih engleskih fudbalera, ali je tokom karijere dokazao i da je "kralj" promašenih zicera.

Umeo je i u Liverpulu da promaši nepromašivo, a iako je imao sjajnu sezonu, uspeo je da zabezekne javnost promašajem i u dresu Sitija.

Sada je nastavio sa tradicijom, Engleska i Tunis su se sastali u prvoj rundi Mundijala u Rusiji, a već u samom startu utakmice četa Gereta Sautgejta je imala dve sjajne prilike.

Najpre je Lingard šutirao sa samo par metara, ali je golman Tunisa uspeo da sačuva svoju mrežu, da bi par minuta kasnije upravo fudbaler Junajteda ostavio loptu "na tacni" napadaču "Građana".

Sterling ovaj poklon ipak nije iskoristo, nekako je promašio ceo fudbal, lopta se otkotrljala pored gola. Pogledajte OVDE.

Ipak, na njegovu sreću, nakon kornera u 11. minutu, Tunižani su kapitulirali, Stouns je odlično tukao glavom nakon kornera sa leve strane, golman Tunisa Hasan je sačuvao njegov udarac, ali je na odbitak naleteo neumoljivi Kejn, koji je postigao prvi gol za "Gordi Albion" u Rusiji. Pogledajte ga OVDE, treba dodati da se nakon toga povredio i golman Tunisa Hasen, koji je zbog povrede ramena i napustio teren u 15. minutu, zamenio ga je Ben Mustafa.

Naš specijal o Mundijalu možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kristijan Galic
Monday, 18.06.2018
20:59

Ja ne mogu da vjerujem da je trener ovoliko defanzivaca natrpao protiv jadnog Tunisa. Pa ubaci Rashforda ili bilo koga drugog umjesto jednog od 2 desna beka, koji moj se cuva protiv Tunisa

avatar
äxwell
Monday, 18.06.2018
20:53

Specijalista za promasaje..Vjerovatno ce ostati upamcen po tome kad zavrsi karijeru..Ali naravno tu je Harry 'tap in' Kane sa svojim trademark golom..

avatar
Uncounquered
Monday, 18.06.2018
22:32

Pitanje je dal je prvi gol uopste njegov...cini mi se da je presla liniju svakako pre nego sto je golman izbio do njega, steta sto tu situaciju nisu prikazali preko VAR-a.