Šta sve možete u fudbalskom parku na Crvenom trgu

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 25.06.2018.
12:58
Izvor: Sportske.net

Zabava za decu i odrasle, a tu je i nesavladivi robo-golman.

EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbalski park na Crvenom trgu nudi navijačima nekoliko načina da se zabave i isprobaju svoje fudbalske veštine i tako proslave Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Veliki fudbalski park nalazi se na sred Crvenog trga, preko puta Lenjinovog mauzoleja, a izaziva veliko interesovanje. Najveća atrakcija, odnosno najveći izazov je svakako savladati robo-golmana, koji nepogrešivo "čita" šuteve. Jedini način da ga savladate jeste da šutirate direktno u "rašlje". Ili da pronađete "rupu u zakonu", kao ovaj srećnik sa videa ispod.



Naravno, robo-golman dolazi i u varijanti za decu i podjednako je nesavladiv, ali to nije sve. Osim obilaska ledenog zamka, tu su mašine koje testiraju vašu preciznost i brzinu.

fudbalski park brzina

Ljubitelji fudbala mogu se zabaviti igrajući varijantu stonog tenisa sa fudbalskom loptom na posebnom stolu ili igrajući pravi mali fudbal sa golovima i tribinama.

stoni tenis sa fudbalskom loptom

Naravno, tu je i nezvanična zabava, u kojoj prolaznici mogu sami da igraju "u krugu" ili da se dobacuju loptom ili lopticama.

fudbalski park u krugu

Ovo je samo jedan od načina na koji fudbalski navijači provode vreme i zabavljaju se u Moskvi dok nema utakmica. Nas za dva dana čeka odlučujuća, ali doći do karata za nju neće biti ni malo lako, odnosno jeftino.

Ne propustite