Šta su Krstajić i Tadić rekli odmah posle meča?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.06.2018.
22:20
Izvor: Sportske.net, RTS

Mladen Krstajić je bio zadovoljan nakon meča protiv Brazila.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je završila učešće na Mundijalu u Rusiji. Danas smo poraženi od Brazila sa 2:0, a ocena Mladena Krstajića je da smo odigrali dobro.

"Iskoristio bih priliku da čestitam Brazilu, ali i svojim igračima na disciplini u igri. Imali smo period kada smo mogli da ugrozimo Brazil. Ipak, to je velesila, ovi igrači su zaslužili poštovanje od Srbije", rekao je Krstajić nakon meča za RTS.

Istakao je i da smo dobro stajali danas na terenu.

"Bez obzira što je Brazil bio favorit, i Tite je znao da ćemo dobro stajati. Prvi gol su neke sitnice koje ne smeju da se dešavaju, ne mogu da zamerim igračima. Stajali smo visoko u jednom momentu, to nije lako. Ne znam šta bih više rekao, osim da im se zahvalim na ovoj saradnji što smo imali prethodnih mesec dana, sve čestitke igračima."


U drugom poluvremenu su šansu dobili momci koji su veoma mladi.

"To je budućnost srpskog fudbala, pored igrača koji su izneli kvalifikacije. Ovi klinci treba mnogo da uče i da imaju od koga da uče. Nadam se da je javnost videla šta ima Srbija", rekao je on.

"Sve tri utakmice smo igrali dobro, kvalitetno, u nekim momentima smo bili bolji od protivnika, ali to je fudbal. Takva utakmica sa Švajcarskom nas je malo sasekla, sve smo pokušali. Uvek može bolje", rekao je Krstajić.

Dušan Tadić žali za šansama.

"Znali smo da ćemo dobiti svoje šanse, selektor nam je to uočio. Pokušali smo da kucamo na vrata, da smo iskoristili makar jednu šansu, drugačija bi utakmica bila. Treba da budemo ponosni, učinili smo sve što je do nas, Brazil je moćna ekipa", rekao je Dušan Tadić.

"Slažem se da je najveća šansa protiv Švajcarske, ali smo želeli najbolje. Disali smo kao jedan, na svakom koraku se to videlo. Trudili smo se da idemo ka tome, da stvorimo dobar duh i dobru atmosferu. Želeli smo iz toga da dođemo do dobrog rezultata, krivo mi je što nismo uspeli", istakao je on.

Kaže i da je zahvalan navijačima na podršci.

"Imali smo izvanrednu podršku, mala smo zemlja, ali podržali su nas kako treba. Žao mi je što nismo došli do rezultata, učinili smo sve što je do nas", rekao je Tadić.








Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 28.06.2018
09:21

Izgubili smo od boljih u dve utakmice. Tacka.

avatar
Panter
Wednesday, 27.06.2018
22:43

Koja dobra igra, da se igralo dobro prošli bi dalje. Treba realno sagledati sve vrline i mane i krenuti ispočetka. Žao mi je što Kostarika nije pobijedila Švajcarsku jer su bili bolji, a i u svakoj utakmici su se borili do kraja. Jesu zadnji u grupi, ali su pokazali kako treba da se igra.

avatar
karma
Wednesday, 27.06.2018
22:39

Zabole nas sta su rekli,daj OSTAVKU!!!

avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 27.06.2018
22:34

Koji lapsus od trenera/selektora

avatar
Abdel Sadek
Wednesday, 27.06.2018
22:33

U utakmici protiv Švajcarske smo ispali. Tošić je trebao oboriti Shaqiri-a na 30m, dobio bi crveni. Danas svejedno nije igrao i sada bi prošli.

avatar
babaroga
Wednesday, 27.06.2018
22:30

Bio je zadovoljan??? Majko moja. Sto mu Kezman bar ne napise sta da procita, lepse bi zvucalo. Kad vec sve ostalo radi...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.06.2018
22:28

Realno Iran je napatio Portugal , Koreja Nemce , maroko spance , Nigerija Argentince ali mi nismo Brazil , nismo se ni potrudili da damo barem jedan gol i meni je to porazavajuce

avatar
5Ronic
Wednesday, 27.06.2018
22:26

Daj ostavku, ako imas obraza.

avatar
Grobaris Totalitare
Wednesday, 27.06.2018
22:25

Ja bolje igram od onog veljkovica