Šta rade Urugvajci nakon plasmana u četvrtfinale Mundijala?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 02.07.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net

Roštiljaju, naravno!

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Reprezentacija Urugvaja napravila je veliki podvig plasmanom u četvrfinale Mundijala pošto su eliminisali Portugal, aktuelnog prvaka Evrope.

Dva gola Edinsona Kavanija bila su dovoljna za veliko slavlje, a igrači i stručni štab su znali da proslave to na pravi način.
Selektor Oskar Tabarez dao je "voljno" svima u kampu reprezentacije, pa su iskoristili priku da naprave roštilj koji za Urugvajce ne znači samo gozbu, već i zajedništvo.

Kako su krenuli, mogli bi da se prejedu...

Naš specijal o Mundijalu u Rusiji možete pratiti OVDE.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Monday, 02.07.2018
16:52

Majstori! Jok nego ce čia semenke da jedu, sojino mleko da piju i vegetarijanci da budu- kao neki o kojima ne bih sad da govorim. Pa zna se valjda šta je najbolji izvor proteina i energije. Nije njima ovo prvi put da žderu meso sa roštilja- pa ne vidim da im loše ide zbog toga na profesionalnom planu.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 02.07.2018
18:40

Covek treba da jede hranu i biljnog i zivotinjskog porekla. Ne trebaju da budu vegeterijanci al te cia semenke koje si pomenuo uopste nisu lose.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 03.07.2018
00:39

Bidza i Tridza@ Druze... pricu o lekovitim svojstvima tih semenki je neko smislio da uzima pare novokomponovanim bogatasima. Mozda i nisu lose, ali sasvim sigurno nisu tako dobre kao sto se tvrdi. Vec za 5-10 godina, svi ce ih zaboraviti i nesto drugo ce biti popularno. Kao onaj tip koji je prodavao vodu od kuvanih virsli zajedno sa virslom u flasi, govoreci kako se od nje mrsavi i kako usporava starenje ili tako nesto. Uzeo je brdo para za nekoliko dana, prodavao flasu po ceni od 39$, prodao oko 600-700 boca. Dakle, samo dobar marketing i prica- a glupih ljudi koji imaju novac bice uvek.

avatar
Amar Zornic
Monday, 02.07.2018
16:11

Lagano do titule