Šta Kokeza očekuje od ''Orlova'' na Mundijalu? Evo odgovora...

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.06.2018.
15:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li je to i vaš stav?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Četiri dana pred start reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, prvi čovek FSS Slaviša Kokeza oglasio se u intervjuu za ''Blic''.

Tom prilikom on je naglasio da je i sam plasman na ovo takmičenje veliki uspeh koji je ostvario naš nacionalni tim, ali se time ne smemo zadovoljiti.

Vreme je i za još jedan korak napred.

''Hoću Srbiju koja uvek želi više i bolje. Reprezentaciju koju narod voli. Narod nam se vratio u kvalifikacijama, jer je prepoznao pristup igrača koji su se na terenu nekoliko puta vraćali iz minusa, pokazali karakter vredan dresa koji nose.

Ponoviću, sam plasman je već neverovatan uspeh, ali hoćemo korak dalje'', istakao je Kokeza.

On je dodao i da u reprezentaciji odlična atmosfera, pohvalio je i selektora Krstajića, kao i novog kapitena Aleksandra Kolarova.

''To je u ogromnoj meri zasluga selektora, u koga igrači imaju veliko poverenje. Mladen Krstajić je radom i ponašanjem to zaslužio.

Njihov odnos je samo dodatni motiv da istraju i pokažu da su na dobrom putu, da su jednostavno tim. A kada se radi o kapitenu Kolarovu, percepcija dela javnosti je potpuno pogrešna.

Reč je o izuzetno odgovornom i časnom momku koji predstavlja primer kako treba da se ponaša jedan igrač'', objašnjava Kokeza.

Takođe, pozvao je i što veći broj naših navijača da tokom Mundijala bodri naše ''Orlove'' u Rusiji.

Ne propustite