Španski "AS" o Šaćiriju i duelu sa Srbima!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.06.2018.
17:33
Izvor: Sportske.net

Ogroman tekst je popularni španski medij poklonio Đerdanu Šaćiriju.

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Sutra od 20 časova vreme staje za sve nas, reprezentacija Srbije igra ključnu utakmicu na Mundijalu, pobedom bi rešila pitanje plasmana u drugi krug, porazom ili nerešenim rezultatom situacija bi se zakomplikovala za četu Mladena Krstajića.

Mnogo je bilo priče o Đerdanu Šaćiriju, fudbaleru koji se rodio na prostoru današnje Srbije, ali i o njegovom potezu da igra u kopačkama na kojima su zastave tzv. države Kosovo.

Taj potez su komentarisali i reprezentativci Srbije rekavši da će oni pričati na terenu, a o tom potezu je danas pisao i jedan od najpoznatijih svetskih medija, španski "AS".

Oni su napisali ogroman tekst o Đerdanu Šaćiriju, o napetoj situaciji u našoj južnoj pokrajini, o korenima gore pomenutog fudbalera, pisali su čak i o onoj utakmici u Beogradu između Srbije i Albanije, podsetili su na onu situaciju sa dronom.

Pisali su i o tome kako srpski savez smiruje čitavu situaciju, kako ne pominju uopšte Albaniju niti Kosovo.

Uglavnom, nisu nas predstavili u lošem svetlu, više su krivili Šaćirija za objavljivanje pomenute fotografije.




Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Thursday, 21.06.2018
21:24

Ja nzm samo sto se nesto pribojavamo Svajcaraca oni su losiji od nas samo imaju vece iskustvo... Nijednog superstara nemaju kad im je najbolji igrac Saciri koji je po meni uopste nije neki igrac... Ivanovic=Lihenstajner, Kolarov > Rodrigez, Matic> Dzake, Milivojevic > Behramija, SMS > Zubera, Tadic > Sacirija, itd itd. Njihov je adut samo vece iskustvo i sto prljavo igraju, takodje je i naklonjenost sudija vrvt na njihovoj strani.... Verujem da cemo ih dobiti sutra