"Southgate Style" - Englezi poludeli za prslucima!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.07.2018.
17:18
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Engleske Geret Sautgejt i njegov stil oblačenja "zaludeli" su navijače i izazvali pravu pomamu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Veliki profit ostvarile su tokom prethodne dve nedelje radnje koje u ponudi imaju prsluk kakav nosi selektor reprezentacije Engleske Geret Sautgejt.

Radi se o prsluku koji nije nimalo jeftin, barem ne za naše uslove života, ali Englezi posle sjajnih rezultata koje je "Gordi Albion" napravio na Mundijalu ne žale novac.

Mnogi navijači koji su se danas zaputili za Rusiju na sebi su imali prsluk kakav nosi selektor Engleske Geret Sautgejt, a mnoge radnje na Ostrvu već su obavestile kupce da na "lageru" više nemaju raspoloživih komada ovog odevnog predmeta.

Sautgejt je ovaj stil odevanja predstavio još tokom kvalifikacija za Mundijal ali to nikome nije bilo zanimljivo sve dok Engleska nije stigla na korak od plasmana u finale planetarne smotre.

Govorili smo o ceni, prsluk koji nosi Geret Sautgejt košta 65 funti ali se više ne može poručiti ni putem interneta. U onlajn ponudi ostale su još samo XXL veličine ali se i one lagano rasprodaju.

Zanimljivo je i to da Englezi žele da ustanove "Dan prsluka" i to u sredu 11. jula, na dan kada Engleska igra protiv Hrvatske u polufinalu Mundijala.

Očigledno je da ćemo tokom sutrašnje polufinalne utakmice između selekcija Engleske i Hrvatske na tribinama moći da vidimo veliki broj pristalica ostrvske selekcija koji će na sebi imati prsluk kakav nosi Geret Sautgejt.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.07.2018
00:27

Juzna Kapija postavlja nove pravce u modi, svaka cast. Svi na jug !!!

avatar
sevson
Tuesday, 10.07.2018
17:49

Englezi su maloumni kao i uvek. Jedini tim protiv koga Hrvatska moze da igra a da navijam za Hrvatsku.