Sedrik: "Nekada morate i da propatite da biste pobedili"

Autor: Pavle Knežević
sreda 20.06.2018.
18:37
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Portugala priznao je da tim nije blistao protiv Maroka.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Desni bek Portugala Sedrik priznao je posle pobede nad Marokom da tim nije igrao najbolje, ali je istakao da je to deo fudbala. Biranim rečima o Ronaldu i njegovim rekordima.

"Nismo odigrali fantastično, nismo kontrolisali utakmicu, to je tačno, ali nekada u fudbalu morate da propatite da biste došli do tri boda. Danas smo uradili baš to. Dobro smo se branili i dobro smo se borili, a to je sve takođe jako važno u fudbalu", rekao je Sedrik u miks zoni.

Posle pobede od 1:0 druga faza nije daleko?

"Ovo je dobra i važna pobeda za nas, tri boda osvojena, ali definitivno imamo još mnogo posla. Čeka nas još jedna utakmica i sada se fokusiramo samo na to", odgovorio je on.

Portugal je osvojio četiri boda do sada i postigao je četiri gola, strelac sva četiri bio je zvanično najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo.

"Bio je ponovo jako važan za nas: Još jednom i uvek će biti. Uvek možemo da računamo na njega. Srećni smo zbog njega i siguran sam da će biti tu za nas i u sledećoj utakmici", kaže Sedrik.

Da li se brinete zbog napadačkih opcija, jer se za sada sve svodi na njega?

"On zna da ga svi podržavamo, on je najbolji igrač na svetu i to dokazuje svakog dana. I danas je pokazao koliko nam je važan. Definitivno se radujemo što možemo da računamo na njega", odgovara Sedrik.

Ne propustite