"Samuraji" šokirali Belgijance, ali je usledio ekspresan odgovor!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.07.2018.
21:30
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč u Rostovu!

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Belgijanci su u duel sa Japanom ušli kao veliki favoriti, ali nakon uvodnih minutog dela igre su u velikom zaostatku.

Japan je za samo sedam minuta igre u drugom poluvremenu postigao dva gola i vodi sa 2:0 protiv najefikasnije ekipe u dosadašnjem toku Mundijala.

Najpre su Japanci odlično odigrali kontru u 48. minutu, lopta je došla do Haragučija, koji fintom telom vara i čuvara i Kurtou, da bi potom uputio precizan udarac u dalji ugao za prednost "Samuraja" od 1:0.

Samo četiri minuta kasnije, majstorija Takašiju Inuija, uputio je fantastičan udarac sa ivice kaznenog prostora i matirao golmana Čelsija za 2:0!

Ipak, Belgijancu uspevaju da se vrate u meč u 70. minutu, Vertongen je na neverovatan način glavom lobovao neopreznog Kavašimu i smanjio na 2:1.

Samo četiri minuta kasnije, potpuni povratak "Crvenih đavola", Felaini pogađa mrežu Japana glavom i poravnava rezultat.

Sjajan meč u Rostovu, a naš specijal o Mundijalu pratiteOVDE.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Tuesday, 03.07.2018
00:22

Lepa utakmica.Kakvo neiskustvo japanaca. U 95 minutu se onako korner ne izvodi. Zasluzili su japanci produzetke. Ali za fudbal svakako je bolje sto je prosla Belgija da ih gledamo protiv Brazila.

avatar
äxwell
Monday, 02.07.2018
21:59

Uvijek izvikaju ove Belgijance al po meni nema ovaj tim sta ponuditi protiv jednog Brazila! Jos ako ne bude igrao Dembele onda ce to biti petarda u najavi..Japanci kao i mi u zadnjem napadu srljaju na korner i naivno ispadaju na kontru..Cak su i nas nadmasili u tome..