Sad već pomalo brinemo, Mitar i Ljaja dva dana bez treninga, kako bi izgledao tim bez njih dvojice?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.06.2018.
10:08
Izvor: Sportske.net

Srećom, ima dovoljno vremena da se sve promeni nabolje...

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je u odličnom raspoloženju otputovala na Mundijal u Rusiju, posle ubedljive pobede u ''generalnoj probi'' nad Bolivijom (5:1), ali samo par sati pošto su ''Orlovi'' stigli u svoju bazu u Soligorsku, saznali smo da Adem Ljajić i Aleksandar Mitrović imaju probleme sa povredama.

Prva informacija je bila da se radi o lakšim povredama i da nema razloga za brigu, da će se već sutradan pojaviti na treningu.

Međutim, njih dvojica ni juče nisu radili sa ekipom. Dok je ostatak tima uigravao taktičke varijante, Mitrović i Ljajić su ponov bili pošteđeni napora i samo su lagano trčali krugove oko terena.

Detaljnije informacije na tu temu za sada izostaju, pa javnost s pravom želi da zna o čemu se radi i da li je nastup ove dvojice igrača pod upitnikom za meč sa Kostarikom u nedelju.

Nadamo se da razloga za veću brigu nema, da će već danas sve biti dovedeo u normalu i da će se Ljajić i Mitrović  potpunosti priključiti radu sa ekipom.

Dotle se može razmišljati i o rezervnoj, neželjenoj opciji, kako bi izgledao naš tim bez dvojice pomenutih igrača.

Mitrovića bi u tom slučaju mogli da zamene Prijović ili Jović, a Ljajićevu poziciju zauzeo bi Milinković-Savić, koji bi se pomerio napred, pri čemu bi u paru sa Matićem iza, bio Luka Milivojević, ili Marko Grujić.

Ali, verujemo da ćemo na ovu rezervnu opciju zaboraviti već do kraja dana. Čekamo dobre vesti danas iz Rusije.

Ne propustite