Ronaldo otkrio šta stoji iza njegovog novog imidža!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.06.2018.
18:09
Izvor: Sportske.net

Portugalac je privukao dosta pažnje svojim novim izgledom.

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je fantastično otpočeo Mundijal u Rusiji, u prvom kolu je postigao het-trik protiv Španije, na sve to, u poslednjim minutima susreta fantastično je izveo slobodan udarac  za svoj treći gol i doneo bod Portugaliji.

Nastavio je u dobrom ritmu i u drugom kolu, Portugalci su savladali Maroko sa 1:0, a jedini strelac na utakmici bio je upravo Ronaldo, koji je tako stigao do svog četvrtog gola u Rusiji.

Biće ovo bez sumnje odlučan Mundijal za zvezdu madridskog Reala, a nakon što je dobio titulu igrača utakmice protiv Španije, to priznanje pripalo mu je i nakon meča sa Marokom.


Ipak, pored njegovih sjajnih partija, pažnju medija privukao je njegov imidž.

Naime, on se na planetarnoj smotri pojavio sa "bradicom" (goatee - na engleskom), a nakon proslave gola protiv Španije, postalo je jasno da tako svima želi da stavi do znanja da je najbolji igrač svih vremena.

Naime, reč "goat" u prevodu na srpski znači "koza", ali se često koristi i kao sinonim za najboljeg na svetu, zbog reči koje se mogu sastaviti iz slova koja ona sadrži.

G - Greatest
O - Of
A - All
T - Time

Greatest Of All Time (najbolji svih vremena)

Portugalac je ipak razrešio dilemu nakon duela sa Marokom, on je obelodanio da je u pitanju samo njegova šala sa Kvarežmom, koja se pretvorila u taliju.

"Ova bradica? To je šala koju sam imao Kvarežmom.

Bili smo u sauni i počeo sam da se brijem i ostavio sam bradicu. Rekao sam da ako postignem gol sutra, ostavljam je do kraja turnira. To mi je dalo sreću, postigao sam gol na toj utakmici, a postigao sam ga i danas, tako da ostaje
", izjavio je Ronaldo.

Naš specijal o Mundijalu u Rusiji možete pratiti OVDE.

Ne propustite