Razočarani Maskerano završio sa reprezentacijom!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 30.06.2018.
19:20
Izvor: Sportske.net

Argentina je izgubila sa 4:3 u fantastičnom meču sa Francuzima.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Argentinci idu kući, pognutih glava.

Maskerano nije krio nezadovoljstvo nakon eliminacija i načina na koji je njegova reprezentacija igrala.

Legenda Barselone, kao i nacionalnog tima Argentine će izgleda završiti karijeru u reprezentativnom dresu nakon ovog poraza od Francuske.

"Ova priča dolazi do svog kraja. Mi smo dali sve od sebe, do poslednjeg zvižduka. Sada, ja sam samo još jedan fan Argentine. Nadam se da će buduće generacije uspeti da postignu nešto u nacionalnom dresu", izjavio je tridesetčetvorogodišnji Argentinac.

Igrali su razočaravajuće u grupnoj fazi. Uspeli su nekako da je prođu. Doživeli su debakl od Hrvata, a sada i definitivno idu kući!

Aguerov gol je možda došao prekasno da bi pokušali bilo šta igrači Argentine. A možda je i samo ubacivanje Aguera bilo prekasno od strane Sampaolija, ako se uopšte on i pita ko će da uđe u igru.

Maskerano je odigrao čak 146 utakmica za nacionalni tim, i ovo će odefinitivno biti njegovo poslednje veliko takmičenje u dresu "Gaučosa". Ipak ima 34 godine i vreme je za neke nove generacije da pokušaju da urade nešto što ove generacije nisu uspele.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 30.06.2018
19:30

Dal ikonormalan na svetu misli da bi Mesi radije izabrao Mezu , pereza ... u odnosu na Aguera i jos neke . Ukljucite mozak pobekad , nije los osecaj . Objavite mi ne vredjsm nikog

avatar
BlueBoy84
Saturday, 30.06.2018
19:26

Uradice nesto kada se pojavi neki novi kralj dostojna zamena za Maradonu