Ramos: "Umesto na Mundijal, kao da smo došli na sahranu!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.06.2018.
19:34
Izvor: Sportske.net

Teške reči kapitena Španije na današnjoj konferenciji.

EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA
EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA

Povezane vesti

Otkaz Đulenu Lopetegiju samo nekoliko dana pre prvog duela Španaca na Mundijalu sa Portugalom uznemirio je mnoge na Pirinejima.

Kao njegov naslednik imenovan je Fernando Jero, a defanzivac "Furije" otkriva nimalo prijatnu istinu o trenutnoj atmosferi u ekipi.

"Kao da smo na sahrani, a ne na Mundijalu"
, brutalno iskreno je izjavio na današnjoj konferenciji za novinare.

"Želim da završimo ovo putovanje sa osmehom, moramo da okrenemo drugi list jer ovaj nije baš tako prijatan."

"Lopetegi je bio deo onoga što smo ostvarili, ali Španija je iznad svih, mislim da nismo mogli da dobijemo bolju zamenu od Jera."

"Ne treba da se fokusiramo na odluke drugih ljudi, već da se usredredimo na teren, kada se završi takmičenje onda možemo da diskutujemo."

"Nema promene plana, došli smo da osvojimo Mundijal"
, objasnio je Ramos.

Prvu prepreku će morati da pređu koliko sutra, kada se od 20 sati u Sočiju sastaju sa Portugalcima.

Više o Mundijalu možete saznati na našem specijalu OVDE.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MIlan Simic
Thursday, 14.06.2018
20:26

Isto i ja, mesto da uzivam u odlicnoj utakmici u finalu LS neko napravi sahranu od tog meca...KARMA JE CUDO...
P.S
ovo sto sam naveo gore ne osporavam Realovu pobedu niti opravdavam Karijusa al sigurno bi tekma bila bolja za ljubitelje fudbala...

avatar
Bor1s
Thursday, 14.06.2018
20:06

Stvarno bruka sta uradise ovoj reprezentaciji. Samo da mi je znati ko je bio toliko pakostan da im radi iza ledja i da 2 dana prije pocetka SP nagovori selektora da potpise za RM, klub u kome je kapiten i da samim tim izazove citavu ovu sprdnju. Ja mislim ako Ramos sazna o kome se radi da ce ga dva puta baciti na ipon, ko Salaha u finalu LS. Ima da mu iscasi oba ramena.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 14.06.2018
19:48

ako su Konte i Van Gal istu stvar mogli da urade , zasto onda ne bi mogao i Lopetegi? cak je i Luis Aragones u toku Eura 2008 potpisao ugovor sa Fenerbahceom i to nimalo nije uticalo na tim. nakon sto je objavljeno da Julen preuzima Real , savez je izjavio da razume odluku a samo dan kasnije menjaju misljenje. ocigledno da novi predsednik zbog licnog sukoba sa Lopetegijem ( kako rece oseca se prevarenim :DD) i velikog nesavladivog ega (kao i svaki skorojevic) nije mogao a stavi interes nacionalnog tima u prvi plan .cak su i igraci kao sto su Ramos,Iniesta,Isko,Kosta,Silva... stali iza trenera. smesi im se debakl na ovom SP

avatar
Mad Max
Thursday, 14.06.2018
22:50

Одличан коментар. Све си објаснио.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Friday, 15.06.2018
16:09

selektor bilo kojeg nacionalnog tima nebi trebalo da ima preferencu prema bilo kojem igracu u reprezentaciji. iako je skoro svako od tih trenera bio nekako povezan sa jednom od ekipa, barsom ili realom, nije zdravo za ekipu da npr Pike razmislja da li je zamjenjen na utakmici jer je igrao lose, jer je bio u opasnosti od crvenog kartona ili jer igra za barselonu umjesto reala ciji trener sjedi na klupi reprezentacije. pogotovo sto pored sportskog rivaliteta te dvije ekipe vec decenijama drame i na politickoj osnovi. sjecas se nedavnog "umalo gradjanskog rata" u spaniji?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 14.06.2018
19:43

spanija mi je bila u uzem krugu favorita za osvajanje...ali posle svega sto se desilo mislim da ne mogu dogurati mnogo cak ce im sutra biti veoma veoma tesko...