Prelepa poruka iz Hrvatske Krstajićevim ''Orlovima''! Neka se ova želja ispuni u Rusiji!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.06.2018.
11:59
Izvor: Sportske.net, vecernji.hr

Sjajna priča o velikom prijateljstvu dobila nastavak uoči Mundijala u Rusiji.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Opšte je već poznato da su naš aktuelni selektor Mladen Krstajić i as Barselone i reprezentacije Hrvatske Ivan Rakitić svojevremeno u nemačkom Šalkeu izgradili sjajan odnos i da njihovp veliko prijateljstvo i danas traje.

Krstajić je tada, kao znatno iskusniji igrač, mnogo pomogao talentovanom Hrvatu da u Šalkeu pokaže sve svoje kvalitete, što mu je kasnije bila odskočna daska i za veliki transfer u Barselonu.

A koliko Rakitić ceni sve što je selektor ''Orlova'' učinio za njega u tom periodu, pokazuju i njegove reči u predmundijalskom intervjuu za zagrebački ''Večernji list''.

''Mladena Krstajića poznajem bolje nego našeg selektora i bolje od svih ostalih mojih trenera. Mladen je za mene… Teško je reći brat, jer je dosta stariji od mene, ali je kao deo porodice. On je moj'', poručio je Rakitić.

Da sve bude još upečatljivije, Rakitić je izrazio želju i nadu da Hrvatska i Srbija igraju u finalu Svetskog prvenstva.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
Fejsa Rakitic Srbija - Hrvatska

''Naravno da bih voleo finale protiv Srbije. Imali bismo fantastičnu atmosferu u tom finalu, a boriti se u takvoj utakmici protiv svog prijatelja, koji mi je toliko pomogao u životu, u karijeri, bilo bi posebno lepo'', objašnjava Rakitić.

Hajde da verujemo da će se ova prognoza iz snova i ostvariti, a u susret svemu tome, Rakitić je zahvaljujući kontaktima sa Krstajićem otkrio i delić atmosfere iz našeg nacionalnog tima.

''Znam kako razmišlja, kakvu ideju fudbala ima, šta očekuje… On je jedan od malo bivših igrača koji razume kako da se ponaša kada prestaneš da igraš i dobiješ novu funkciju. Nekada je teško razumeti da više nisi igrač.

Svaka čast ljudima što su mu dali tu priliku. Čujem od nekih igrača da su srećni i zadovoljni s njim i neka to onda iskoristi da napravi pravu karijeru kao trener'', poručio je Rakitić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 01.06.2018
18:12

Eto kako moze.

avatar
Jack Rackham
Friday, 01.06.2018
17:01

Ja cu biti prezdovoljan ako grupu prodjemo, Hrvati mogu do cetvrtfinala... Mada nikad se ne zna i Vels je na EP iznenadio

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 01.06.2018
15:10
avatar
M_85
Friday, 01.06.2018
14:52
avatar
Amar Zornic
Friday, 01.06.2018
13:09

Finale ne al bar po 1/4 finale za jedne i druge bi bilo extra

avatar
Al(a)din
Friday, 01.06.2018
12:25

Tada bih bio najponosniji kada bi imali finale Srbija-Hrvatska