Poznati ruski portal otvoreno uz Srbiju: ''Meč sa Švajcarskom bio je jedan veliki skandal!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.06.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

I oni se pitaju možemo li večeras do senzacije...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Utakmica dana na Svetskom prvenstvu u Švajcarskoj biće večerašnji dvoboj Srbije i Brazila u Moskvi, čiji je početak zakazan za 20 časova.

Veliku pažnju ovom susretu posvećuju i ruski mediji, a popularni ''Sport Ekspres'' ne ostavlja bilo kakvu dilemu da je naš nacionalni tim žestoko oštećem protiv Švajcarske, uz ocenu da je trebalo da duel sa Brazilcima ''Orlovi'' dočekaju na boljoj poziciji na tabeli.

''Srbija je i dalje u poziciji za plasman u narednu fazu. Ima jedan bod manje od Švajcarske i Brazila, ali sve je moglo da bude drugačije. Uzmite u obzir penal koji je trebalo da bude sđen protiv Švajcarske i Srbija bi imala mnogo više opcija za plasman u plej-of.

''Meč sa Švajcarskom bio je jedan veliki skandal. Srbe su provocirali etnički Albanci, Šaćiri i Džaka. Ali, igrači su već zaboravili šta se dogodilo i sada nameravaju da prirede najveću senzaciju turnira, da pobede Brazil'', navodi se u tekstu ruskog ''Sport Ekspresa''.

Ovaj portal dalje prenosi i jučerašnju izjavu Sergeja Milinković-Savića za sajt FIFA, gde je kao potencijalnu slabost selekcije Brazila izdvojio igru u defanzivi, s obzirom da iz iskustva u svom klubu, rimskom Laciju, zna da svi njihovi igrači žele mnogo više da napadaju nego da se brane.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 27.06.2018
17:10

SP nije u Švajcarskoj, nego u Rusiji!

avatar
djan_franko
Wednesday, 27.06.2018
13:35

Mi nismo smeli ono da izgubimo. Swajcarska nece pobediti veceras!!!

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.06.2018
12:36

Sergej da se uozbilji i krene da igra fudbal