Posle Zvezde, i Partizan pružio podršku ''Orlovima''! Ovo je njihova poruka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.06.2018.
09:43
Izvor: Sportske.net

Srbija je na nogama, svi smo uz naše ''Orlove'', nadamo se da će makar deo ove pozitivne energije stići do njih danas.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U iščekivanju utakmice sa Kostarikom (14 časova), poruke podrške reprezentaciji Srbije stižu sa svih strana, a nisu izostale ni motivacione poruke od strane naših najboljih klubova.

Juče su se fudbaleri Crvene zvezde oglasili u video poruci sa Zlatibora, a Partizan je sreću reprezentaciji Srbije poželeo na svom Instagram profilu.

''Manje od 24h deli nas od prve utakmice koju reprezentacija Srbije igra protiv nacionalnog tima Kostarike! Svi smo uz Orlove u nedelju 17.06.2018. godine od 14h sa stadiona "Kosmos" u Samari'', poručuju iz Partizana.

Tim povodom,  oglasio se i novi napadač Partizana Nemanja Nikolić.

''Što se naše reprezentacije tiče želim im da ostvare prvi cilj, a to je izlazak iz grupe koja nije nimalo laka. Imamo jednog od favorita za osvajanje u grupi, a to je Brazil. Biće jako teško, ali mislim da uz igrački kadar koji imamo, možemo verovati da će ti momci ostvariti prvi cilj. Želim im svu sreću i nadam se da će start biti kako bismo svi želeli, a to je pobeda protiv Kostarike u prvom kolu'', poručio je Nikolić.
---

Manje od 24h deli nas od prve utakmice koju reprezentacija Srbije igra protiv nacionalnog tima Kostarike! Svi smo uz Orlove u nedelju 17.06.2018.godine od 14h sa stadiona "Kosmos" u Samari. "Što se naše  reprezentacije tiče želim im da ostvare prvi cilj, a to je izlazak iz grupe koja nije nimalo laka. Imamo jednog od favorita za osvajanje u grupi, a to je Brazil. Biće  jako teško, ali mislim da uz igrački kadar koji imamo, možemo verovati da će ti momci ostvariti prvi cilj. Želim im svu sreću i nadam se da će start biti kako bismo svi želeli,a to je pobeda protiv Kostarike u prvom kolu - kaže novo pojačanje crno-belih napadač @taki_nikolich. Ceo intervju sa Nemanjom Nikolićem pročitajte u ponedeljak na zvaničnom sajtu www.partizan.rs #fudbalskisavezsrbije @fudbalskisavezsrbije

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана

Ne propustite