''Orlovi'' spremni i na provokacije, ovo je Stojketova poruka!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.06.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net, RTS

Golman našeg nacionalnog tima uverava da vanfudbalske stvari neće poremetiti reprezentaciju Srbije pred ključni duel sa Švajcarskom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Odbrojavamo dane, ostala su još samo dva do utakmice drugog kola Grupe E na Mundijalu između Srbije i Švajcarske.

Ovaj duel će biti ključan u borbi za plasman u osminu finala, a našem timu samo pobeda garantuje siguran ostanak na Mundijalu i posle grupne faze takmičenja.

Kako se početak meča bliži, sve su glasnije i provokativne poruke sa protivničke strane, a naš golman Vladimir Stojković tvrdi da su naši ''Orlovi'' spremni za sve.

U večerašnjem razgovoru za Dnevnik RTS-a, Stojkoviću je najpre postavljen o pitanje da li ovaj meč sa Švajcarcima može da se uporedi sa onim od pre osam godina protiv Australije, koju su ''Orlovi'', nažalost izgubili sa 2:1 i ostali bez plasmana u osminu finala SP u Južnoj Africi,

''Svaka utakmica za sebe je teška, tu Australiju smo zaboravili, okrećemo se pozitivnim mislima uz nadu da ćemo rešiti u petak sve.

Oni su ekipa za svako poštovanje, ali nećemo da se predamo. Biće teško zbog tog patriotskog naboja, ali posle 15 minuta se sve to zaboravi i preraste u utakmicu kao što je bila ona sa Kostarikom'', izjavio je Stojković i dodao:

''Očekujemo svakakva dešavanja na terenu i van njega, ali spremni smo za sve to'', poručio je on.

U okolini baze našeg nacionalnog tima u Svetlogorsku sve je veći broj navijača iz Srbije, ima Pančevaca, Valjevaca i na hiljade drugih...

''Znači nam što nas naši ljudi bodre na ovako velikom takmičenju, hvala im'', istakao je Stojković i otišao da grupi okupljenih navijača podeli autograme.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 20.06.2018
21:11

Ova utakmica se mora gledati kao i svaka druga , ako se oni budu koncentrisali na neke druge stvari eto problema ... a koliko god tvrde da ih ne zanima svaki dan slusamo izjave o “ nefudbalskim” stvarima . Pamet u glsvu momci