''Orlovi'' otputovali u Austriju, vreme je da ih vidimo na delu!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
13:59
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Slede dve prijateljske utakmice, a onda i ono pravo.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle pet dana treninga u Staroj Pazovi, reprezentativci Srbije danas se sele u Austriju, gde će odigrati i dve kontrolne utakmice pred put na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Selektor Mladen Krstajić je juče objavio konačan spisak igrača na koje računa, pa je u Austriju poveo njih 23 koji će nas predstavljati i u Rusiji.

Baza naših ''Orlova'' u Austriji biće u Bad Valdersdorfu, gde će naš nacionalni tim boraviti nedelju dana i imati u Gracu dve pripremne utakmice. Prva provera biće protiv Čilea u ponedeljak, 4. juna, dok je susret sa Bolivijom na programu pet dana kasnije.

''Ide sve po planu. Prvi mikrociklus je završen u Staroj Pazovi, uvodni rad pred ono što nas čeka u Austriji. Mogu da budem zadovoljan atmosferom, radom i odnosom igrača. Zaista sam zadovoljan'', izjavio je selektor Mladen Krstajić novinarima na aerodromu ''Nikola Tesla''.

Sa prethodnog, šireg spiska od 27 igrača, juče su ''precrtani'' Nastasić, Maksimović, Gaćinović i golman Jovanović.

''Igrači su završili naporne sezone i bitno je vratiti ih u takmičarski ritam. Pokušaćemo da u prvoj utakmici kombinujemo sastav jer su mnogi tek završili sezone , neki su igrali preko 50 utakmica.

Kombinovaćemo dosta, prioritet nije rezultat, a protiv Bolovije ćemo tražiti nešto drugo. Sigurno je da se polako spremamo za taj 17. jun i utakmicu sa Kostarikom koja je mnogo bitna'', izjavio je Krstajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 02.06.2018
15:55

Ako ne pobedimo Kostariku, mi cemo zavrsiti svoju Odiseju vec u prvom kolu, smatrajte da nam vec tu sve resava.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.06.2018
14:48

Razocaran sam spiskom Cilea , ocekivao sam tu ozb proveru ali oni su dosli bez naj igraca . Nije bitno ko ce igrati jer imamo kvalitetan tim gde dosta igraca konkurise , vise me zanima sistem i strategija

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 02.06.2018
16:49

Sad kad je otisao muslin, nema vise sistema:-D Doduse, nema ni strategije, ali, to je vec neka druga prica. Ili mozda nije, mozda je to deo iste te price?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 03.06.2018
09:11
avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.06.2018
21:20

Dok je Muslin bio tu jasan je bio plan , nekom se svidjao , nekom ne ali postojao i ispostavio se efikasnim . Ovaj tek treba da nas ubedi u svoj

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 02.06.2018
14:24

Aj, pa nek vam je sa srecom.