Oglasio se i Lopetegijev kapiten

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.06.2018.
15:04
Izvor: Sportske.net

Španci su dan pre početka Mundijala i dva pre prve utakmice na planetarnoj smotri napravili smenu na mestu selektora.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Šokantne informacije se se danas oko podneva pojavile u Španiji, predsednik FS je na konferenciji za medije u Krasnodaru obelodanio da je Hulen Lopetegi smenjen sa selektorske pozicije.

Čovek koji za dve godine nije doživeo nijedan poraz na klupi "Crvene Furije" otpušten je jer se u tajnosti dogovorio sa madridskim Realom i preuzeće "Los Blankose" naredne sezone.

Preko toga nisu mogli da pređu u savezu, Lopetegi je smenjen, a poznato je i ko ga je nasledio na selektorskoj poziciji, makar do kraja Mundijala.

Bilo je priče da su kapiten i njegov zamenik, Serhio Ramos i Andres Inijesta pokušali da odvrate čelnike od ideje da dan pred početak Svetskog prvenstva otpuste selektora, ali njihova intervencija nije urodila plodom.

Sada se na "Tviteru" oglasio i kapiten španske reprezentacije, kao i kapiten Lopetegijevog novog kluba, Serhio Ramos.

"Mi smo reprezentacija, predstavljamo grb, boje, tim i našu zemlju. Odgovornost i posvećenost su sa vama i za vas. Juče, danas i sutra, zajedno", napisao je Ramos.




Naš specijal o Mundijalu u Rusiji možete čitati OVDE.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Heisenberg321
Wednesday, 13.06.2018
21:11

Ovaj Ramos je najprecenjeniji defanzivac u istoriji fudbala, nije ništa manja kiksara od Pikea koga svi pljuju više zbog ponašanja nego igre, a Ramosa veličaju samo što je davao dosta ključnih golova. Veze sa životom nema kako ljudi doživljavaju ovog lika.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.06.2018
15:54

Kako spavas nocu kad si pokvario sve u reprezentaciji dan pred prvenstvo? Ovakvim izjavama neces se izvuci. Jedva cekam u 1/8 finala kad ti uleti Hegazi...

avatar
karma
Wednesday, 13.06.2018
15:43

Najobicniji mesar...

avatar
conecorleoneRM
Wednesday, 13.06.2018
15:19

Veliki igrac i autoritet u fudbalu a kad pogledamo sta je sve osvojio i koliki je njegov doprinos bio,mozda i jedan od najboljih defanzivaca svih vremena.

avatar
Adi237
Wednesday, 13.06.2018
15:43

Zaboravio si dodati i naj prljaviji igrac na toj poziciji..jer samo u finalu LS uspio je slomiti Salaha i napraviti potres mozga Karijusu..

avatar
vkjn
Thursday, 14.06.2018
00:13

Naj prljaviji? Aha, sve mi je jasno.