Ocene - Dvojica ispod proseka, Stojke najbolji

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.06.2018.
21:53
Izvor: Sportske.net

Mogli smo i bolje od ovoga, ali ne možemo reći da smo nezadovoljni.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Srbija nije uspela, završila je takmičenje sa jednom pobedom u grupi, kada svedemo sve račune, možemo reći i da smo zadovoljni našim učinkom.

Kako smo danas igrali?

Dobro smo se branili u prvom delu igre, napravili jedan kiks koji je bio poguban, u drugom smo gol primili možda i nakon faula, dovoljno da demorališe naše igrače do kraja utakmice.

Ipak, nismo odigrali loše uprkos porazu, imali smo i period kada smo bili superiorniji od Brazila sredinom drugog poluvremena, sve dok nismo primili gol.

Vladimir Stojković - 7. Imao je dve sjajne intervencije u prvom poluvremenu, kod oba gola ništa nije mogao da uradi. Imao i par intervencija u drugom poluvremenu.

Antonio Rukavina - 6,5. Dobra igra iskusnog beka, davao je sve od sebe da zaustavi Nejmara, imao je i pomoć u vidu Dušana Tadića. Nekoliko opasnih centaršuteva, nakon jednog je i Mitrović umalo postigao gol. 

Miloš Veljković - 6. Danas je prvi put u karijeri igrao sa Nikolom Milenkovićem u startnoj postavi, imao je par loših poteza, ali i par dobrih. Solidna partija, ali može on i bolje od ovoga.

Nikola Milenković - 6. Par dobro izblokiranih šuteva, ali Brazilci su brži od njega što je Nejmar jednom i dokazao. Slično kao Veljković danas, solidno.

Aleksandar Kolarov - 6. Kapiten naše reprezentacije se borio sa Vilijanom čitav meč, taj duel je bio jedan od najjačih na današnjem meču, rekli bismo da pobednika u njemu nije bilo.

Nemanja Matić - 6,5. Solidna partija na sredini terena, par puta je dobro povukao ka napadu, ali nije imao previše dobrih rešenja u tim situacijama. Vodio bitku sa Paulinjom, Kazemirom, često i Kutinjom. Nije loše.

Sergej Milinković-Savić - 5,5. Možda i najslabiji naš fudbaler, nije učestvovao u građenju napada našeg tima, bio neprimetan u tom segmentu, imao i dosta netačnih pasova danas. Može on to daleko bolje nego što je bilo, od njega tek očekujemo majstorije na sredini terena.

Filip Kostić - 6,5. Sasvim solidan danas, posebno u prvom poluvremenu. Dosta radio u odbrani, a za razliku od prethodne dve utakmice, obavio je dobar posao i u napadu, bio je opasan po levoj strani.

Adem Ljajić - 6. Može on mnogo bolje, ali možemo reći da je bio pretnja Brazilcima. Posebno u prvih 20-ak minuta je bio agilan, ali kasnije ga nije previše bilo u napadima. Upropastio jednu dobru šansu sa Tadićem pri rezultatu 1:0.

Dušan Tadić - 6,5.
Možda i najbolji u ofanzivnoj liniji. Pretnja Brazilcima, nekoliko dobrih poteza danas, sve u svemu, dobra partija.

Aleksandar Mitrović - 5,5. Ni on nije imao svoj dan. Morao je bolje kod velike šanse za 1:1, nakon centaršuta Rukavine je glavom morao bolje da reaguje. Propustio još jednu šansu glavom nakon centaršuta.

Igrali su još Andrija Živković (6), Nemanja Radonjić i Luka Jović.

Ne propustite

Komentari

71 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bookmaker81
Thursday, 28.06.2018
13:51

Ovako,kad se sumiraju svi utisci,po meni,prelazne ocene za celo prvenstvo dobijaju Mitrovic,Milenkovic,Tadic ,pa i Kolarov. Sto se tice sinosnjeg meca,kad dodjes u situaciju da ti je utakmica sa Brazilom "na moranje" ,onda malo cemu mozes da se nadas. Nije mi krivo zbog poraza,vec zbog odsustva zara i energije,da pred majstorima pokazes da i ti imas sta da ponudis,pa i ako izgubis. Mislim da mnogo pravdate Stojkovica. Prvi gol ide na dusu njemu ,kao i Kosticu kome je pobegao igrac iz drugog plana. Da ne objasnjavam,onako ne moze da se istrcava,neodlucno,sporo i bez potrebe,sem ako nije resio da ulepsa gol Paulinja. Najvece razocarenje mi je momak o kome se toliko prica celo leto i koji,navodno,vredi 150 M i najjaci se otimaju za njega. I na stranu to sto je odigrao lose,imam utisak da ga to ne opterecuje uopste. A svi ste mogli da vidite facu malog Zivkovica kod onog suta,vidi se da decko zeli i gori i krivo mu je sto nije dobro, a SMS mrtav hladan,kao ispred zgrade da igra.Zapita se covek,da li je Muslin bio pravu. Takodje sam negativno iznenadjen Maticem. Vidi se da ga je sezona istrosila,a i zbog pogresnog stajanja na terenu,bio je prinudjen da on organizuje igru u par situacija i nije to bilo sjajno.Generalno delovali smo nespremno. Ipak,pored svega ima pozitivnih stvari-Srbija je dobila stopera za narednih 10 i vise god ,samo ako se sve bude odvijalo kako treba u njegovoj karijeri. Takodje,Tadic je pokazao da ima klasu,da moze sa najvecima da se nadigrava,ako je to i bilo upitno nekad. Mitar-zelja nesporna,bilo je gresaka, ima jos da radi na sebi i uz kontinuitet u klubu imamo sasvim korektnog spica za naredni period.

avatar
Dragojevic Andrija
Thursday, 28.06.2018
21:00

a ja mislio da vazda pisem dugacke komentare..
PS nisam se trudio da citam bilo cije komentare kad vidim da na moj prethodni ima imbecila koji kazu da stojkovic nije kriv kod golova.. naravno nisam pricao da je jedini krivac ali da trci i stane pa opet trci to mi ne ide u glavu i spasio bi cisti gol da je odlucno krenuo na loptu i tada bi rekao odlicna intervencija i pracenje igre i postavljanje svojih defova. odlicno brani suteve iz mrtvog ugla jesusa i slicnih koje malo dijete moze da pokrije na prvu statitivu uz 2 3 odbr igraca koja staju u blok.. takodje sjetite se one sanse kod 2:0 za brazil da je jaki sut on odbio pravo na 7-8 m srecom pa nije bilo brazilaca da ga metnu iz odbitka. jer se takvi sutevi odbijaju put korner zastavice... :)

avatar
Bookmaker81
Thursday, 28.06.2018
21:37

I ja obicno ne pisem dugacke,ali prosto,ne moze u tri recenice. A sto se Stojketa tice,pored tih gresaka,jos je zalosnije sto je on najbolje sto imamo,kad se sve uzme u obzir.

avatar
MarkoSi
Thursday, 28.06.2018
13:20

Kod prvog gola, Stojković je mogao bolje da interveniše i da je bio odlučniji svakako ga ne bi primio. E sada, glupo je kriviti golmana kada zgusnuta odbrana dozvoli da protivnik izađe na njega 1na1. Kod drugog gola, ponovo je zakazala odbrana, ali je delimično i golman kriv jer svaki gol primljen iz peterca delimično ide na dušu golmanu. SMS definitivno zna da igra fudbal, ali je prevelik pritisak bio na njemu pošto je praktično zbog njega smenjen Muslin i promenjena potpuno koncepcija igre čitavog tima uključujući i pomeranje ostalih igrača na njima neprirodne pozicije (Tadić i Ljajić). Nadam se da će u budućnosti igrati za reprezentaciju mnogo bolje i biti predvodnik tima kao u Litvaniji i na Novom Zelandu. (Ne)uspeh ovog pohoda je bio unapred jasan svakome ko se i malo razume u sport i život. Moj glavni utisak na ove tri utakmice je da Srbija nema upravo ono što donosi selektor - koncepciju igre, uigrane akcije i karakter. Sve šanse koje smo napravili bile su plod individualnog kvaliteta igrača, a sve šanse koje su bile pred našim golom su bile rezultat popuštanja odbrane u celini (za razliku od Južne Afrike, nije bilo suludih individualnih grešaka). Prvi korak - Krstajić da podnese ostavku. Drugi korak - rukovodstvo FSS da podnese ostavku pošto su direktni krivci za loš rezultat jer su smenili uspešnog selektora i napravili pogrešan izbor za SP (naravno i oni su znali da će reprezenatcija ovako proći, ali im je bilo bitno da se ušeme za određene igrače i da od drugih igrača uzmu neki keš kako bi se našli na spisku pa su tako ispred TV ostali sjajni momci koji su odbili da plate poput Baste i Gaćinovića). Treći korak - podmlađivanje tima (zahvaliti se Stojkoviću, Ivanoviću, Kolarovu, Rukavini, Tošiću) i graditi tim oko nekoliko iskusnijih momaka (Matić, Tadić, Mitrović, Milivojević, Kostić), pridodati im zlatne orliće (SMS, Veljković, Grujić, Živković, Gaćinović).

avatar
obradovic436
Thursday, 28.06.2018
09:53

Ljudi da ne trosimo reci za dzaba,ovo su klasicna srpska posla,pa ja bih poginuo da igram tu gde su se oni setali kao da su na pisti

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 28.06.2018
09:15

Хоћемо ли и даље пљувати Муслина што није позивао Милинковић-Савића? Толико хваљени Матић изгледао је као да је први пут изашао на фудбалски терен...Али, није у томе суштина. Тешко је бодрити наше играче. Тешко је веровати у неког ко ни сам у себе не верује...

avatar
Matara
Thursday, 28.06.2018
09:07

Najveca greska je sto nisu zivkovic ili radonjic igrali od starta. Sitniji su i brzi i tehnicki dobri po krilima. To nam je trebalo. SMS odlican,covek je bio dzoker ali Brazilu ,ako uzmu na njemu i 30 miliona i to im je mnogo. FSS mafija,smene trenera da bi ubacili tatinog sina. Zato mi nikad necemo uraditi nesto na svetskom i evropskom.

avatar
Борко Михајловић
Thursday, 28.06.2018
08:53

Bukvalno ne znam koju tekmu ste vi gledali.

avatar
paok
Thursday, 28.06.2018
07:47

Ne znam samo sta ste ocekivali i sto napadate momke. Igrali su koliko su mogli, sigurno niko nije hteo da odigra lose. Prvo nam je cilj bio da se kvalifikujemo pa onda odjednom porasli apetiti. Pogledajte malo gde igraju brazilci a gde nasi da ne uporedjujem sve.

avatar
MilanVG
Thursday, 28.06.2018
07:46

SMS pre mondijala vredeo 150 milki. Koliko sad vredi:)

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.06.2018
02:22

Ocenite i Krstajica, evo ja cu umesto vas, 1! Covek prvu izmenu pravi u 80 minutu a Sms je morao da izadje vec u 60-65. Mitrovic u 70, Kostic u 60. Mjogo se forsirao Kostic kroz ove utakmice a pokazao nije bas nista. To su stvari koje je selektor morao da zna a ne da se nada da ce da proradi i iznenadi. Radonjic je par puta povukao i ubacio u 16 metara. Zasto nije dao vecu sansu Prijovicu i Jovicu jer Mitar se vidi do 65-70 min i kasnije ga nema. Pa i meni je to jasno na tv a kamoli njemu koji zivi sa njima vec 3 nedelje! Sve u svemu ja nisam razocaran jer se moze videti kostur za naredne godine, ima dobrih mladih igraca. Samo se nadam da cemo promeniti trenera jer mislim da ne smijemo u kvalifikacije za Euro da udjemo sa Krstajicem. Sad je vreme za rez

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.06.2018
02:14

Eh kad se setim novinskih clanaka kako je utvrdjeno da SMS ima pola sekunde brze razmisljanje na terenu od ostalih igraca sta mu daje prednost da stvori dobru sansu...

avatar
Barcelona652009
Thursday, 28.06.2018
01:48

Matić je bio užasan na momente, ali užasan. Potpuno nezainteresovano je ušao u meč, znači neverovatno, imao je i on gomilu pogrešnih dodavanja, istina, imao je i dobrih. On i Sergej najgori na terenu, Kostiću je ovo bila najbolja partija na ovom SP.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 28.06.2018
01:43

Eto vam svima i upravi saveza srbije koji su pljuvali Muslina sto mu ne igra Savic dokaz da je covek bio u pravu...Ja jesam zadovoljan ali isto imam veliki zal sto nismo videli kako bi to izgledalo da je muslin do kraja odradio pripreme i sproveo svaku svoju zamisao.

avatar
Thursday, 28.06.2018
00:43

Sad neka se lepo drustvo iz FSS-a izvini javno Muslinu i za Sergeja i sto ga je smenilo a na kraju i svima nama sto je postavilo Krstajica. Ocena za selektora 1!

avatar
Danilo20
Thursday, 28.06.2018
00:02

Sms ne vredi 150 miliona evra,nego 150 miliona dinara

avatar
M_85
Thursday, 28.06.2018
20:05

Ne preteruj! Ja mogu da mu dam 20 eura ako hoce da mi malo bastu zalije i okopa oko vocaka.

avatar
Mads87
Wednesday, 27.06.2018
23:20

Svaka cast i reprezentaciji u selektoru. Sta jos hocemo od njih , da osvoje prvenstvo jel? Malo smo mi nerealni. Gledam ovde te kriv Stojkovic za go te ne igra Sergej nista bla bla bla.Golman NE MOZE da bude kriv kad primi go 1 na 1.Veljkovic i Milenkovic su udvajali Zesusa i tu je bila greska ali nas najveci problem je NEUIGRANOST. Igras protiv Brazila stoperski par ti prvi put igra zajedno. Sergej neigra poziciju koja mu lezi i zato ga svi nesto prozivaju.Decko ima totalnu slobodu u Laciju i tu pokazuje klasu a ovde toga nema.Isto tako moramo da se pomirimo da vec godinama nemamo kvalitetnog spica. Mitar je samo OK i nista vise. Da je dao veceras onu sansu odma druga utakmica i Bog zna sta bi bilo.Sve u svemu nista strasno glavni problem je NEUIGRANOST a za to nije kriv ni Krstajic ni igraci nego "STRUCNJACI" koji nam vode fudbal. Vidim ovde dosta ljudi koji su bili prvi za smenu Muslina sad im je kriv Krstajic. Mozda nista drugacije ne bi ni sa njim bilo ali bar su delovali uigranije.Idemo dalje glavu gore

avatar
Rikardo Roča
Wednesday, 27.06.2018
23:18

Ljajic jedini zna sa loptom. Sergej sledece godine u Realu,Barsi ili MU(vic). Stojkovic brani bolje od vecine golmana na stvetskom prvenstvu. Da je igrao Milivojevic bilo bi bolje. I mozda sam usamljen sa misljenjem ali Jovic bi bolje prosao od Mitrovica. On je veliki teskas. Malo brzi stoper ga pojede. Sve u svemu dok se malo afirmisu Zivkovic, Jovic,Grujic,Milinkovic(stoper), Veljkovic, pa i Radonjic. Bice to jaka repka.pozz

avatar
Ivica Timotic
Wednesday, 27.06.2018
23:01

Ja stvarno ne znam dali sam gledao istu utakmicu kao pisac ovog teksta.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 27.06.2018
22:49

Najbolji Stojke, Milenkovic i Ljajic a podbacili Sergej i Kostic

avatar
Stefoon
Wednesday, 27.06.2018
22:40

Ko to hoce toliko Sergeja da plati? Decko je prosek!

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 27.06.2018
22:38

propalo se kad je stojkovic najbolji.. bolje da je branio mladi golman pa da reces na neiskustvo onako prime golove..ne samo nocas no i protiv svajcarske.. nocas izlijece pa staje pa krece alo druze nisi na driftovanje posa no na loptu koju je mogao da uzme rukama a onako je samo pustio paulinja da elegantno prebaci lobom..

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 27.06.2018
23:49

Sve sto je bilo do njega, odbranio je.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 27.06.2018
23:56

ti apsolutno veze nemas o fudbalu...

avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 27.06.2018
22:32

od Sergeja cemo zauvek ocekivati nesto...

avatar
prike
Thursday, 28.06.2018
09:58
avatar
5Ronic
Wednesday, 27.06.2018
22:26

Mi smo cirkus... Veljkovic i Kostic od starta, Sergej od 150 miliona u timu. Selektor mora prvo da trenira neki klub makar 5 godina pa tek onda u reprezentaciju.

avatar
riquelme
Thursday, 28.06.2018
03:12

Olabavite sa Kosticem, covek se nije video u napadu protiv Svajcarske posto je imao mnogo defanzivnih zadataka. Nije vam ovo PES ili FIFA!

avatar
Capitano
Wednesday, 27.06.2018
22:23

Naravno da Stojkovic nije mogao nista kod prvog gola, jer umesto da gleda loptu on je gledao da se ne sudari sa Paulinjom. Kroz usi primio gol, i nema razloga da ga opravdavate i branite jer je ono mogao i morao da odbrani.

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 27.06.2018
23:50

Na nasu zalost, nisi ti branio...steta...

avatar
Filip MUFC
Thursday, 28.06.2018
07:21

Konacno neko normalan. Nisu mi jasni ovi "minasi", sta, decko nije upravu? Da niste mozda grobari pa ga branite? Realno je imao srece da ne primi gol u poslednjem minutu kada je Neymar pokusao sa lobom. Ej, covek zmuri svaki put, ide na srecu! Dmitrovic je trebalo da brani svaku tekmu!

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 27.06.2018
22:23

Sergej,je poremetio celu ekipu i njenu koncepciju,jel sada jasno da je Muslin bio u pravu ? a o Krstajicu ne treba trositi reci,neka on lepo preuzme Javor,to je njegov nivo !!! smenis selektora koji te doveo na Svetsko i postavis pocetnika ??!!! to samo moze kod nas ...

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 27.06.2018
23:00

Nije ni Javor zasluzio,ej pa to je prva liga,treneri pocetnici krecu od druge lige.Nego ispada da smo oterali Muslina,koji nas je sa prvog mesta odveo na SP,ej sa PRVOG mesta,samo zato sto nije zvao ovog izvikanog,medijski naduvanog nazovi igraca,pa to je ljudi za svaku osudu,nadam se da ce mu pasti cena bar za duplo i da ce menadzeri i savez pojesti ono sto su iza..ali.

avatar
Thursday, 28.06.2018
00:44

Krstajic nije pocetnik, on čak i nema pro licencu, on ti dodje kao neko predskolsko!

avatar
petar000
Wednesday, 27.06.2018
22:20

Ajde sad da mi objasni neko kako su Sergej koji je realno odigrao za trojku i Mitrovic dobili iste ocene. Znaci, nije briljirao Mitar, cak nije bio na nivou iz proslih utakmica, ali onu pogubljenost SMS-a jednostavno nije mogao dostici. Takodje bih svima dao po ocenu manje za poslednjih pola sata. Ja razumem da gubis i ispadas, ali da dozvolis da ti se neko dodaje po deset minuta dok ti trckaras a sa tribina ti vicu ole-ole moze ekipa koja nikada uspeh nece napraviti sve i da ima kvalitet. Zato nam se i vrati u utakmicama kada ne zasluzujemo poraz ta malodusnost. I to nije sad samo, vec je tako konstantno od kad smo postali Srbija.

avatar
magister
Wednesday, 27.06.2018
22:14

Sveukupno - na momente i ima neke igre, ali ne i pobedničkog duha i mentaliteta. Mekano, kao da smo se pazili da se Brazilci ne naljute ako igramo oštrije. Trčkaranje oko njih dok oni pipkaju loptu, što petom, što nekim drugim atraktivnim potezima bez smisla, osim da pokažu kako umeju. Par minuta ozbilnije igre donelo je i dve, tri šanse, ali i tada reakcije nisu bile reakcije samouverenih profesionalaca, već preplašenih, impresioniranih amatera. Da smo ovako igrali protiv Kazahstana - ne bismo imali šta da tražimo. Ponoviću, ne zbog odsustva tehnike, znanja, taktike ili snage, već zbog psihičkog odnosa prema igri i protivniku. Nije smak sveta, ali najviše treba promeniti u psihičkom odnosu prema igri, vratiti pobednički duh i malo samouverenosti, a uz to i malo više hrabrosti u zoni šuta i centaršuta, bez šuteva u blok, u meso, već lažnjak, dva da se oslobodi prostor za šut, s druge strane brže u blok na šut, a ne kao protiv Švajcarske, pa i danas, kad odbici na 20, bez bloka budu poslati kao bombe. Stojković par puta sjajno, ali da nije onako bezveze istrčao Paulinjo bi mnogo teže dao gol; morao bi da je primi, imao je igrača iza sebe... Istrčavanje mu je baš olakšalo, pa gol izgleda spektakularno, a u stvari ga je zaista lako dati na takav način. Tako je Mitrović onaj odbitak mogao, da je bio prisebniji, da zahvati prema rakljama, a ne u blok... itd.

avatar
Srpska dijaspora
Wednesday, 27.06.2018
22:09

Milenković je zaslužio barem 7, Stojković i 7.5...

avatar
Filip MUFC
Thursday, 28.06.2018
07:16

Ahaha ovo je sarkazam?

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 27.06.2018
22:03

Stojkovic odlican,Mitar morao ono da iskoristi,Veljkovic kiks njegov kod gola,ostali manje vise isto,ali Sergej,sramno decko pogledaj se u ogledalo

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 28.06.2018
00:29

Koji Veljkovicev kiks kad je igrac pobegao Kosticu?

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Thursday, 28.06.2018
16:11

Veljkovic je usao u drugog naseg stopera bespotrebno,takodje igrac usao u deo Veljkovicev a njegovo postavljanje je amatersko,i on je direktan krivac za gol

avatar
Burazer
Wednesday, 27.06.2018
22:01

Drago mi je sto su svi videli kakav je SMS igrac, da ih ne zeza onaj Lotito XD

avatar
Goran.984
Wednesday, 27.06.2018
22:00

Na ovom prvenstvu zakazala centralna vezna linija,pogotovo danas,Matic me je razocarao,samo kaska po terenu,SMS kao da nije igrao... momcima nazad svaka cast,non stop su pod pritiskom,a veza ne pomaze... ovi preko 30 godina zahvaliti se i zajedno s krstajicem vise ne zvati... Ovo je bio ipak maximum...

avatar
Wednesday, 27.06.2018
23:22
avatar
riquelme
Thursday, 28.06.2018
03:20

Matic bio dobar budinrealan. Imas + ali moras da pogledas opet utskmicu. Sve ono sto je danas pokupio placaju po 70 miliona menadzeri. Samo trebao je onaj pored za koga traze 150 da razigrava i trazi lopte. Ali bice i on bolji ako zameni menadzera...

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 27.06.2018
22:00

Ja se mozda ne razumem u fudbal pa neka mi neko objasni zasto Matic 6.5?

avatar
riquelme
Thursday, 28.06.2018
03:21

Mislis da treba manje???

avatar
The_Matrix
Wednesday, 27.06.2018
22:00

Nije Ljajic upropastio sansu vec Tadic koji mu je vratio iza ledja loptu. Ljajic bio nas najbolji igrac, svaki put kad je lopta kod njega bila nesto se desavalo u nasoj igri

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 28.06.2018
00:03

Ljaljic nas najbolji igrac,daj ne zamlacuj se molim te,jad i cemer njegova igra za sve tri utakmice,uvek je igrao jednu dobro pet losih,nema konstatnost u igri kroz celu karijeru,decko nije za prvih 11,na klupi moze pa da udje,verovatno bi bio korisniji,ovako sigurno ne.Talentovan jeste i to jako,ali odavno talenat nije dovoljan,pogotovo danas.

avatar
riquelme
Thursday, 28.06.2018
03:22

Mesa Ljajic ali ona lopta se dodaje ranije a ne kada vec pridjes saigracu, zato i nije imao vremena da mu je da lepo u noge. Tadic je nas majstor i treba da ga cuvamo...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.06.2018
22:00

Ne slahem se sa ocenama bas osim da je SMS ocajan . Kostic los , jedino sto je borben , ljajic jedini igrac koji moze da poveze dve linije tima , matic nesiguran , tadic nedorecen , mitar dobro skautiran . Zile za ono malo vremena pokazao kakav je majstor .

avatar
riquelme
Thursday, 28.06.2018
03:23

Pa nismo mi Spanija druze pa da ocenjujes tako. Kada vidim da ti je Matic nesiguran znam koliko je sati...

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.06.2018
20:06

Apsolutno je bio nesiguran protiv Brazila , atipicno za njega . Izgledao je kao da ga je pojeo pritisak ocekivanja od njega . Prenese loptu i onda ne zna sta ce sa njom

avatar
M_85
Wednesday, 27.06.2018
21:58

Dobro je. Sledeci put mozda i budemo imali 4 ili 5 boda.. Salu na stranu. SMS kao i obicno ocajan i tek se sad vidi koliko je Muslin bio u pravu sto ga nije pozivao. Zivkovica i Radonjica je trebao mnogo ranije da ubaci, mozda odmah na pocetku 2. poluvremena.

Ja nisam nezadovoljan, nisam ni ocekivao da prodjemo grupu.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 27.06.2018
21:57

Nije bio lud Muslin sto nije zvao uopste SMS-a.
Alo Lotito,ako izvuces za njega jedva 80 miliona,skidam kapu

avatar
crni bombarderos
Wednesday, 27.06.2018
23:37

Ako je Ajaks platio Tadica 11,4 miliona onda je za SMS - a svako lud ako da vise od 20 miliona. I to samo zato sto je mladji.

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 27.06.2018
21:57

Mitovic igrao koliko su mu dozvolili i nasi i njihovi...nije decko kriv.
Ne bih se slozio da je SMS odigrao ispod proseka...ovo je njegov prosek na ovom SP!
Milenkovic veca ocena obavezno...
Po sredini duvalo..kao sto sam rekao Milivojevic kvarisa igre morao sa igra.

avatar
Uroš M.
Wednesday, 27.06.2018
21:57

Vreme je za smenu generacija... A sa tom novom generacijom i mozda Paun kao selektor...

avatar
Wednesday, 27.06.2018
23:24

Paun, Milojevic, Marko Nikolic... ima potencijala

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 28.06.2018
00:00

Dodao bih još Milojevic, Jokanovic, Piksi, Nikolić, neko od njih da bude novi selektor mislim da bi bilo pomaka i u igri i u rezultatu...