Obradović se "otvorio" oko sastava za Boliviju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.06.2018.
12:49
Izvor: Sportske.net

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Milan Obradović otkrio je pojedine detalje vezane za sastav tima pred sutrašnju utakmicu sa Bolivijom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije u subotu popodne čeka poslednja provera pred početak Mundijala, a utakmica sa Bolivojom dobija na značaju zbog toga što je u susretu sa Čileom doživljen poraz.

Ekipa je juče zajedno sa članovima stručnog štaba skautirala Kostariku koja je igrala prijateljski meč sa Engleskom i doživela poraz rezultatom 2:0.

"Generalno, ništa nas nije iznenadilo oko Kostarike, odmarali su i oni, čvrsti su i organizovani. Spremamo se za njih, ništa novo nisu pokazali, nisu nas iznenadili. Imamo dva skauta", rekao je pomoćnik selektora Milan Obradović.

Nakon poraza od Čilea javnost u Srbiji je zabrinuta, ne i članovi stručnog štaba.

"Ne. Sigurno ćemo odmoriti, svi će dobiti određenu minutažu. Izuzetno su radili momci, moram da ih pohvalim za odnos na treningu, posle ovako duge sezone da je produžimo još. Teren je bio teži i mekši, pa su imali dodatno opterećenje", dodao je Obradović.

Pred duel sa Bolivijom pomoćnik selektora otkrio je i pojedine detalje vezane za postavu.

"Svi su zdravi, to treba da se kaže. Nastavili su da radimo, od juče smo krenuli da smanjujemo intenzitet, i sutra ćemo da smanjujemo. Spreman je Bane da igra sutra i igrače, kao i Kolarov, Tadić, Sergej, Luka Milivojević...", zaključio je Obradović.

Da se u stručnom štabu misli na sve potvrđuje i podatak da je ekipa zajedno prošla kroz pravilnik vezan za suđenje na Mundijalima.

Utakmica Srbija - Bolivija igra se u subotu od 18 časova na "Maerkur Areni" u Gracu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Saturday, 09.06.2018
06:48

Au i ovaj stručnjak...?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
14:12

Kao da je vazno, ionako bismo trebali da imamo samo nekih 16 ili 17 igraca u rotaciji za ove tri ili cetiri utakmice, Rajkovic, Spajic/Veljkovic i Rodic 99% nece provesti ni minut na terenu, a i jos toliko njih ce imati manje vaznu ulogu...