Niko tražen kao Kostić, i "srpski klub" iz Serije A u igri, Filip će čekati Mundijal!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.06.2018.
12:15
Izvor: Sportske.net

Bio je najveće pojačanje u istoriji HSV, tačnije najskuplje. Neće ostati u Cvajti, ima četiri ponude iz najjačih liga. Ali, ako bude igrao dobro na Mundijalu mogao bi i u neki veći klub.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Filip Kostić će sigurno napustiti Hamburg nakon što je slavni klub ispao iz Bundeslige.

Ima dosta ponuda, konkurencija je baš jaka, u igru se uključila i Fiorentina. Poznato je da oni obožavaju Srbe, odnosno naše reprezentativce, da su sada u timu Bleki Milenkovi, da je stigao Vlahović, da je na pozajmici u Kjevu Tomović.

Igrali su i Gulan, Ljajić, Crnogorac Jovetić, ne zaboravimo Nastasića.

Jasno, Kostić je skup, Fiorentina bi dobila silno pojačanje, ali pitanje je može li da plati koliko ostali zainteresovani klubovi.

Jer, engleski Brajton ima više novca, u PL su veći ugovori, za njih obeštećenje nije problem. Kostić ima ponudu Selte iz Viga, ali i da ostane u Nemačkoj gde ga želi Borusija iz Menhengladbaha.

Naš reprezentativac je igrao za Štutgart i Groningen, inače HSV ga je "Švabama" platio 14 miliona evra i bio je najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Čekaće verovatno kraj Mundijala, neće ostati u Cvajti, a dobar nastup bi mogao da mu donese i ponudu većih klubova od pomenutih.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Friday, 01.06.2018
13:15

Брајтон би му био кец на десетку. Игра се тврд фудбал, са много трчања, што њему апсолутно одговара. Уз то немају неку ширину ростера, па би требао имати и одличну минутажу.

avatar
Algebrons
Friday, 01.06.2018
12:28

Kad već pomenuste Jovetića, kao Crnogorca koji ima veze sa Srbijom, mogli ste da nabrojite i Savića.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 01.06.2018
13:31

to sam hteo i ja da napisem :D