Nije dobro - Srbija gubi, Švajcarci vode!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.06.2018.
20:47
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u izuzetno teškoj poziciji nakon prvog poluvremena duela sa Brazilom.

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Prvotimac Barselone Paulinjo iskoristio lošu postavku defanzivne linije "Orlova" i doveo Brazil u vođstvo u 36. minutu meča.

"Orlovi" su do 36. minuta imali aktivan rezultat ali je u samoj završnici prvog dela zadnja linija loše reagovala i omogućila Paulinju da dovede Brazil u vođstvo.

Sav posao za Brazilce odradio je Barselonin dvojac Kutinjo - Paulinjo. Prvonavedeni je prebacio odbranu i spojio klupskog i reprezentativnog saigrača sa golom, a Paulinjo je potom samo prebacio istrčalog Stojkovića.

Srbija tako od 36. minuta gubi i praktično se nalazi pred nemogućom misijom jer zbog rezultata koji je na sanzi u Nižnjem sada samo pobeda "igra" našem nacionalnom timu.

Srbija je u prvom poluvremenu tek sporadično pokušavala da ugrozi gol Brazila, dok je Vladimir Stojković intervencijom u 25. minutu sprečio "Karioke" da ranije stignu do vođstva.

Vodeći gol Brazila možete pogledati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 27.06.2018
21:00

Ovaj Stojkovic odbrani nesto fenomenalno, a onda primi gol kao najveci pajac na svetu. I tako kroz citavu karijeru. Realno, do te sanse nije ni trebalo da dodje da mi imamo bar jednog ozbiljnog igraca u veznom redu. Jedino da nasi stoperi cuvaju i napadace, i bekove i veznjake pa da ne primimo gol. Matic tragican kao i uvek, Sergej totalni promasaj, spor, premekan, ne igra odbranu, ne igra ni napad, totalna nula,a Ljajic je posebna prica na ovom prvenstvu, znaci u svakoj situaciji je ili korak iza lopte, ili korak ispod lopte, ili podleti pod nju. Znaci, prosto je neverovatno kako svi koji dodju u reprezentaciju kao da preko noci zaborave da igraju fudbal. Ne pricam o nekim bravurama, ili filigrantskim potezima, jednostavno oni kada igraju za Srbiju najprostije stvari u fudbalu nisu sposobni da izvedu. I tako generacijama unazad. Znaci nesto sto je meni totalno neshvatljivo. I sve mislim sa nekom sledecom generacijom ce se to promeniti, igrace opusteno, kako znaju, i nema sanse. Svi kao pocetnici, i Vidic, Ivanovic, Krasic, Zigic i ovi sada na terenu. Znaci, nebitno je koliko dobre igrace imamo, oni jednostavno kada obuku ovaj smesni crveni dres kao da do tada fudbalsku loptu nisu pipnuli.

avatar
fadsasdfads
Wednesday, 27.06.2018
20:55

Očekivano nemamo mi kvalitet za Brazil

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 27.06.2018
20:55

ma daj bre krstajica i ceo fss u tri lepe tosic odlican ubacuje veljkovica aj ivanovic sporiji to je ok ali protiv brazila morao da igra i luka a sergej na tribine muslin apsolutno bio u pravu pa ljutio se neko ili ne

avatar
Mads87
Wednesday, 27.06.2018
20:51

Hrabro krenuli primili go iz ciste ne uigranosti.Krstajica od sada podrzavam coveku svaka cast sto je ovako usao u utakmicu a ne kao sto bi 90% nasih dosadasnjih selektora uslo da se brane.Sve je ok jedino mi nije bas jasno zasto je stavio veljkovica umesto tosica kad je toske imao 2 solidne utakmice

avatar
Badr Hari
Wednesday, 27.06.2018
20:50

Eto razloga da još više mrzimo Barsu. Zar su od svih Brazilaca baš Kutinjo i Paulinjo morali da nam urade ovo?