Nijang priznao posle pobede u "gradskom derbiju": "Znao sam da me Poljaci neće videti"

Autor: Pavle Knežević
utorak 19.06.2018.
21:21
Izvor: Sportske.net

Igrač Torina priznao je da je iskoristio čudnu sudijsku procenu da savlada golmana Juventusa. Kalidu poziva na afričko jedinstvo.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Strelac drugog gola za Senegal protiv Poljske, Mbaje Nijang rekao je da je jako srećan zbog pobede Senegala, ali je istakao da je "bio svestan situacije" kad je ulazio i u igru i savladao Vojćeha Šćešnjog.

"Srećan sam zbog ove pobede, zbog trijumfa Senegala. Vi novinari ste me podsetili da je ovo i kao pobeda u gradskom derbiju. Stvarno osećam veliki ponos zbog ove pobede, ali Senegal mora još mnogo da se popravi da bi prošao grupu", rekao je kroz osmeh igrač Torina koji je savladao golmana Juventusa.

Senegal je večeras u Moskvi pobedio favorizovanu Poljsku 2:1. Novinari su pitali itrača šta se desilo kod drugog gola.

Ušao si u igru kada u trenutku napada tvog tima i savladao istrčalog golmana.

"Sudija mi je rekao da smem da uđem i samo sam pratio njegove instrukcije. Bio sam dovoljno pametan da shvatim gde će lopta ići i da ću postići gol jer sam znao da Poljaci neće znati da sam već u polju", iskreno priča Nijang.

Igrač Napolija Kulibali Kalidu bio je srećan i ponosan, ali malo tužan.

"Vrlo sam srećan, ali i tužan jer je (saigrač) Milik izgubio zbog nas. Pričali smo i nisam srećan zbog njega, ali sam ponosan jer ljudi u Italiji navijaju za Senegal. Nisam danas pričao sa Anćelotijem, ali smo se čuli pre Mundijala. Mislim da možemo da imamo dobar Mundijal. Žao mi je što je druge afričke selekcije ne pobeđuju, ali mislim da Senegal može da napravi nešto i da ostali Afrikanci treba da nas podrže", rekao je Kalidu.

Ne propustite