Neuspeli eksperiment - Neubedljiva Srbija poražena od Čilea

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.06.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net

Bleda igra i poraz reprezentacije Srbije u pretposlednjoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za predstojeći Mundijal.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras u Gracu od selekcije Čilea rezultatom 1:0 (0:0) u pretposlednjoj kontrolnoj utakmici odigranoj u sklopu priprema za Mundijal u Rusiji.

Srbija: Stojković - Rukavina, Milenković, Tošić, Kolarov (od 80' Rodić) - Milivojević (od 46' Matić), Grujić - Živković (od 64' Tadić), Ljajić (od 46' Sergej), Radonjić (od 64' Kostić) - Mitrović (od 84' Jović);

"Orlovi" su prikazali prilično slabu igru tokom prvog poluvremena i malo je stvari koje su zaslužile pozitivnu ocenu.

Defanzivna linija je delovala nesigurno, svakako zbog činjenice da su Rukavina, Milenković, Tošić i Kolarov prvi put bili zajedno u zadnjem redu.

Na drugoj strani terena takođe nije bilo ničeg dobrog u igri reprezentacije Srbije. Aleksandar Mitrović je bio "odečen" od veznog reda, nedostajalo je kreacije, pa je tako najbolja prilika viđena posle solo akcije Nemanje Radonjića u 17. minutu igre.

Krilni fudbaler Crvene zvezde dobio je loptu od Adema Ljajića, iskoristio brzinu da je zaustavi na aut liniji, a zatim je driblingom izbacio čuvara i došao u poziciju da sa ivice kaznenog prostora uputi dobar udarac koji je napravio probleme golmanu Čilea.

Čileanci su bez glavnih igrača uspeli da preuzmu inicijativu tokom prvog dela, ali ni šampion Južne Amerike nije bio previše opsan po gol Vladimira Stojkovića.

Nastavak utakmice doneo je nešto kvalitetniju igru i malo više opasnih situacija pred oba gola. Srbija je za 20 minuta igre u drugom poluvremenu dva puta pripretila preko agilnog Nemanje Radonjića, ali je i Čile imao adekvatan odgovor.

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković odlično je intervenisao u 66. minutu posle lepe akcije Čilea i udarca Dijega Valdesa pod prečku, a desetak minuta kasnije "Orlovi" su imali mnogo sreće.

Verovatno najbolji pojedinac u redovima reprezentacije Čilea na večerašnjoj utakmici Žunior Fernandes prošao je po desnoj strani i uposlio Anhela Enrikesa, ali je ovaj sa svega tri metra uspeo da promaši nebranjenu mrežu!

Pomenuta dvojica igrača ponovo su se našla u glavnoj ulozi u 81. minutu ali je ishod akcije bio identičan. Fernandes je odlično uposlio Enrikesa a ovaj sa sedam, osam metara šutirao jako loše i pored gola.

Do kraja meča "Orlovi" su zapretili još jednom, preko Filipa Kostića, ali je lopta išla pravo u dobro postavljenog golmana Čilea koji je tako sačuvao svoju mrežu na debitantskom nastupu.

Činilo se da će utakmica biti završena bez golova, ali je pad koncentracije naših reprezentativaca u poslednjim momentima meča rezultirala primljenim golom koji je bio dovoljan za poraz.

Pobedonosni gol za selekciju Čilea postigao je Giljerme Maripan posle centaršuta sa leve strane i konfuzije koja je nastala u petercu našeg nacionalnog tima.

Poslednji kontrolni meč pred početak Svetskog prvenstva Srbija će odigrati u subotu protiv selekcije Bolivije na istom stadionu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

116 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Tuesday, 05.06.2018
16:15

I neki pricaju da cemo i do finala da stignemo,hahahah Mozda ali u nasim snovima,ima svi da nas razvale i bice pa-pa

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
07:36

Koja dileja je to mogla da izjavi? :-D

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
17:30

Slazem se da smo imali mnogo srece i da nemamo igru, ali, mislim da je bilo potrebe sa smenom selektora s tim sto je na njegovo mesto morao da dodje neko normalan, a ne ovaj. Ko je rekao da cemo stici do finala? :-D

avatar
karma
Wednesday, 06.06.2018
11:54

Ja prvi bih voleo da se pokazemo u najboljem svetlu ali ni u kvalifikacijama nismo pokazali nista,pas igra nula,sastav srednje zalostan...vise smo imali srecu da odemo na svetsko prvenstvo.Tako da u grupi imamo mizernu sansu da prodjemo samim tim sto menjamo selektora kaa nije bilo potrebe i odmah se poremeti harmonija i sklad u ekipi.Da dodam igramo i veoma dosadan fudbal a kad se setim kako smo nekad igrali pa nije ni cudo sto su nas zvali evropskim brazilcima...

avatar
jv
Tuesday, 05.06.2018
15:11

Koga je Krstajić trenirao pre reprezentacije? Nikoga, vidi se.
Utrpaće nam ljudi 10 komada na 3 utakmice, to je naša sudbina. A na čelu FSS će ostati isti ljudi, Toleta je zamenio isti

avatar
magister
Tuesday, 05.06.2018
13:42

Zastrašuje i zabrinjava: Rukavina - najgora igra od kad je u reprezentaciji, Tošić - bled, Kolarov - nespretan, zadnji vezni - bez ideje, Živković - nevidljiv, Ljajić - bled, Mitrović - najgori ikad; Tračak nade: Stojković - odličan, Milenković - dobar uz jedno, dva, kiks dodavanja, Radonjić - konkretan, pravi. Zadnji vezni povremeno okej. Zamene nisu unele ništa spektakularno. Kod gola, Sergej promašio makazice, Matiću pobegao čovek.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 05.06.2018
10:39

Nisam razocaran jer ne ocekujem nista ali moram da komentarisem indivudualnu igru nekih igraca od kojima se mnogo pise. Kao prvo, jos cekam da vidim tu magicnu igru veznjaka Lacija koja vredi 100 miliona. Drugo, Kostic je odigrao 1 utakmicu kako treba od kada ga ja gledam a gledao sam kompletne kvalifikacije plus prijateljske. Rukavin bez komentara. Stojkovic brani odlicno ali me nervira stalno ljubljenje lopte, imam osecaj da upadne u jarak da bi je i onda ljubio ali dobro moze se preziveti. Mitrovic - nigde ga nema satima, tu i tamo sansa pa gol. Igra samo zato sto nema boljeg. Ljajic - igrac dzoker, treba da ulazi sa klupe jer onda ce sigurno nesto napraviti a malo pruzi u prvoj postavi. Tadic - jos uvek ima puno kredita kod mene jer nas je i odveo na SP. Kolarov - hmmmmm vrlo tezak za komentar. Mladima tipa Milenkovic, Radonjic - samo napred momci. I za kraj, Zivkovic - od njega stalno ocekujem da eksplodira a nikako... fatastican igrac ali nesto fali, gusi ga nesto. Vidim ga kao neostvarenog Robena, nadam se da ce pokazati da sam u pravu za njega.

avatar
Wolverine
Tuesday, 05.06.2018
10:14

Momci se čuvali. Ovo je samo prijateljska utakmica. Štede snagu za prave utakmice. :D

avatar
prike
Tuesday, 05.06.2018
09:24

Bio Dzeki Chen na nekom kanalu. Mnogo vise akcije a i nisam se nervirao. I ne brinite, braco, bice gore.

avatar
rivarinho
Tuesday, 05.06.2018
09:20

Bod će biti puna kapa na svetskom! Da kompletira potpunu bedu, možda baš protiv Brazila!

avatar
4k4Dex
Tuesday, 05.06.2018
08:59

Ne vidim sta je to Grujic lose uradio? Sacuvao svaku loptu odbijalibsu se od njega kao kegle pa par puta cak izbaci igraca i krene napred i odigra ofanzivnijem vezisti. Stvarno ne vidim razloga da mu se bilo sta zameri s obzirom da je igrao cistu defanzivu protiv cilea koji jako dobar u kontra napadu. Da li je to neka nepotrebna usadjenja mrznja u nasem narodu da se blate svi od reda skoro. Malog Radonjica takodje razapese po komentarima ovde a on ispade ubedljivo najbolji na terenu. Najveci problem vidim neuigranu odbranu u svaki put drugacijoj kombinaciji, mislim da se to s defanzivcima ne radi. Uigras 4 pa menjas ako moras. Kako ce ovako da se kapiraju pa da imas najboljih 6-7na svetu i vrtis ih svaku utakmicu ne bi znali gde ko bije a ne ovi nasi duduci.

avatar
Libee
Tuesday, 05.06.2018
08:14

Braćo, Tošić ne zna de tera...a ostali katastrofa...al Krstaja peče dobru rakiju!

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 05.06.2018
02:51

Samo pozitivno..

avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 05.06.2018
01:46

Tosic je pokazao da mu je mesto u startnoj postavi, previse je siguran u sebe, prijatno me je iznenadio. Milenkovic i Radonjic pokazali da nisu slucajno ovde i da na njih moze ozbiljno da se racuna. Vidi se koliko znaci Sergej, jer od trenutka kada je on usao napravili smo par dobrih akcija. Stojkovic solidan. Grujic onako, u nekim situacijama je previse mucio loptu. Ostalo necu da komentarisem, Rukavinu pogotovo. Nadam se da ce Bane biti desni bek, a Milenkovic i Tosic startni centralni. Znam da cu imati dosta negativnih glasova zbog Radonje, ali je jedini pretio danas. Po meni bi ovo trebala da nam bude startna postava:
Stojkovic-Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov- Milivojevic, Matic, Sergej- Tadic, Radonjic, Mitrovic.

avatar
Manu Djinobili
Tuesday, 05.06.2018
01:43

Svi napadaju Radonjica, sto su njega poveli..decko jedini sutnuo 2x prema golu u prvom poluvremenu (ono sto je Kolarov pokusao nznm da li je sut),..meni nije jasno sto je poveo igrace tipa Grujic, Rukavina, Tosic i sl. (SMS 120m€?? komedija).. ustvari znam, to odredjuje neko iznad a svaki trener koji dodje je marioneta, kako oni sviraju on igra..sve dok je tako mi nikada nista necemo napraviti.. svi pametni to znaju, nista novo..uporedite npr. mentalitet Nemaca i nas i videcete gde smo

avatar
P. S.
Tuesday, 05.06.2018
01:21

I dalje se cudim kako bilo koga jos uvek moze da razocara nasa reprezentacija i njihov tzv. 'pristup igri', kada je svima jasno da su se sa kvalifikacijama zavrsila i sva upumpavanja novca 'sa strane' od svih 'sponzora' koji su vec odavno rezervisali avio-karte i obezbedili smestaj u Rusiji do kraja SP, naravno o nasem trosku. Toga 'motiva' vise nema medju nasim reprezentativcima, a sto se tice onog sportskog njega nikada nije ni bilo, jer su svi oni vrlo dobro svesni ko su, sta su i gde im je mesto, tako da im SP sigurno ne moze biti motiv ni za licnu, a kamoli timsku promociju.

avatar
M_85
Tuesday, 05.06.2018
01:02

Ja sam lepo napisao tacan rezultat pre utakmice (ceka kontrolu)

avatar
3x3
Tuesday, 05.06.2018
01:01

Da li ce odgovarati za rezultate onaj ko je postavio Krstajica za selektora? Ja nista ne krivim Krstajica, on nije kriv sto ne zna i sto nikad nije bio trener. Krivim onog ko mu je kao takvom neiskusnom dao da radi i da se uci na reprezentaciji koja ucestvuje na najvecem takmicenju.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 05.06.2018
00:51

I Sergej vrijedi 120miliona?

avatar
FC Barcelona Srbija
Tuesday, 05.06.2018
00:36

Jad i beda od reprezentacije....

avatar
Čeki
Tuesday, 05.06.2018
00:24

Kakav Grujic, kakav Rukavina, a Kolarov nezainteresovan. Strasno i jadno, Mijate ispade dobro sto ne ides, da se ne brukas, svima bi pokazao kako se igra fudbal i kako se bori srcem.

avatar
Loord Bobinjoo!
Tuesday, 05.06.2018
00:20

Dokle se god budi gurali kvazi igraci poput Rukavine,Milivojevica i Tosica nece biti nista od nas SMS jedan od razloga sto je Muslin popip otkaz on uopste ne igra igra onaj panj Grujic,Bleki Milenkovic solidan bice od njega nesto barem se nadam,Prijović treba da bude starter umesto tromog Mitrovica,Ljajic previse komplikuje,Zivkovic kao da igra beka,a ne ofanzivno krilo unistavaju mu kreativnost stalnim zadacima u odbrani zbog panja Rukavine!

avatar
Saviola
Tuesday, 05.06.2018
00:17

Ubice nas Brazil 8:0!

avatar
Consigliere 1927
Monday, 04.06.2018
23:50

E ovo je reprezenacija, 2 najbolja igraca koja su bar nesto pokazala danas su Stojkovic i Radonjic, ponavljam bar nesto. Svima je jasno da taj Milenkovic je od reprezentacije daleko bar 3 godine, sreca nasa pa onaj spic Cilea promasi onakve dve sanse, sto bi realno oba gola bila Milenkoviceva i na kraju gresi pas na pola ide korner, pa posle gol iz ciste nase lopte. Mitrovic jeste izgleda samo za Cempionsip, daleko od njega nije ni Tadic, Kostic se trudio, SMS ne znam da li vredi i 60 miliona jer ono je kriminal sta lik radi. Matic je bio korektan, Milivojevic solidan, Grujic zalutao na teren kao i Zivkovic. Rukavina je bio solidan, Tosic los, Kolavor kapitencina odigrao za dve nule, jedino da kazem da nas Stojke malo spasao u par navrata, i Radonjic koji se borio i jedini pretio ali nedovoljno je to. Mi necemo jedan bod osvojiti na SP garantujem. Bolje bi odigrali da imamo reprezentaciju iz nase lige!

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
07:39

Kolavor:-D Jedino Ljajica nisi prokomentarisao, ne znam da li je to namerno ili ne.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
18:36
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 06.06.2018
12:04

Zaboravio sam, dobar je bio i njemu isto pozitivna od mene bar za trud. Skorz sam zaboravio Ljajica...

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 04.06.2018
23:19

E da recem koju pametnu. Od golmana pa na gore. Stojkovic je imao par odbrana,ali te odbrane bi imao i ja,gol primio iz peterca,generalno los. Tosic i Rukavina su sigurno bas dobri momci,jer im loptanje nije jaca strana. Bleki je igrao korektno,ali je 2 lopte poklonio kao maltene poslednji igrac odbrane,sto je nedopustivo. Kolarov-klasika. Grujic necu da kazem ocajan,jer je imao dobrih poteza,ali los. Matic dobar,jer na njemu nije da kreira bilo sta,a to su ga uporno terali da radi. Radonjic koji je najvise osporavan,odlican! Em se trudio,em je nesto i prikazao. Mitrovic ocajan,da nije svaka lopta na njega isla,garantujem da ga primetio ne bih. Jovic ok za broj minuta,vidi se da se bolje snalazi od Mitrovica kada me je lopta u nogama,a i agilniji je poprilicno. Milivojevic,verovatno najbolji na terenu. Ostale ne bih komentarisao jer nisu ni losi ni dobri bili.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
07:40

Onu jednu odbranu tesko da bi iko od nas imao...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
18:38

Ne znam kad je tacno bilo, ali, pokazao je odlican refleks je jer je lopta isla u same raslje. Nisam ja za to da on brani, pre sam bio za Rajka, sad za Marka.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 06.06.2018
11:30

Sa pocetka drugog poluvremena? Pa lopta stajala u vazduhu 3 minuta,mogao i da vecera pa da odbrani. Uostalom,u nasoj ligi covek je prosle sezone imao 3-4 Karijus kiksa,ne smem ni da zamislim kada krenu ozbiljniji udarci mnogo ozbiljnijih igraca.

avatar
costadeen
Monday, 04.06.2018
23:10

Gospodu se pomolimooo

avatar
Ruža Vias Ivan
Monday, 04.06.2018
23:08

Prvo poluvreme takticki dobro odigrana. Videlo se organizovanost u fazi odbrane, presing na polovini protivnika i rezultat toga su mnogo oduzetih lopti. Problem je bio posle osvojene lopte kada bi mogli da stvorimo gol sanse, nedostajali su kljucni pasevi (prenosne lopte). Jeste bili su i greske prilikom iznosenja lopte , netacni pasevi, ali barem se videlo da ekipa ima neki plan . Da bi te planove ostvarili potrebno je vreme, da igraci nauce svoje zadatke i naravno ceo tim da se uigra. Bilo je pozitivnih znakova. Bice to dobro do pocetka SVETSKOG PRVENSTVA !

avatar
Herkules88
Monday, 04.06.2018
22:55

Nasa jedina sansa na svetskom bi bila da je pozvan Fejsa i da sredinu cine Fejsa, Milivojević i SMS, ispred njih Tadić i Ljajić i u napadu Mitrovic pa da igramo cvrsto, tvrdo i da damo neki gol na prekid. Ovako ima da nas svi razbucaju

avatar
milosct
Tuesday, 05.06.2018
20:25

Ma da, Fejsa je Cavi, Zidan, Inijesta, Kros, Modric i Vijera u jednom. Fejsa, Radoja, Gudelj, Raca Petrovic, Milivojevic, to su sve isti igraci koji se razlikuju u nekim sitnim nijansama, i sad ko je u najboljoj formi on treba da igra. Milivojevic jeste u najboljoj formi i zato igra. Nikad on nista nije odigrao za reprezentaciju pa da sad placemo za njim

avatar
milosct
Wednesday, 06.06.2018
23:46

I sta da radimo sa 3 zadnja vezna u ekipi? Da igramo na 0:0 sa Tosicem na stoperu i Rukavinom na beku? Ko ce sansu da stvori? Nisu Tadic i Ljajic Nejmar i Mesi pa da mogu sami napred da igraju. Oni su prosecni igraci koji mogu da igraju kada imaju prostora, a ovako bi svi njih cuvali i mi ne bismo videli kakav dres nosi protivnicki golman, pa makar igrali i sa Makedonijom

avatar
Herkules88
Tuesday, 05.06.2018
22:49

Ne kazem da jeste, ali bas zbog forme treba da igra, on je standardan fudbaler Benfike dok je Grujić grejao klupu u Kardifu. Mada sam pogrešio, mislio sam da treba da igraju Matic, Fejsa i Milivojević, a SMS da se rotira sa Tadicem i Ljajićem

avatar
5Ronic
Monday, 04.06.2018
22:54

Stojke branio odlicno. Samo Milivojevic, Radonjic (koji je realno najopasniji bio po gol), i Milenkovic... ostali ocajni!

avatar
Saško
Monday, 04.06.2018
22:47

Srbija Kostarika 0:2
Srbija Brazil. 0:4
Srbija Svajcarska 0:3
Sigurice

avatar
Steve McManaman
Monday, 04.06.2018
22:45

Kilavo,ali . . . Kada se samo sjetim kako smo bili nabrijani kada nas je Antic vodio na svjetskom a mi obrasmo bostan samo tako . Imam neki filing da bi mogli proci grupu,ako se to desi,vjerovatno nas ceka Njemacka a mi protiv njih uvijek dobro igramo . Bilo bi dobro da nas napokon malo obraduju i fudbaleri ,

avatar
MarkoSi
Monday, 04.06.2018
22:34

Mislim da bi poraz bio potpuno anuliran ako bi neki "no name" iz FSS isprozivao Muslina kako nema pojma, kako pravi kombinacije sa menadžerima i izrazi nezadovoljstvo plasmanom na Svetsko prvenstvo jer će tamo pasti sve maske. Tamo će se videti kakvi indijanci rade u FSS, kakav je nivo organizacije saveza i koliko se Krstajić zeznuo prihvatajući ovakav posao.

avatar
neme
Monday, 04.06.2018
22:24

ja mislio ovi od 120milki prave razliku ono sve isti smaracii ov

avatar
Capitano
Monday, 04.06.2018
22:19

Mislim da je greska drzati Sergeja i Tadica na terenu u isto vreme! To utice negativno na igru jer Tadic mora da igra na desnoj strani, umesto iza napadaca gde inace i igra najbolje. Isto je greska po meni sto nije pozvan Katai. Covek je u odlicnoj formi, i sa njim na desnom krilu bi bili daleko opasniji po protivnika. Uz svo postovanje prema Zivkovicu koji je veliki talenat, msm da on nije trenutno dobar za prvi tim (ako uopste bude starter, daj Boze da me demantuje i napravi havariji na SP).

avatar
Kori Volden
Monday, 04.06.2018
22:19

Radonjic i Stojkovic jedine svetle tacke ove karikature od reprezentacije veceras. Tesko nama na svetskom...

avatar
Monday, 04.06.2018
22:18

Мора мнооооого боље превасходно у игри, а затим и у резултату ! Шта би тек било да су ти били Видал, Браво, Медел, Санчез... Грујић аут већ сад, а у нападу Митар и Лука заједно, а не са једним нападачем као што смо играли целу утакмицу ! Дај Боже да у Русији буде све на свом месту !

avatar
daka bar
Monday, 04.06.2018
22:17

moje iskreno misljenje je da ce srbija na SP mozda dati gol samo brazilu ali kad oni povedu 3:0, pa da damo pocasni

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 04.06.2018
22:13

Очекивано. Још да отаљају те три мучне утакмице, па да се прикључе припремама у својим клубовима...

avatar
Algebrons
Monday, 04.06.2018
22:12

Jedino prijatno iznenađenje danas jeste Radonjić - želja, znanje, brzina, sve je na njegovoj strani u poređenju sa Kostićem. Mitrović je beskoristan; šteta što na SP-u ne igramo protiv Ipsviča, Redinga i Derbija. Karleuša komedija, meni je zaista neverovatno da on sa 33 godine i dalje igra za reprezentaciju, a ni na vrhuncu karijere nije bio kalibar za istu; ovo što je igrao danas je užas, kako u fazi markacije i defanzive, tako i prilikom započinjanja napada. Kolarov=ku***olja, iskreno Rodić me je oduševio željom i trčanjem ovih zadnjih 10-15 minuta. Tadić je izgleda van forme. Milivojević ne može da bude starter, tj. može, ali samo ako Matić ostane na klupi; Matić i Milivojević zajedno na terenu dolaze u obzir samo protiv Brazila, na ostalim mečevima to je pucanj sebi u nogu, jer gubimo i ovo malo kreativnosti što imamo na taj način. Za Rukavinu važi sve isto kao za Karleušu. Ostali, manje-više, to je to - očekivano.

avatar
Klop&theKop
Monday, 04.06.2018
22:11

Milenkovic da igra, rukavina napolje...sredina po imenima najjaca, al ne mogu da se sastave

avatar
Osijek 51
Monday, 04.06.2018
22:11

Cim sam vidio sastav shvatio sam zasto je ovaj nesretni Krstajic dobio u ovom privatnom osinjaku funkciju selektora. Jos samo nedostaju Dzajic i Terzic pa da ova predstava bude potpuna. Da je slusao Dzajica i Kokezu, Muslin bi danas bio selektor, a to sto se sa njima ne slaze, meni je garancija da je on postan covjek. I na kraju , pola ove selekcije je nekakva trgovina i oni zato ne mogu nikoga pobijediti.TACKA.

avatar
Burazer
Monday, 04.06.2018
22:10

Uvek stoji u notesu ona recenica koja ceka na kraju da se kaze:" Bice bolje, momci su sjajni, najbolje sto imamo. Ovo je smena generacija..." I tako 20 godina.

avatar
MCCityzens
Monday, 04.06.2018
22:09

Sa ovakvom igrom Brazilci ce nam dati 6-7 golova.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 04.06.2018
22:07

Ba skali od 1 do 10, 2 na 3 ili 3 na 2, prosto ne mogu da se odlucim Hahaha

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 04.06.2018
22:04

Slabi smo, tanki. Jaka imena, igra slaba.

avatar
badlander
Monday, 04.06.2018
22:03

Fernandez bivši igrač Dinama.

avatar
SuperFrank8
Monday, 04.06.2018
22:02

Moraju malo više slobode i lucidnosti da imaju u igri, svi su u nekom grču i pokušavaju da igraju kao odgovorno. Jako malo šuteva iz daljine, jako malo kreativnih stvari u napadu a svi znamo da znaju da igraju fudbal i da mogu to, ne znam šta se dešava ovde..

avatar
La bestia negra
Monday, 04.06.2018
22:02

Kao i od svake ekipe posle Antica ni od ove ne treba nista ocekivati,bod u grupi puna kapa.Igra nikakva,trener nikakav i ekipa nikakva.Odbrana losa,golman ispod proseka,a u veznom umesto da igraju Matic,Milivojevic i Savic nama igra Grujic 10 dana pred pocetak SPa umesto da se uigrava prvih 11.Brazil ce nam dati 6icu kao Argentina i Holandija nekada onako iz sale...

avatar
Mad Max
Monday, 04.06.2018
22:01

Овај Фернандеш нашег Цоу Коларова не види ни с'двоглед... Спаваш ли мирно Вилијане???

avatar
Amar Zornic
Monday, 04.06.2018
22:00

Nek mi neko vrati sat i po zivota... Bleki brate za tebe ima vremena , nisi jos za ovaj nivo ... ceo tim podbacio osim Stojketa , SMS od 120 mil al jedino ako mislimo dinara ...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 04.06.2018
22:20

Неће, брате, нико. Нажалост. Али, постоји решење: немој више то да гледаш, као што нисам ни ја. Не траћи своје драгоцено време, шта год друго да радиш, боље је. Проверено😉

avatar
Lazar Mandic
Monday, 04.06.2018
22:34

Mediji pumpaju kako ce mu rasti cena zbog mundijala... hit!

avatar
JUVENTIN
Monday, 04.06.2018
21:59

Au braco al je ovo neubedljivo

avatar
saka7903
Monday, 04.06.2018
21:59

Igra 0,gol golmanov,nerazumem zbog cega je i dalje prvi golman reprezentacije Stojkovic,kad je Dmitrovic imao fenomenalnu sezonu u Spaniji,takodje i Rajkovic u Izraelu.ali elem sa ovakvim pristupom drzavnom grbu i igrom mogu slobodno da kazem da cemo Brazilu i Kostarici sluziti za gol razliku,sa Svajcarcima mozda bude prteno ali ponavljam sa ovakvim pristupom igri bicemo ubedljivo zadnji u grupi.

avatar
Žex_plavac
Monday, 04.06.2018
21:59

Jedini koji će da likuje nad ovom tugom je Muslin(na žalost).

avatar
Stefan Lazović
Monday, 04.06.2018
23:28

Ne verujem, nije covek takav.

avatar
Milan_89
Tuesday, 05.06.2018
00:24
avatar
NikkiCFC
Monday, 04.06.2018
21:59

Nije bitan rezultat bitno je da su Radonjic i Rodic dobili svoje minute!

avatar
milosct
Monday, 04.06.2018
22:11

Radonjic je svoje minute iskoristio

avatar
Нови Београд1
Monday, 04.06.2018
22:25

Па Радоњић је једини нешто и показао.

avatar
uki
Monday, 04.06.2018
21:59

SRAMOTA,JAD I BEDA.

avatar
Nikola Spasic
Monday, 04.06.2018
21:59

ovako ne ide i na nista ne lici srbija...uzas,mane na sve strane...skripi svuda a sto je najgore za 90 minuta da bar promene ritam..jok ,sve nekako traljavo,sporo,tromo,bezidejno..bogat fond igraca ali ocajno izdanje..

avatar
yboyka525
Monday, 04.06.2018
21:58

Nisam hejter,verujem u ovu ekipu,ali sam stvarno zabrinut specijalno za desnu stranu odbrane. Ne verujem koliko je Rukavina spor,nemocan. Onaj sa zutom kosom ga je u prvih 20 minuta 3 puta prosao kao da ga nije ni bilo,sto je najgore nemamo tu neku alternativu... Luka Milivojevic doktor,najsvetlija tacka.

avatar
Anthony
Monday, 04.06.2018
21:58

Dobri Sergej, Radonjic, Milenkovic i Stojkovic.... ostale ne zelim da komentarisem, samo se nadam da ce biti bolje protiv Kostarike

avatar
Milan_89
Tuesday, 05.06.2018
00:25

Sergej? Dva puta pipnuo loptu i kod gola se baca i pokusava makazama da izbija loptu... Solidan?

avatar
Tata Messi
Monday, 04.06.2018
21:57

Mi da budemo srecni ako ikog pobedimo u grupi na SP

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 04.06.2018
21:57

Katastrofa.Nismo u stanju da stvorimo sansu protiv C selekcije Cilea.Ako ovako budemo igrali na SP ne gine nam 0 kada su u pitanju i bodovi i postignuti golovi.

avatar
FRATRIA
Monday, 04.06.2018
21:57

Ovaj smesniji i od Djukica, ne smem ni da pomislim sta ce Neymar raditi Rukavini i Tosicu. Ovakvom igrom idemo kuci nakon prve utakmice, nadam se nekom cudu.

avatar
Dača
Monday, 04.06.2018
22:53

Brazilci će, kao pre desetak godina Argentina, da nam strpaju jedno 5, 6 komada a pre toga ćemo a izgubimo svaku šansu za prolaz dalje pa će taj meč da bude revijalnog karaktera. Posle meča će naš selektor u stilu Đukića Veličanstvenog da izjavi: ekipa je pokazala karakter, nismo imali sreće i tako te fraze... Ovi iz saveza će pare od plasmana da podele međusobno, svu krivicu će da svale na selektora i mirna Bačka. Voleo bih da nisam u pravu ali sve miriše na ‚‚Déjà vu''.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 06.06.2018
07:44

Najjace ce biti ako i posle takvog poraza bude rekao da nema sta da zameri igracima:-D

avatar
Milan_89
Monday, 04.06.2018
21:56

Ne znam da li ste primetili po ulasku Tadica i Kostica i SMS nasa igra je stala totalno (ni pre toga nije bilo bog zna sta) ali da li vam je sad jasno da reprezentaciju treba da cine deca Zvezde i Partizana... Zivkovic, Radonjic, Grujic, Milenkovic, Jovic... Ta deca su od pocetka ucena u klubovima da se uvek ide na pobedu. UVEK. I ne sme da postoji strah sve da se igra protiv vanzemaljaca. Dosta vise ovih firmasa, ofkovca i ostale buranije

avatar
SuperFrank8
Monday, 04.06.2018
22:06

Au druže, ne ide ti ovo baš.. Navikli su ti da im nameštaju utakmice..

avatar
LuckyStrike
Monday, 04.06.2018
21:55

Kaže mi drug "sta bre kostariku cemo lagano švicu cemo se mucimo ali dobicemo sa brazilom bod i grupa lagano" ... ee druze moj... ovo je kao neka seoska ekipa sutaj napred ne gledaj nista samo napred sve napamet... 3 4 pasa ne mogu da sastave.. sramota... obrukace nas... ne igraju srcem za zemlju i moze da kaze ko sta hoce to je tako...

avatar
milosct
Monday, 04.06.2018
22:13

Ma dobro, nije isto da igras na SP i na prijateljskoj. Kostarika i Svajcarska ce igrati takticki na prvenstvu, ne ovako rastereceno kao u ovim utakmicama, tako da kada nam daju prvi gol, cuvace rezultat i valjda se necemo obrukati :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 04.06.2018
22:30

Bukvalno u svakom kolektivnom sportu,sem fudbala, glavna odlika nase reprezentacije je bas to igranje srcem.Ove manekene vise ocima ne mogu da gledam.

avatar
zabac86
Monday, 04.06.2018
21:55

Ljudi moji, ala ćemo mi da se izblamiramo na svetskom!!! Zapamtite dobro šta sam rekao. Pa nama će Brazil da spakuje 5 komada ko od šale. Ovaj Tošić mi ne bi igrao ni po svadbama a ne za reprezentaciju. Ivanović-Milenković mora biti tandem štopera. Bar ja tako mislim.

avatar
5Ronic
Monday, 04.06.2018
22:56

Milenkovic jeste bio solidan, ali i Tosic je bio dobar! Uz Ivanovica ce igrati Tosic... 100%

avatar
Doktor Trax
Monday, 04.06.2018
21:55

Tanko da ne moze tanje biti

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 04.06.2018
21:54

pa ovaj Mitrovic je drvo...nisam pratio Fulam pa ne znam kako je tamo davao golove ali on nema brzinu,nema nikakav dribling,tehniku...jedino je koristan u skok igri kod centarsuteva a nasi mu uporno daju loptu u noge...definitivno Prijovic treba da pocinje umesto njega...grujic takodje da se zakuje na klupu

avatar
Raky_b
Monday, 04.06.2018
22:21

a sta bi trebalo da bude originalni Ronaldo da tebi bude po volji!?
jbg...to nije. on je sidras...i to odlican sidras.
a ako nemas boljeg trkaca od njega, tada moras igru u napadu prilagoditi takvom igracu.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 04.06.2018
22:25

Nije on kriv sto je 90% lopti dobio van 16-ca. Nije jednostavno takav tip igraca, on je klasican razbijac.

avatar
Abdel Sadek
Monday, 04.06.2018
21:54

Pravićemo Muslina od blata

avatar
Amar Zornic
Monday, 04.06.2018
23:12

Vec ga pravimo

avatar
Man.United99
Tuesday, 05.06.2018
05:59

Onu grupu koju smo mi imali i Djukic bi prosao