"Nestao" Mesut Ozil!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.06.2018.
08:47
Izvor: Sportske.net

Novi problemi za Nemce pred Mundijal...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Iako iz tabora "Pancera" nisu ništa saopštili, mediji su primetili da na treninzima nema Mesuta Ozila.

Fudbaler Arsenala je van terena, a "Bild" tvrdi da vuče dvostruku povredu. Tačnije iz PL je došao sa povredom leđa, a onda je protiv Austrijanaca dobio udarac u koleno i nije naivno, kako se u prvi mah mislilo.

Dok igrači "Elfa" provode vreme na terenu, Ozila nema već četiri dana, radi u teretani, i kako sada stvari stoje čeka ga duža pauza.

Šta to znači?

Prvo, neće biti u timu na generalnoj probi protiv Saudi Arabije u petak, a kako sada stvari stoje Lev neće moći da računa na svog plejmejkera na otvaranju šampionata protiv Meksika.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 07.06.2018
19:48

*Saudijska Arabija

avatar
fadsasdfads
Thursday, 07.06.2018
14:14

Nemci deluju slabo

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 07.06.2018
10:25

Nemci mi bas deluju lose i iako se kaze da se sa njima nikad nezna i svi oni klisei da je Nemacka prava kada je neophodno i svakako su uzasno jak protivnik i brane trofej mislim da odavno sampion nije imao manje sanse po mom misljenju.

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 07.06.2018
09:05

Viša korist nego šteta što ga nema. A povredio se, jer mu se ne igra grupni dio takmičenja, pa simulira povredu. Ovu lenštinu treba oterati iz Arsenala, a dovesti Fekira (ako ga Liverpul nije već završio) Lemara ili Drekslera. Svi su milion puta korisniji timski igrači od ovog turskog šarlatana.