Nemci ponovo inspirisali Linekera, ovo je njegova nova definicija fudbala!

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.06.2018.
22:39
Izvor: Sportske.net

Bivši engleski reprezentativac, sada fudbalski analitičar "BBC-", oglasio se na "Tviteru" nakon pobede Nemačke u urnebesnom maniru.

EPA/GERRY PENNY
EPA/GERRY PENNY

Povezane vesti

Nemci su još jednom dokazali da je fudbal igra u kojoj oni na kraju uvek pobede.

Svojevremeno je Lineker rekao kako je "fudbal je jednostavna igra u kojoj 22 čoveka jure loptu 90 minuta, a na kraju uvek pobede Nemci". Sada je malo korigovao svoju definiciju.

Nakon fantastične borbe i ivice ambisa, "Panceri" su uspeli sa igračem manje u šestom minutu nadoknade da postignu pobedonosni gol i zadrže nade o plasmanu u nokaut fazu Mundijala.

Gubili su na poluvremenu sa 1:0 od Švedske, onda im je Rojs golom vratio nadu, a kada se činilo da će morati da se zadovolje bodom i da će im plasman u narednu fazu zavisiti od drugih, desio se Toni Kros.

Sjajni vezsita madridskog Reala je fantastično izveo slobodnjak iz teškog ugla sa leve strane, poslao je pravi projektil u dalji ugao i savladao večeras odličnog Olsena. "Panceri" su slavili.


Šokirani Geri Lineker se nakon ove drame i pobede Nemačke oglasio na "Tviteru". U nastavku pogledajte kako je on nakon trijumfa "Pancera" ponovo definisao fudbal.

"Fudbal je prosta igra, 22 čoveka jure za loptom 82 minuta, a onda Nemci ostanu bez jednog igrača, pa onda 13 minuta 21 čovek juri loptu i na kraju Nemci nekako jeb*** pobede", pojasnio je Lineker.

 
Naš specijal o Mundijalu možete pronaći OVDE.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Sunday, 24.06.2018
08:00

Nikad do sad nisam gledao gluplje, dosadnije SP sa manje inspiracije i lepršave igre...Hrvatima i Rusima ala vera...ostalo ispod proseka

avatar
NikkiCFC
Saturday, 23.06.2018
23:51

Nemci su prosek.

avatar
10BillionXD
Saturday, 23.06.2018
22:59

Gary Lineker je najjaci komentator svijeta. Zanimljiv, pun znanja i bez bespotrebne price!

avatar
Saturday, 23.06.2018
22:41

slavna rečenica,ova mu još jača