Nema čekanja - Francuzi već prišili drugu zvezdicu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.07.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Tehnički partner FS Francuske nije gubio vreme. Dresovi sa dve zvezdice bili su spremni odmah nakon finala.

EPA-EFE/DIEGO AZUBEL
EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Francuske osvojila je u nedelju titulu prvaka sveta na Mundijalu u Rusiji pobedom nad selekcijom Hrvatske (4:2).

"Trikolori" su drugi put stigli do "boginje", a to znači da su stekli pravo da iznad grba federacije prišiju još jednu zvezdicu.

Tehnički partner Fudbalskog saveza Francuske nije gubio vreme, reprezentativci Francuske pojavili su se na dodeli medalja u unapred pripremljenim dresovima sa dve zvezdice.

Kompanija "Nike" već je imala spremnu reklamu koja se takođe pojavila neposredno po završetku finala u Moskvi.

Najviše zvezdica na dresu nose reprezentativci Brazila (5), prate ih Nemci i Italijani (4), a po dve zvezdice od sinoć uz Argentince i Urugvajce imaju i Francuzi.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 16.07.2018
12:05

Bravo momci. Zasluzili ste i trecu 2006

avatar
Agent Provocateur
Monday, 16.07.2018
11:25

Ovo je treca fantasticna generacija Francuza sto znaci da su dve titule i vise nego zasluzene. Platini, Zires, Tigana i ekipa su propustili da uzmu svetsko i zadovoljili se evropskim, Trezege, Zidan, Desan, Tiram i ostali su prisili jednu + evropsko i sada Pogba, Grizman i Mbape dodaju jos jednu. Mnogo mladih igraca - cela poslednja linija, maltene najstariji bitni igraci su Grizman i Kante sa 27 a sa klupe i nepozvani vrebaju Dembele, Marsijal, Koman i mnogi drugi tako da jos neko evropsko i treca zvezdica ne deluje nerealno. Najstariji su ujedno i najlosiji - Loris i Ziru.

avatar
Japanac
Monday, 16.07.2018
11:18

A gde su oni Its coming home hahahaa