Murinju baš 'zapelo', pošto-poto želi da Srbija ispadne!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2018.
16:08
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo ne odustaje od svoje ideje, velika mu je želja da Srbija ispadne u grupi i da Nemanja Matić ode na odmor.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Portugalski stručnjak izneo je pre početka Mundijala svoje prognoze i prilikom analize Grupe E objasnio da bi bilo dobro da Srbija završi takmičenje u grupi.

Posle utakmica prvog kola menadžer Mančester junajteda ponovo je progovorio o poretku ekipa i tom prilikom ponovio raniji stav.

"Srbija jeste delovala dobro, moja prognoza je glasila da ne mislim da oni idu kući, već da to želim, što je druga stvar. Želim da moj čovek ide na odmor", kazao je Murinjo.

Posle prvog kola Srbija vodi u Grupi E sa tri osvojena boda, a prate je Brazil i Švajcarska sa po jednim bodom.

"Znao sam da imaju dosta dobrih igrača. Oni su snažni, iskusni, stvarno su željni pobede. Poznajem mnoge od njih, znam njihov sportski duh. Pričao sam sa Matićem više puta o tome, kao i o osećaju koji srpski igrači imaju kada je Svetsko prvenstvo u pitanju, stvarno izgledaju moćno", dodao je Murinjo.

Portugalac se potom osvrnuo na učinak našeg narednog rivala i objasnio na koji način bi njegove prognoze o prolasku Brazila i Švajcarske mogle da se obistine.

"Mogli ste da vidite kada je Švajcarska mogla da uzme bod Brazilu, očigledno može i tri Kostariki. Verovatno mogu i bod protiv Srbije, a ako odu na pet bodova... moje prevdiđanje o Brazilu i Švajcarskoj na prva dva mesta može da se obistini. Moram da priznam, hoću da moj igrač ide na odmor", zaključio je Murinjo.

Nadamo se da se Žozeu Murinju neće ostvariti želja i da će se "njegov igrač" vratiti sa Mundijala sa medaljom oko vrata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 19.06.2018
23:44

Znaci kakvo misljenje mozes da imas o svom treneru ako otvoreno i javno navija protiv tebe i tvoje reprezentacije? Pa sto to nije rekao za Englesku? I Rashford, Young i Lingaard su njegovi igraci. Za Belgiju? Lukaku takodje igra za United. Za Spaniju? Mislim da je De Gea jos uvek njihov golman.

avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 19.06.2018
22:33

Znaci prodaje Pogbu, Janga, Lingarda, Rasforda, De Heu, Lukakua.....? Oni nisu njegovi igraci?! Ili zeli i njima da se vrate i odmore..

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 19.06.2018
16:53

Odmarace na prolece, nakon grupne faze LS.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 19.06.2018
16:36

A zato je ispao od Sevilje, hteo je da mu igraci budu odmorni, sad sve ima smisla.

avatar
foreverblue
Tuesday, 19.06.2018
16:32

Kaže da ne misli da idemo kući, nego želi, a misli da će brazil i švajcarska biti na prva dva mesta. Ispada da po njemu svi osim kostarike idu dalje...

avatar
djan_franko
Tuesday, 19.06.2018
16:26

Prevaro od trenera. .urs!

avatar
Žan-Žak Ruso
Tuesday, 19.06.2018
16:14

Moroninjo, po običaju lupa egoističke gluposti. Ko si ti da pričaš kako želiš da jedna reprezentacija ispadne na SP-u da bi neki igrač odmarao!? To je vređanje zemlje koju taj igrač predstavlja, a i igrača samog. Jako neinteligentna osoba, a evo uspešan trener.