Murinjo, loš si prognozer!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.07.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net

Tri reprezentacije koje je on video u polufinalu su ispale u osmini finala, odnosno u grupi.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Sećate se prognoze Žozea Murinja za ovaj Mundijal?

Portugalski stručnjak je predviđao kostur Mundijala, ali je dosta toga pogrešio, što ćete i videti u narednom snimku.

On je u polufinalu Mundijala očekivao Portugal i Brazil na jednoj, odnosno Nemačku i Argentinu na drugoj strani.

Čak tri reprezentacije od ove četiri nisu ni u četvrtfinalu.

Pored toga, promašio je i da će u osmini finala biti Nigerija, Poljska, Senegal, Australija i Nemačka.

Ne propustite

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 06.07.2018
19:54

Zao mi malo Murinja ove sezone se zavrsava njegova karijera sa otkazom u Junajtedu.

avatar
Маркус19
Friday, 06.07.2018
18:58

Није ваљда мислио да ће мртваци Енглези да буду први поред Белгијанаца...

avatar
Adi237
Friday, 06.07.2018
18:44

Pa realno niko nebi ni pogodio parove.

avatar
Friday, 06.07.2018
18:42

Posle ove sezone sledeca destinacija mu je Fenerbahce.

avatar
NikkiCFC
Friday, 06.07.2018
18:33

Stvarno cudan izbor. Argentinu i Portugal niko nije video kao favorite a i nemacku.

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 07.07.2018
06:30

Mislio je Murinjo da ce se najbolji igrac danasnjice a moguce i svih vremena odlucivati na ovom prvenstvu.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 06.07.2018
18:27

Los prognozer a bogami pokazalo se da je los i u osnovnom poslu. Rekao je da je dosao u Man U da osvaja trofeje posle prve sezone pa su mu oprostili sto je osvajao nebitne ali u cuvenoj drugoj sezoni se bas nije naosvajao a dali su mu para da se gadja sa njima.

avatar
Adi237
Friday, 06.07.2018
23:11

Ni ja ne odbrajem njegov stil.igre ali ako pratis a pratis svjetskog svi igraju taj stil cvrsto.pozadi a onda nesto iz kontre. Pa sad belgija dobi brazil isti stil sa 10 u odbrani i kontre samo sto Mou nije jos naucio da te kontre budu efikasnije. U svakom slucaju uzeo je neke trofeje vratio Junajted u Ls a proslu sezonu pored sitija ni Barsa nebi bila prvak engleske kako su bili uigrani i efektni. Treba priznati igrali su fantasticno i na kraju zasluzeno osvojili vidjet cemo.ove sezone kako ce biti. Junajted lovi Sandra,stopera i Bejla vidjet cemo sta ce biti.

avatar
Adi237
Sunday, 08.07.2018
02:52

U svakom klubu ima nezadovoljnih ne mogu svi igrati u prvih 11. Sto se tice Pogbe stvarno covjek je proslu sezonu znao brljati strasnoo nista niscim pa i sam Desamp je dao nagovjestiti da bi ga mako iz prvih 11 da se nije popravio mozda Pogba nije dorasto pritisku pa lose odigra u Junajtedu. Sto se tice Rashworda pa i Marsijala imali su sansu dobijali su minute ali vidio si koliko je Rashword los u realizaciji pogotov 1 na 1 sa golmanom puno je bas zicera promasivo. Marsijal je igrac momentuma moze bljesnuti a mozes da ga i ne vidis kod njega je psiholoski problem a koliko sam upratio krenulo je radi tog zivota i razvoda.. doso u veci klub popularnost nocni zivot djevojke razvod udarilo u glavu sve i tacno kad ulazi u igru izgleda totalno bezvoljno mjesto u tom vremenu koje dobije priliju da pokida i trudi se on vas nevoljno djeluje. Evo citam za Lozana vjeruj da bi taj decko vise trco i kido od marsijala trudio bi se bas..Mou voli tip igraca ratnika zbog toga i gotivi Fealainija koji je igrac zadatka i taktike a vidil si kako su Fela i Vicel pojeli brazilski vezni red.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 07.07.2018
00:49

Dok se delimicno slazem sa tobom da je ManU imao zaista tezak zadatak pored City-ja ono sa cim se ne slazem je analiza tekme Brazil - Belgija. Cvrsto pozadi i kontre je vec pola veka aktuelan stil ali ne mozes ga primenjivati uvek. Zna se kada i kako. Kada je Belgija povela sa 2-0 uz dozu srece ( autogol ) i znanja ( KDB ) nisu imali niti jedan jedini razlog da trce sa cirkuzantima. I taj jedan gol koji su dali je niizcega a ako pogledas tekmu ponovo videces da je Belgija i te kako u stanju da drzi sredinu terena i parira u posedu lopte Brazilu ali na 2-0 nisu imali razlog da se umaraju i cimaju. Mou nema ofanzivnog koordinatora a sam nije sposoban postaviti napad kako valja - ranije je kupovao napad a organizovao odbranu ali sada ima mnogo para u fudbalu i ne moze da kupi titule a ne ume da orkestrira napad. On unistava jednog Rasforda i Marsijala koji su dijamanti - zato sto je los i kapriciozan trener, ne ume da istrpi Pogbu niti da mu nadje mesto, covek je past tense.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 06.07.2018
18:21

Ovo niko nije pogodio