Momci hvala na svemu, ovo je realni domet...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.06.2018.
21:51
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije oprostila se od Svetskog prvenstva u Rusiji porazom od selekcije Brazila u trećem kolu Grupe E.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Porazom od reprezentacije Brazila (2:0) u poslednjem kolu Grupe E fudbalska reprezentacija Srbije oprostila se od daljeg takmičenja na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

SRBIJA - Stojković, Rukavina, Veljković, Milenković, Kolarov, Matić, Sergej, Ljajić (od 75' Živković), Tadić, Kostić (od 82' Radonjić), Mitrović (od 89' Jović);

"Orlovima" je za plasman u osminu finala bio neophodan trijumf, ali je petostruki šampion sveta na kraju bez većih problema stigao do pobede i prvog mesta u grupi.

Srbija je tokom većeg dela prvog poluvremena uspevala da parira Brazilu ali u ofanzivnom delu nije uspevala da uradi ništa konkretno.

Počelo je Kostićevim udarcem u 14. minutu koji nije ozbiljnije ugrozio gol "Karioka", a nedugo zatim Miranda udara Aleksandra Mitrovića u kaznenom prostoru što sudija očito nije video pa ništa i nije signalizirao.

Brazilci su u laganom ritmu počeli utakmicu, već posle deset minuta teren je zbog povrede napustio Marselo, a prvu priliku na meču imali su u 25. minutu kada je Nejmar uspeo da uputi udarac nakon "karambola" u kaznenom prostoru, ali je Vladimir Stojković odličnom intervencijom sačuvao mrežu.

Na isteku pola časa igre loša reakcija zadnje linije reprezentacije Srbije. Gabrijel Žesus beži Milošu Veljkoviću ali mladi štoper uspeva da ga stigne i klizećim startom "kupi vreme" Nikoli Milenkoviću koji je stigao da izblokira udarac iz kaznenog prostora.

Do odlaska na odmor videli smo solidan pokušaj Aleksandra Mitrovića "makazicama" ali je lopta završila visoko preko gola.

Činilo se da će "Orlovi" na poluvreme otići sa aktivnim rezultatom ali je koncentracija zadnje linije pala devet minuta pre odlaska na odmor što je Brazil iskoristio i stigao do vodećeg gola.

Fudbaleri Barselone Felipe Kutinjo i Paulinjo odradili su čitav posao. Prvonavedeni je lepo iskoristio "pukotinu" u odbrani i omogućio Paulinju da lob udarcem savlada istrčalog Vladimira Stojkovića koji u ovoj situaciji nije mogao bolje.

Felipe Kutinjo Paulinjo
Foto: Epa/Felipe Trueba

Nastavak meča doneo je sličnu situaciju na terenu. Srbija je tokom većeg dela igrala bez energije, a samo je period od 58. do 65. minuta delovao dobro za naš tim.

Za samo sedam minuta "Orlovi" su stvorili nekoliko dobrih prilika pred golom Brazila, a najbolje je imao Aleksandar Mitrović posle udaraca glavom.

Pošto Srbija nije uspela da iskoristi svoje šanse, na drugoj strani je odmah usledila kazna. Brazil je do drugog gola stigao posle kornera, odnosno iz situacije u kojoj je naš tim trebalo da bude u prednosti jer ima visoke igrače.

Nejmar je loptu poslao na prvu stativu i tamo pronašao Tijaga Silvu koji tuče glavom pod prečku i duplira prednost "Karioka".

Nakon primljenog gola bilo je jasno da Srbija neće uspeti u svojoj misiji, a treba reći i to da je Vladimir Stojković u nekoliko navrata sjajno intervenisao i sprečio ubedljiviji poraz "Orlova".

Srbija je tako takmičenje na Mundijalu završila kao treća u Grupi E sa tri osvojena boda iza Brazila i Švajcarske, a ispred Kostarike.

Drugi meč trećeg kola igran je u Novgorodu, ali rezultat duela Švajcarske i Kostarike nije bio povoljan po Srbiju. Utakmica u Novgorodu završena je remijem (2:2) iako je Kostarika imala više od igre..

Igrač utakmice u Novgorodu bio je golman Švajcarske Jan Zomer koji je samo u uvodnih dvadeset minuta odbranio sijaset udaraca, a u istom ritmu nastavio je i u drugom poluvemenu.

Na kraju podela bodova koja odgovara Švajcarcima jer će "Sajdžije" kao drugi tim u Grupi E u osmini finala igrati protiv Švedske. Brazil ide na Meksikance.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

67 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 28.06.2018
19:08

nista dobro juce nije bilo ama nista

avatar
Marko023
Thursday, 28.06.2018
15:45

Pustite mi prethodni komentar! Sta da mozda nije u skladu da se kritikuju Sergej I Krstajic? Pazi molim te.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.06.2018
09:29

Vasa predvidjanja, Krstajic odlazi ili ostaje? Ja mislim da ostaje

avatar
REALan ortak
Thursday, 28.06.2018
09:26

I dalje ostajem pri tome da je savez pucao sebi u noge kada je smenio trenera. Jednostavno rušiš ceo koncept igre koju tim poseduje do tada i treba za mesec dana da se navikne na novi.

Prvo i osnovno dokle god su u nasem fudbalu neke stvari koje se NE TIČU fudbala biće ovako. Mogli smo bolje, mogli smo dalje. Neću drvlje i kamenje da sipam ni po kome, ali mora se napomenuti da je Muslin pa iskreno jedno 2 do 3 puta ozbiljniji trener od Krste, ako ni zbog čeda drugog onda zbog iskustva. Nije imao lepu igru ali je čovek igrao na rezultat i uvek je imao rezultat, što je kad se povuče crta JEDINO bitno. Takođe Musilin je trebao zvati SMSa. Da su njih dvojica mogli da nađu zajednički jezik, bili bi u TOP16.

Ne ljutim se na Krstu što je išao na sve ili ništa protiv šip... Švajcarske, iako ja lično ne bih to radio uzeo bih taj bod. Ispostavio se kao bod za prolaz, baš zbog toga bih i igrao na sigurno. Opet dobro je da smo 1 u životu pokazali petlju tako da je ok. Ali lako je biti general posle bitke. Da smo dali Švici gol u 93. onda bi bilo naravno 'aaaa Krsta boooog kakav trener, pa nema jačeg kakav crni Muslin', ali to je narod, ljudi će svakako pričati.

Dobra je ova repka, ovi momci nisu uplašeni. Samo ranije da se prave izmene i neka kičma tima ostane ista. Vreme je da se okrenemo Evropskom prvenstvu jer smo dosta čekali na to, 'samo' 20 godina. A sada imamo i pristojan tim. Takođe dobro posmatrati završnicu SPa, možemo svašta da naučimo i to besplatno. To bi bilo to.

Sportski pozdrav!

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 28.06.2018
09:15

Prije SP sam rekao da cu biti zadovoljan ako se ne obrukamo, nismo se obrukali i zadovoljan sam. Cak je bilo dosta dobrih mometana zbog kojih mi je sada krivo sto sam nas podcjenjivao. Kostarika nam je napumpala ocekivanja, savrsena utakmica. Svicarska... mnogo gresaka, istrcali se kao budale prvih 20 minuta, poslije popadali. Apsolutno nesavrsena utakmica, ali smo imali sansu - ne mogu da prezalim te zadnje minute kad smo imali bod i mogli lagano da ga zadrzimo, ali smo krenuli kao da napadnemo, za sta nismo imali snage. Ispostavlja se, a jasno je to bilo i tad, da bi nam taj bod bio dovoljan za prolaz. To je kljucni trenutak, naravno ocekivao bih malo vecu borbu sa Brazilom za bar jos jedan bod. Stalno smo kalkulisali o prolasku, evo idemo kuci sa 3 boda, a zamislite da 5 nije bilo dovoljno!? Ko bi mogao sta da kaze nasim momcima? Ovako smo ostali nedoreceni, najavljivali mnogo, uradili relativno malo. Sad se nadam nekim analizama, pa da na vrijeme bar rijesimo pitanje selektora i pocnemo nove kvalifikacie kako valja.

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 28.06.2018
06:22

M a kakav realan domet amaterski vodjena ekipa nije problem izgubiti ali kako tako sto se izvlaci Tosic koji je odigrao odlicno tako sto ne igra zadnjeg Luka sa Maticem vec sec vraca Sergej jer decko mora da igra da ne bi gospodin nazovi trener dobio otkaz kao Muslin strasno sto sene kaze ovde a i na drugim javnim servisima istina zakopao nas je savez i selektor

avatar
Stabber
Thursday, 28.06.2018
06:18

Realno nemamo repku, ja nikada nisam verovao da bi Milinkovic-Savic mogao biti prodat za 150 miliona, a ko se prodaje za tolike pare? Pa svetske klase, a ovaj nista ne pokazuje, Kutinjo je prodat za taj novac i covek koji je dao taj novac zna za sta je dao. Repka nam je katastrofa, ovo je bilo plafon do cega smo stigli, jedva smo pobedili i Kostariku sa 1:0. Za Svicu i Brazil sam znao da cemo izgubiti.

avatar
Čeki
Thursday, 28.06.2018
03:20

Svaka cast Musline i izvini za sve sto sam sumnjao u tebe zbog Sergeja, ocigledno si ga vrhunski procenio i nisi dozvoljavao da ti drugi prave tim. Sto je jos bolje, ona igra nije licila na nesto ali je tako vesto skrivala nase mane i koristila sve nase prednosti da sam ubedjen da ste nas vi vodili Musline stigli bismo do nokaut faze minimum.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 28.06.2018
03:13

Kao i 2010, propustili smo istorijsku sansu za polufinale, zreb se namestio. A Svajcarci ce da puknu od Svedjana, samo gledajte. Ono sto smo im mi radili u prvih pola sata kao i Kostarika ce Svedjani sigurno da iskoriste. Realno da je bilo pameti, Svajcarska je trebala doziveti sudbinu Poljske, jedinu pobedu imaju protiv nas

avatar
foreverblue
Thursday, 28.06.2018
01:23

Ne bih rekao da je ovo realno. Zaslužili smo da idemo dalje, a ispali smo jer su nas švajcarci pokrali, činjenica.

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 28.06.2018
16:18

Ajde da na trenutak zaboravimo taj PENAL,i kazi mi da li bi ti dozvolio da ti saciri povuce kontru u 90-om minutu ili bi ti kao zadnji igrac napravio prekrsaj za crveni i spasao ekipu poraza?ja mislim da bi bio junak utakmice ,e tako se igra za repku da pogines na terenu i ovako se igra jednom u 4 god to ti je zivotna prilika.

avatar
foreverblue
Thursday, 28.06.2018
23:51

Slažem se sa tobom u tome, ali poenta mog komentara je da do toga ne bi ni došlo uz pravedno suđenje. Ipak, morali smo da nastavimo pametno kad već nismo dobili penal, a to nismo uradili, ali kad sudija tako nešto uradi izbegavam da krivim igrače za situacije do kojih nije trebalo da dođe.

avatar
Wednesday, 27.06.2018
23:59

Drago mi je zbog Muslina. Nismo se obrukali, al' kao da jesmo. Naša igra se zasnivala samo na tome da se tuku duge lopte na Mitrovića pa šta on uradi glavom. Neću komentarisati igrače, dobar je to tim, radili su samo šta se tražilo od njih. Nemam šta ni Krstajiću da zamerim, nije on birao koga će pozvati na ovo takmičenje niti ko će igrati, nego menadžeri, zato su Muslina oterali. Naš cilj je ispunjen kad smo se plasirali na svetsko, ovo se dalje igralo za Sergeja i još par njih da bi se prodali. Al' tako je to kod nas u našem sistemu republike koji traje već 70 godina, a sve zahvaljujući komunizmu.

avatar
Realan Delija
Wednesday, 27.06.2018
23:51

Sta reci, ovako nesto se i moglo ocekivati s obzirom na to da je smenjen trener koji je Srbiju odveo na svetsko prvenstvo, a doveden je covek bez dana trenerskog staza u bilo kojoj ekipi i to sve zbog toga da bi se prodavali menadzerski igraci, i zato nista ne treba da nas cudi tu smo gde smo tj nigde.

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 27.06.2018
23:46

Surova realnost, šansu smo ispustili protiv Švajcarske, dijelom zbog Briha, a i loše smo odigrali drugo poluvrijeme. Ne može se čupati protiv jednog Brazila, ljudi su igrali koliko im je bilo potrebno, kvalitetniji su i to je to. Bleki i Dule definitivno najbolji na ovom SP što se tiče naše repke, razočarali su me SMS i Matić, ali šta je tu je, idemo dalje.

avatar
Gorila u magli! LFC
Wednesday, 27.06.2018
23:23

Realan domet?!pa onda su svedska,juzna koreja , svajcarska i ostali fudbalske vele sile posto mi sa ovakvom ekipom grupu ne mozemo da prodjemo sramotno za celu reprezentaciju i da se ne vadimo na sudijske greske molim vas sami smo krivi jer mozgamo i kalkulisemo ceo zivot i muka mi je vise od toga jer samo traze izgovore da zamazu oci nama koji se potajno nadamo da vredimo nesto.kivan sam na ovako bedno izdanje jer i sami znamo da igramo prvenstva jednom u deceniji tako da je propala jos jedna generacija.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 27.06.2018
23:21

BRAVO ORLOVI!!! Nisu se obrukali, pobedili Kostariku, sudija ih sprečio da pobede Švajcarsku jednim od najgorih suđenja i tako da prođu dalje. Brazil je klasa više. Najvažnije da se videla želja i trud.

avatar
Wednesday, 27.06.2018
23:17

То је што је, резултат је реалност, играчи уз мале корекције најбољи што имамо . Потребне су оставке од Кокезе до Крстајића, + менаџери наравно !

avatar
Rui Costa 10
Wednesday, 27.06.2018
23:05

Generalno na SP nas je kostalo neiskustvo. A i fudbal koji smo igrali je veoma zastareo. Prvu jedino igrali nesto , al dali gol iz prekida (umece kolarova ali i sreca), ostale dve utakmice forsirali duge lopte , ko da nema ko dva pasa da poveze i da napravi neki trougao. Ni za vreme zigica nije se ovako bunarilo, i to protiv mirande i t.silve, dva diva... Tako da drugi gol iz kornera je cisto odgovor na taktiku nadeg nam trenera , i dokaz koliko je bilo glupo samo bunariti protiv njih ... Bra vcrs pobedio lagano , igrali se ... Neiskusno su izgubili bod od svice, a ispostavilo se da bi nam i on odgovarao...Jeste nas sudija ostetio , al eto ... Imamo jace igrace od svice, al oni su tim za razliku od nas ... A steta i jer se fino otvorio zreb bez nemaca, kao i proslo na kome smo ucestvovali... Dobra strana SP je sto smo dobili opasnog stopera, odlicno je odigrao prvenstvo , a tako mlad. I sto smo bunarenjem od mitrovica napravili sidrasa za vaterpolo reprezentaciju... Salu na stranu , decko se borio koliko je mogao. Vcrs ne shvatljiv izostanak milivojevica , kao i starter veljkovic , koji je krivac za prvi , a mozda i drugi gol, pa je bleki morao i to da pokriva... Tosic je igrao dobro prvenstvo , pa se jos vise cudim... Sve u svemu , nije lose , a i realno stanje kao tima . Mislim da bi i muslin ostvario ovakav rezultat, ako ne i bolji i svakako je zbog kvalifikacija zasluzio da bude ovde ... Predlazem selektora juzne koreje kao kandidata da preuzme ove nase pasivne sporace...

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 27.06.2018
22:52

U ovoj nasoj reprezentaciji uvek najvise podbace oni najbolji i najskuplji,ja ne znam dal se cuvaju za svoje klubove ili ih ipak pojede pritisak,ali Matic i SMS jedna velika katastrofa.

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 27.06.2018
22:33

Pa sad, realni domet...moze se diskutovati. Ja sam licno vise ocekivao, prije svega u igri...SMS je najvece razocarenje u reprezentaciji, puno puno vise sam ocekivao od njega. Od igraca mi se dopao Milenkovic, bice strasan stoper, i Tadic, koji je dosta radio po strani, i trudio se ponajvise. Nije ovo los sastav, mislim da je moglo i bolje. Brazil je ovo sa pola gasa odradio, i stekao sam utisak da su ga Kosta Rika i posebno Svica vise namucili. Kosta Rika se nadigrala,a opet na kraju spasio Kolarov. Svajcarska pocetak ekstra, kako je odmicalo sve gore. Kad se sve sabere, prilicno skromno.

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 27.06.2018
22:28

Smenis selektora koji je doveo reprezentaciju na svetsko prvenstvo i postavis trenera pocetnika,pa to je toliko neozbiljno da nema reci i onda ovaj napaceni narod ocekuje uspeh...a sto se Sergeja tice sada mi je jasno zasto ga gospodin Muslin,odlican trener,nije stavljao u ekipu....starom vuku se ne moze podvaliti,decko je klasicna prevara od igraca i plus je poremetio kompletnu ekipu koja uopste nije lose izgledala u kvalifikacijama...a o dugim loptama koje je naredio pocetnik,da i ne govorimo,covek ostao u engleskoj ligi iz osamdesetih !!!

avatar
Mads87
Wednesday, 27.06.2018
23:28

Sta je kriv Sergej? Decko neigra svoju poziciju to je prva stvar a druga tek je dosao u reprezentaciju. Ne mozes da ocekujes da decko posle 4 utakmice u reprezentaciji pokida kad NISU UIGRANI.Mase pasove osnovne ali nisu oni krivi nego savez. Svajcarci ako mogu tako da ih nazovem su ti primer uigranosti samo gledas kako se krecu bez lopte i pametnom dosta.Nasi se bez lopte ne krecu jer se ne razumeju. A na sta bi ti igrao kad imas spica koji jedino moze da skoci??? Sa loptom u nogama je jako, jako tanak. Mi treba da prekinemo da se tripujemo da smo neka fudbalska vele sila. Jedino sto moze da se zameri Krstajicu za vecerasnju utakmicu je Veljkovic. To mi nije jasno zasto Veljkovica u ovakvu utakkmicu kad je Tosic sasvim solidno odigrao prve dve

avatar
paok
Thursday, 28.06.2018
07:50

Slazem se da je Sergej bio los ali zasto ga napadati sada. D aje prevara od igraca nema sanse. Decko je odigrao ekstra sezonu, uostalom trazi ga pola Evrope. Nije isto igrati u klubu sa momcima sa kojima si svaki dan i u rep.. Znaci komplet ekipa nemaca je prevara jer nisu oprosli dalje.

avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 27.06.2018
22:21

Losa igra vecim delom meca, sto je najgore ne zbog toga sto nam Brazilci nisu dali da igramo, bas naprotiv, davali su nam dosta, ali ovi nasi jednostavno ne umeju. Neki mutant od fudbala igramo, nit se branimo, nit napadamo nit vrsimo neki presing, kao da je Krstajic rekao svakom da igra ono sto najbolje ume, bez nekog sistema. Previse izglednih sansi su promasene da bi se na ovom nivou nesto napravilo.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 28.06.2018
09:17

Upravo tako, nemamo neki stil, nit' se dobro branimo nit' dobro napadamo, zato sam i rekao da ce Brazil lagano da nas dobije, oni prosto obozavaju takve, ne mozes da im napravis probleme.

avatar
Capitano
Wednesday, 27.06.2018
22:19

Naravno da je ovo realan domet kada se ne trudis i statiras. Bezidejno i bezvoljno! Tako delujemo kada nemamo trenera. Najvecu krivicu snosi savez, oterali Muslina da bi SMS dobio mestu u timu. I sta je pokazao? Jedna dobra partija (protiv najslabije ekipe u grp), jedna nevidljiva partija i jedna prosecna. Krstajica ne mogu previse da krivim, nije njegova krivica sto ne zna i sto nije doraso za taj posao. Jedino mu zameram sto nije vrsio izmene ranije (trebali su Zivkovic i Radonjic da udju oko sezdesetog minuta). Stojkovic je imao par dobrih odbrana ali kod prvog gola je lose reagovao. Umesto da se izduzi i da skine loptu (videlo se da je mogao da je skine) on je gledao igrac da ga ne povredi... Po meni najgori ustisak od igraca na ovom prvenstvu ostavio Kostic. Totalno je van forme i ne razumem sto su ga toliko forsirali. Generalno mislim da smo pokazali manje nego sto zapravo mozemo, i ostaje samo da zalimo, jer smo mogli i morali bolje.

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 27.06.2018
22:11

Makar smo u davanju izjava pre meca najbolji!

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 27.06.2018
22:11

Eh da su ovako igrali prosli mec i mi bi prosli,jos ne vjerujem da bi mec Kostarika Svajcarska zavrsio drugacije i da smo dijelili bodove... sada su igrali koliko su mogli,bio je od 60 min onaj period kad smo pritisnuli Brazil,ali eto zalaganja nije falilo za ovaj mec im se nema sta reci,ali prosli nekako ostaje zal ali sta je ti je

avatar
Marchisio8
Wednesday, 27.06.2018
22:06

Много више сам очекивала! Јесте ово Бразил,али сам по изјавама очекивала да на терет изађу 11 тигрова,а не мачића! Сергеј најгори на терену,Матић,Митровић и Љајић такође подбацили... Миленковић солидан,Тошић доста добар.. Имамо материјала,то је сигурно,е сад како све то на терену поставити.. Чини ми се да је и Крстајић неким својим одлукама кумовао испадању(не само у овој утакмици) и треба резимирати његов учинак.

avatar
Marchisio8
Wednesday, 27.06.2018
22:52
avatar
Markyc
Wednesday, 27.06.2018
23:24

Ne mozes tako da gledas. Puno stvari se dogadja na terenu ali se to ne vidi. Ne moze da se trci iz sve snage svo vreme. Postoji mnogo stvari oko taktike koje se ne vide i uticu na igru, i postoji objasnjenje zasto izgleda kao da nisu grizli. Ja mislm da je ovo ipak realnost i verujem da su dali maksimum.

avatar
Rise up
Wednesday, 27.06.2018
22:04

Primili 2 jeftina gola. Brazil je rutinski pobedio na kraju. U pojedinim trenucima nasi su igrali dobro. Sustina svega je ona utakmica sa Svajcarskom gde nas je 50% izbacio Brih,a 50% nasa losa igra u drugom poluvremenu. Tu smo izgubili sve sanse. Nije bilo za ocekivati da se nocas vadimo protiv najbolje ekipe na svetu.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 27.06.2018
22:02

Sergej,zbog njega je sve ovo zapamtite

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.06.2018
22:02

Mogli smo lagano da igramo sa Svedjanima za 1/4 finale sad da je Krstajic bio malo pametniji i nije trazio pobedu na kraju protiv Svajcaraca i oni su bili zadovoljni sa 1:1 sto smo mogli lagano da sacuvamo.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 28.06.2018
07:49

to su isto rekli Zabaleta i Ferdinand u razgovoru sa Linekerom

avatar
L F C
Wednesday, 27.06.2018
22:01

Znalo je se da ce biti tesko, pogotovo posle one utakmice sa svajcarskom. Ali sta je tuje, moramo dalje. Hvala vam momci za sve, ostavili ste srce na terenu kako i dolikuje pravim orlovima. Jos jednom hvala za sve, predstavili ste srbiju najbolje sto se mogli.

avatar
LFC-ACMILAN
Wednesday, 27.06.2018
22:01

pa ja sam mislio da idete sigurno u osminu finala, jel nije bilo tako prije prvenstva, na kraju vas naceli Albanci dokrajcili Brazilci .. hahahahaha al definitvno vise boli Xhaka i Saqiri hahahahahah

avatar
Burazer
Wednesday, 27.06.2018
21:58

Bravo Krstajicu za poslednjih 30 min u mecu sa Svajcarskom!!! Blago onima koji zive u mašti :D

avatar
Novak Pavlovic
Wednesday, 27.06.2018
21:58

Sa ovim trenerom i ovo je bilo super !

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 27.06.2018
21:57

Ja sam misljenja da je bio Muslin ostao da bi bolje ovo proslo. Nebi imali neku lepu igru ali bolji rezultat sigruno da.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.06.2018
14:00

A sad smo imali lepu igru ?

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 27.06.2018
21:57

Ovaj put vam nista ne zameramo. Na kraju, ni x sa Svajcarcima nam ne bi znacio. Ima i lepih stvari. Milenkovic i Veljkovic dobro funckionisu zajedno. Zivkovic i Radonjic ce biti odlicni u predstojecim izazovima.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 27.06.2018
21:56

Ispada da je Tosic polomio noge Saciriju i dobio crveni, mi bi isli dalje. Ovo danas, klasicno rutiniranje Brazila, cini se da im je trebalo 5 bi nam dali.

avatar
НССрбија
Thursday, 28.06.2018
10:17

Не брини, наместили би они и Костарику

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 27.06.2018
21:55

Sta reci odradili su nas , nismo se obrukali alinista novo kada smo mi u pitanju . Lagano sa pola snage su nas presli i ruku na srce na kraju dva najbolja tima idu dalje iz ove grupe

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 27.06.2018
21:55

Realno da nismo onako napadali svajcarce na 1:1 sad bi prosli dalje.

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 27.06.2018
23:13

da je svajcarcima pobeda bila pod moranje dodali bi gas protiv kostarike i uzeli 3 boda da se nelazemo

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 28.06.2018
18:10

Nije lako nikoga dobiti. Mnogima je trebalo pa nisu dobili, eto ti Nemci koji su i ovakvi, pojam za Svajcarce.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 27.06.2018
21:54

Pa ako ovi Kutinji i Neymari koštaju 160 i 222 m€ onda naš SMS vredi najmanje 250 m€. :D

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 27.06.2018
21:54

Rukavina igrao da bi razmenio dres sa Nejmarom....
Bravo Stojkovicu!!!
Mladi Bleki jedina pozitivna stvar sa ovog prvenstva za nas...

avatar
Boran83
Wednesday, 27.06.2018
21:54

Brazil je igrao sa 30% snage a opet su nam uvalili 2 lagana gola totalno bez muke a mogli su jos minimum dva.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 27.06.2018
23:02

Da nije mnogo 30%?

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 27.06.2018
21:54

Brazil nas je dobio na terenu.. a Svica na tehnologiju... cestitke brazilu cestitke i za nase

avatar
Čika Marko
Wednesday, 27.06.2018
21:53

Na kraju ispade da je Muslin bio u pravu.

Hvala momci.

avatar
Sveznajuca stena
Wednesday, 27.06.2018
21:53

Ma sta hvala, nemci 10 min do kraja sanse minimalne za prolaz kidisu kao ludi na gol a nasi se pretvorise u drvored

avatar
paok
Thursday, 28.06.2018
07:55

A sta si ocekivao ajde reci. Jel su namerno odigrali lose. Jednostavno mi smo takav narod, nezahvalni. Prvo uspeh je bio da se kvalifikujemo a onda odjednom i grupu da prodjemo. Jednostavno drugi su bolji od nas i to je tako.

avatar
Di Stéfano
Wednesday, 27.06.2018
21:52

Realno smo mogli da prodjemo sip...svajcarce,ali dobro

avatar
Al(a)din
Wednesday, 27.06.2018
21:52

Stojkovic - odlican, Mitrovic, Ljajic, Kolarov i Milenkovic dobri, ostali slabo

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 27.06.2018
23:04

Slazem se, premalo da sa 5 raspolozenih igraca parir amo Brazilu.

avatar
adidas forever
Wednesday, 27.06.2018
21:52

Auuu kakav dan iznenađenja. Najpre Nemci ispadoše, a potom i mi. Eto šta je fudbal, najavljivali smo pobedu, bila je i izvesna tim pre što nam je trebala za prolaz, ali nas eto neprijatno iznenadiše ovi Brazilci. A iznenađen sam i koliko su ti Brazilci neinformisani, niko onom Tijagu Silvi nije rekao da smo viši od njih u proseku 10cm i da nemaju šta da traže u skok igri. :D