Modrić najavio ''uživanje'' u polufinalu

Autor: Beta Beta
nedelja 08.07.2018.
00:35
Izvor: Beta

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da je njegova ekipa u večerašnjem četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Rusije još jednom pokazala karakter i istakao da će uživati u predstojećem polufinalu protiv Engleske.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Hrvatska se večeras plasirala u polufinale Svetskog prvenstva pošto je posle penala eliminisala domaćina šampionata, Rusiju.

"Još jedna drama za nas. Nismo dobro igrali u prvom poluvremenu, nismo kontrolisali igru onako kako smo želeli. Od početka drugog poluvremena igrali smo mnogo bolje, ali nažalost nismo uspeli da završimo utakmicu", rekao je Modrić.

Fudbaleri Hrvatske će se za mesto u finale Mundijala boriti sa selekcijom Engleske.

"Ponovo smo pokazali karakter. U polufinalu smo i uživaćemo u toj utakmici. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo i dobro pripremimo", rekao je Modrić.

Polufinale je na programu 11. jula u Moskvi.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 08.07.2018
16:01

Modric treci put najbolji igrac utakmice na turniru. Voleo bih Hrvati da osvoje samo zbog njega, ali i zato sto su nam komsije. Onda bi Modricu trebali da daju zlatnu loptu jer bi u jednoj sezoni imao osvojenog klempavka i boginju a to je retko ko osvojio.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 08.07.2018
10:44

Realno Rusi nemogu dva krstena passa da sastave, Hrvati mnogo bolji i cak bi to davno bilo reseno da nije izasla iz gola lopta nakon suta Perisica.

avatar
The Red Army
Sunday, 08.07.2018
01:43

Ruzan za sve pare, al i igra za sve pare!

avatar
Mino Raiola
Sunday, 08.07.2018
01:04

Bože sačuvaj večeras ono malo Srba što je ostalo u Hr.😂