Mnogi su bili zatečeni - Evo zašto se Grizman ogrnuo zastavom Urugvaja

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.07.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

Jedan deo novinara i javnosti bio je začuđen onim što se moglo videti tokom konferencije za medije na kojoj je govorio Antoan Grizman.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Francuski reprezentativac Antoan Grizman pojavio se nakon finalne utakmice na konferenciji za medije na kojoj je vidno raspoložen odgovarao na novinarska pitanja.

U jednom momentu neko od prisutnih dodao je zastavu Urugvaja reprezentativcu "Trikolora", a ovaj je istu prihvatio i ogrnuo se njom.

Mnogima nije jasan ovaj gest Antoana Grizmana, nisu primetili ni to da Francuz nije slavio gol koji je dao "Urusima" u četvrtfinalu.

O čemu se radi?

Nisu u pitanju rodbinske veze kako bi se moglo na prvu loptu pomisliti.

Antoan Grizman otkrio je posle duela sa Urugvajcima da gol nije slavio iz pijeteta prema bivšem treneru Martinu Lasarteu od koga je naučio sve o fudbalu.

"Nisam slavio gol jer sam na početku profesionalne karijere bio podržan od strane Urugvajca koji me je naučio svemu dobrom i lošem u fudbalu. Zbog toga imam ogromno poštovanje prema Urugvaju", kazao je nedavno Grizman.

Kada tome dodamo da Antoan Grizman igra u istom timu sa Hoseom Himenesom i Dijegom Godinom, a da je potonjem krstio ćerku, jasno je otkud toliko respekta prema Urugvajcima.

Podsećanja radi, Antoan Grizman je pre početka četvrtfinalne utakmice sa Urugvajem prišao svakom reprezentativcu protivničkog tima i zagrlio ga.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMMMM
Sunday, 15.07.2018
22:57

Najbolji igrač na sampionatu i verujem novi vlasnik zlatne lopte.

avatar
Oldboy
Sunday, 15.07.2018
22:40

A ja gotivim Urugvajce zbog Josea Mujite

avatar
Милан Р. Васиљковић
Sunday, 15.07.2018
22:20

Наклон до пода за Антоана. Пре свега човек па тек онда фудбалер.