Mitar o promašajima, ''bombi'', Tadić o zajedništvu...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.06.2018.
16:41
Izvor: Sportske.net

Da je bar jednu priliku iskoristio, sve bi bilo mnogo lakše, ali možda je ''municiju'' sačuvao za sledeći meč.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović nije danas bio koncentrisan u završnici akcija protiv Kostarike, propustio je dve velike prilike, ali golčina Kolarova je sve to bacila u senku.

Posle meča, popularni Mitar nije previše žalio zbog toga.

''Lep dan za sve Srbe širom sveta, bitna tri boda. Mogli smo još koji gol da damo, pre svih ja, ali na kraju se sve dobro završilo.

Bilo je teško vreme, ali izdržali smo, dobili na kraju. Mislim da smo dobro stajali na terenu, bilo im je teško da se probije naša zadnja linija. Gol Kolarova je bila bomba, ali znamo svi da on to može, očekujemo možda i još neki gol od njega.

Ja sam timski igrač, ne moram da dam gol do kraja, ali da dobijemo svaku. Sledi Švajcarska, imamo vremena da se dobro pripremimo, gledaćemo ih sa Brazilom'',
izjavio je Mitrović.

Dušan Tadić je delovao po desnoj strani, odlično je sarađivao sa Ivanovićem, u par navrata pripremio je i dobre prilike za gol, pogotovo onu za Kostića.

''Mislim da imamo dosta razloga za optimizam, borili smo se svi kao jedan,. napadamo, branimo se zajedno, borimo se za našu zemlju, nije bitno ko daje golove.

Rekli smo jedni drugima da moramo da ih nadtrčimo i mislim da smo u tome uspeli, a onda je naš kvalitet došao do izražaja.

Mislim da smo dovoljno iskusni, da nećemo sada padati u neku euforiju. Moramo da analiziramo, da vidimo šta su bile dobre stvari, šta nisu'',
konstatovao je Tadić i potom prokomentarisao euforiju koja je već stvorena među navijačima.

''Sad smo verovatno već u finalu. Napravili smo veliki korak, ali tek treba da ga napravimo'', zaključio je Tadić.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 18.06.2018
12:15

Kako god, Mitar se borio kao lav. Nije mu bilo lako. Uci ce sledeci put.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 17.06.2018
20:13

Ljudi Mitar je sazreo.. Ovo su već razmišljanja zrele osobe a to se reflektuje i na terenu.. Bio je medju najboljima, ne zaboravimo da je i gol došao nakon što je iznudio faul..

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 17.06.2018
16:53

Kod one šanse kad je izblokiran bila je veoma teška lopta za prijem plus je imao igrača na leđima, prijem je bio dobar ali za gol šansu je nedostajao prijem unapred i onda bi sam izbio ispred Navasa. Kod druge šanse je morao visoko da šutira jer svi golmani padaju da bi ušli u šut ili u najgorem slučaju u bliži ugao. Kod treće šanse da se više koncetriše na završnicu i brže reaguje, a ne na protivnika i da očekuje da ga fauliraju. Trčanje nam i jeste najveća mana, imamo fizički veoma jaku reprezentaciju ali nešto težu, manje okretnu i nešto sporiju, pogotovo to može da se oseti u veznom redu. Pali smo pred kraj prvi i pred kraj drugog poluvremena jer smo trkajući se s brži i lakšim protivnikom izgubili dosta snage. Zato sam i pisao da je trebao Fejsa da bude pozvan, a Sulejmani i zbog toga, a i zbog svega ostalog apsolutno zaslužuje poziv.

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 17.06.2018
19:24

Promeni nadimak bar dok traje prvenstvo!

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 17.06.2018
23:12

E jesi duhovit!

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 17.06.2018
22:03

Promeniću 2019 :D

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 17.06.2018
16:43

Nedopustivo je da se onako sutne kod prve sanse, trebao je brat drugu stranu da gadja, a mislim da je bio penal za nas kod one sanse na kraju jer njihov igrac nije ni dotakao loptu...