"Maurito" sipao so na ranu svojoj Argentini!

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.06.2018.
17:45
Izvor: Sportske.net

Napadač Intera koji nije pozvan na Mundijal, udario na bolnu ranu svoje nacije.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbalska selekcija Argentine, aktuelni viceprvak sveta, nalazi se na pragu ispadanja sa Mundijala u Rusiji, već u grupnoj fazi.

Nakon razočaravajućeg remija sa Islandom (1:1), usledio je debakl protiv Hrvatske (0:3), pa "Gaučosi" nakon dve runde grupne faze imaju bod i gol razliku -3.

Koliko je ovaj poraz od Hrvatske pogodio čitavu naciju, najbolje oslikava minut ćutanja koji je održan u jednoj TV stanici nakon utakmice na stadionu "Nižnji Novgorod", više o tome OVDE.

Sada se sigurno svi pitaju, zašto Sampaoli nije pozvao napadača Intera Maura Ikardija, koji je u sezoni za nama bio fenomenalan, postigao je 29 golova u Seriji A.

Ipak, zbog neslaganja sa određenim reprezentativcima nije dobio poziv, sada se stiče utisak da je FS zajedno sa stručnim štabom morao da pronađe rešenje, napadač "Neroazura" je svojim partijama definitivno zaslužio poziv.

Nije ga dobio, pa višak slobodnog vremena koristi da se odmori sa porodicom, ali i da "bocne" svoje sunarodnike koji su u Rusiji.

On je naime na "Instagramu" "lajkovao" objavu Ivana Perišiča nakon pobede Hrvatske protiv "Gaučosa".

Oni jesu saigrači iz Intera i dobri prijatelji, ali ovaj gest Ikardija sasvim sigurno neće biti dobro prihvaćen u njegovoj domovini.

Naš specijal o Mundijalu možete pratiti OVDE.


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 22.06.2018
18:39

Hahahah kao da bi on nesto promenio,on bi mogao samo da igra umesto Aguera,a Aguero nije dobio 2 lopte na jucerasnjem mecu.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 22.06.2018
18:00

..e bog mu dao!

avatar
Sale Internazionale
Friday, 22.06.2018
17:59

Nek je lakovao i treba da lajkuje, kako oni prema njemu, tako nek i on prema njima.