Maradonino izvinjenje

Autor: Beta Beta
petak 06.07.2018.
00:11
Izvor: Beta

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona izvinio se danas Međunarodnoj fudbalskoj federaciji nakon što je kritikovao suđenje Amerikanca Marka Gajgera na utakmici Engleske i Kolumbije na Svetskom prvenstvu.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Engleska je posle penala pobedila Kolumbiju i plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva, a Maradona je rekao da je sudija oštetio južnoameričku ekipu i da je u toj utakmici izvedena "monumentalna krađa".

Fifa je zbog toga sinoć kritikovala Maradonu, koji je njen ambasador.

Maradona je putem "Fejsbuka" rekao da su njegove pojedine izjave neprihvatljive, pošto "su ga vodile emocije dok je navijao za Kolumbiju".

On je naveo da se ponekad ne slaže sa sudijskim odlukama, ali da "ima najveće poštovanje za njihov posao, koji nije lak".

Fifa je tolerisala Maradonine ispade na Svetskom prvenstvu u Rusiji. On se izvinio što je nepristojno gestikulirao prema navijaču Južne Koreje tokom utakmice Argentine i Islanda u Moskvi, a prekršio je i zabranu pušenja na stadionima.

Takođe, Maradona je pokazivao srednji prst navijačima nakon što je Argentina postigla pobedonosni gol protiv Nigerije u Sankt Peterburgu (2:1).

Naš specijal o Mundijalu možete pronaći OVDE.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stalker
Friday, 06.07.2018
11:34

To je legenda. Emocije, ljubav prema fudbalu...

avatar
rale_vojvoda
Friday, 06.07.2018
10:02

Veliki igrac,ali rijetko iritatan lik,malo dijete ima veci IQ od njega.

avatar
Di Stéfano
Friday, 06.07.2018
01:42

Ovo je kao kad polizes gde si pljunuo

avatar
Logika i argumenti
Friday, 06.07.2018
01:40

Ne znam koji benefit fifa ima sto ga drzi i placa sem intriga i skandala...Jeste covek legenda al on je svoje odigrao pre 30 godina..