Mandžukić: "Igramo kao lavovi, tako će biti i u finalu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.07.2018.
00:05
Izvor: Beta

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić rekao je večeras, posle plasmana u finale Svetskog prvenstva, da "vatreni" igraju kao lavovi i istakao da će tako biti i u finalu.

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je večeras u Moskvi pobedila selekciju Engleske sa 2:1, posle produžetaka.

"Volim velike utakmice, pa se onda dogodi i da se u njima istaknem. Ali, najvažnija je ekipa", rekao je Mandžukić za HTV posle utakmice.

Engleska je na stadionu Lužnjiki povela golom Kirana Tripijea u petom minutu iz slobodnog udarca, izjednačio je Ivan Perišić u 68, a pobedu Hrvatskoj doneo je Mario Mandžukić u 109. minutu.

"Nismo svesni šta smo uradili, ovo je čudo. Ma nije čudo, ovo mogu samo velike ekipe. Nakon vođstva Engleza uspeli smo da se vratimo i da pobedimo. Najveći pritisak je bio u osmini finala, a sada uživamo u igri, igramo kao lavovi, a tako će biti i u finalu", dodao je Mandžukić, prenosi Hina.

Hrvatska će se za titulu prvaka sveta boriti protiv Francuske u nedelju, 15. jula.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Thursday, 12.07.2018
13:24

Mandža majstor!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 12.07.2018
00:30

Lavicna , ratnik , Juventino !!!

avatar
Amar Zornic
Thursday, 12.07.2018
00:15

Pregazice Francuze , imaju mnogo bolji vezni red , koji ako uspe da zaustavi Grizmana ce zavrsiti sav posao. Grizi ili Luka do ZL