Ludi Nijang - Sad je heroj, samo da ne sedne u Ferari, završiće iza rešetaka!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.06.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net

Heroj senegalske pobede je verovatno jedini igrač koji je bio luđi od Balotelija u Milanu...

EPA-EFE/YURI KOCHETKO
EPA-EFE/YURI KOCHETKO

Povezane vesti

Fantastične predispozicije, Siniša Mihajlović je pokušao sve, i u Milanu, i u Torinu, M'Baje Nijang se umiriti ne može.

Junak Senegala je verovatno luđi od Marija Balotelija, od kada je 2012. kao klinac i veliki talenat iz Kaena stigao u Milan, tri puta je bio u zatvoru, na kraju je osuđen u domovini.

Šta god radili, Senegalci bi trebalo da ga spreče da sedne u automobil u Rusiji, jer Ferari je nevolja za 23-godišnjeg napadača.

Njegova priča je čudna, u Kaen je došao na probu, u prvom meču dao tri gola kao dete. Zaigrao je u 16 godina za prvi tim, prodat je Milanu, otac je odbio da u njegovo ime potpiše ugovor.

Kao klinac u Milanu iako nije bio punoletan se zakucao Ferarijem u drvo, Bog ga je sačuvao, a probao je da se prebaci na suvozačkom mesto u trenutku kad je stigla policija. Prenoćio je u zatvoru, Galijani je morao da dođe da ga izvede na slobodu.

To je bio tek početak, na pozajmici u Monpeljeu, ponovo se slupao, izazvao sudar, osuđen je na 18 meseci uslovno, morao da odradi i društveno korisni rad. Bio je blizu zatvora, nije i dalje imao dozvolu.

Posle se vratio u Italiju, položio i opet se slupao, ovoga puta se povredio u Ferariju i odsustvovao sa terena nekoliko meseci.

Zanimljivo da nikada nije nađena ni kap alkohola, on jednostavno voli da vozi brzo.

I sa reprezentacijom je priča bila čudna, porodica ga je pritiskala da zaigra za Francusku, prošao je sve mlađe kategorije, on je želeo da igra za Senegal. Pričalo se da će ga Gali pozvati da igra prijateljski meč kako bi računali na njega u budućnosti i sprečili ga da prihvati poziv Afrikanaca. Ali, on se tada povredio u pomenutom sudaru.

Posle je rekao.

"Ja na jednoj, porodica na drugoj strani, i bio sam na ivici da popustim. Doduše, u to vreme nisam bio ni za Francusku, ni za Senegal kako sam igrao", bio je iskren.

I onda pre manje od godinu dana stigao je poziv Senegala, prihvatio je, svestan da u Francuskoj neće igrati, porodica se ljutila.

"Sada su srećni, i ja sam, hvala Senegalu što su me zvali, verovali u mene, iako znam da me svi kritikuju i gledaju podozrivo posle svih gluposti koje sam napravio",
rekao je pred prvenstvo.

Gol protiv Poljaka je bio način da počne da otplaćuje dug.

Samo mu sklonite Ferari iz vidokruga...

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Wednesday, 20.06.2018
12:43

Чак се приликом удеса (док је играо за Милан) представио као саигач, чини ми се неки Траоре.