Legendarni Hrvat poslao moćnu poruku: ''Ljudi, finale je Svetskog prvenstva, igra se dok ne umreš!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2018.
12:03
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Umor se danas ne priznaje...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević oglasio se danas u svom tekstu za ''Jutarnji list'', povodom finala Svetskog prvenstva u fudbalu, između Hrvatske i Francuske (17h).

On je, između ostalog, naglasio da se od početka videlo da će ovo biti jedno od najneverovatnijih Mundijala u istoriji, a tok takmičenja je to i potvrdio, preranim eliminacijama Argentine, Španije, Nemačke, Brazila...

Hrvatska je tako izbila u prvi plan i danas želi da iskoristi priliku koja joj se ukazala prvi put u istoriji, da osvoji titulu prvaka sveta.

Mnogi smatraju da bi umor reprezentativaca Hrvatske zbog tri odigrana produžetka u prethodne tri utakmice mogao da odluči u korist ''Trikolora'', ali Ivanišević to ne priznaje.

''Ne verujem da će umor igrati bitnu ulogu u finalu. Ljudi, finale je Svjetskog prvenstva, igra se dok ne umreš! Noga, ruka, dok sve ne otpadne. Francuzi su neviđeno moćni u svakom delu terena, i trkački i tehnički i fizički, ali treba odigrati finale.

Puno dobrih igrača u puno sportova nije dobro odigralo finala. U takvim se utakmicama vidi veličina nečijeg karaktera. Čitam i slušam da su oni favoriti, samo ne znam po čemu. Možda po imenima i rezultatima iz prošlosti? Za mene je to potpuno otvoreni meč, 50-50'', poručio je Ivanišević.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Sunday, 15.07.2018
12:38

Francuzi stvarno imaju mocan tim ali ovde ce sve svesti na to ko vise zeli taj trofej. Hrvatima je srce najveci adut. Oni u nekim trenucima izgledaju i dosta prgavo na terenu ali to je samo zato sto grizu za svaku loptu.