"Kukavice, Srbija vam pokazala kako se bori!"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.06.2018.
09:13
Izvor: Sportske.net

Ovakvi naslovi su obično bili rezervisani za naše igrače, sada se to promenilo...

EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH
EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH

Povezane vesti

Kostarikanski mediji osuli su paljbu po "Tikosima", i praktično ih već eliminisali sa prvenstva. Poraz od Brazila značiće kraj nade za Kostariku.

"Pokazali smo sve slabosti i još na kraju treba da budemo zadovoljni rezultatom jer da nije bilo Navasa u nekoliko situacija bili bismo poraženi ubedljivo. Iako je primio gol iz slobodnog udarca, to je bila samo pravda, Srbija je bolji tim", kaže "El Nasion".

Tabloidi su se obrušili žešće na igrače.

"Kukavičluk, čekanje da protivnik pogreši, besumične duge lopte bez plana protiv ekipe koja je fizički nadmoćna i zna da igra fudbal", pišu tabloidi u zemlji našeg jučerašnjeg rivala.

"Srbija je bila borbenija, više želela pobedu, kad na to dodate da smo se zavarali da nisu kvalitetniji od nas, onda je jasno što rezultat nije bio drugačiji", dodaje "Prensa libre".

"Ono što smo pokazali protiv Engleske i Belgije bilo je vidljivo u Samari, niti možemo da sačuvamo loptu, niti smo tim koji je sposoban da ugrozi rivala. Ruiz ne postoji, naši ofanzivni igrači bili su lak plen za srpsku odbranu. Dovoljno govori što smo jedinu šansu imali preko Gonzalesa koji je štoper"
, nastavljaju Kostarikanci u izveštajima.

"Srbija je veoma dobra ekipa, ne bez razloga, njihovi igrač nastupaju u velikim klubovima, želeli su pobedu i na kraju došli do nje",
dodaju rivali koji su nas potcenjivali i tvrdili da je Srbija najslabiji tim u grupi.

Izgleda da su im procene baš bile pogrešne...

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 18.06.2018
12:28

Mi smo domacini na papiru protiv Svajcarske da li to znaci da moramo da igramo u crvenim dresovima ili mozemo da izaberemo opet bele sto bi bilo super?

avatar
Bojan100
Monday, 18.06.2018
09:49

Mogu Kostarikanci da pricaju sta hoce , bili su neoprezni u izjavama i prije utakmice , sad nek pokazu karakter (ako ga imaju ) protiv Svajcaraca u zadnjem kolu , i ne dozvole pobjedu Svajcarske , a Srbiji nije ni bila upitna utakmica protiv Kostarike ( pobjeda znaci naravno ) , najveci test naseg tima je Svajcarska , ne treba da razmisljamo o matematici , samo pobjeda nas bodi u osminu !

avatar
FanEngleskogfudbala
Monday, 18.06.2018
09:21

Nije to ona Kostarika od pre 4 godine koja je ginula na terenu za svaku loptu.Nesto kao sad Island.

avatar
M_85
Monday, 18.06.2018
09:19

"Srbija je veoma dobra ekipa..." Samo da i ovo ne pogrese u proceni :D