Krstajić već odlučio, ovako će izgledati odbrana protiv Kostarike? Ima li razloga za brigu zbog Ljaje i Mitra?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.06.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net

Jedna dilema, izgleda, već rešena.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Reprezentacja Srbije juče je doputovala u Rusiju, u Svetlogorsk, gde će biti baza našeg nacionalnog tima u iščekivanju premijerne utakmice sa Kostarikom na Mundijalu (17. jun, 14 časova).

Nekoliko sati po dolasku, odrađen je i prvi trening, a neki detalji kada je u pitanju startna postava protiv ''Tikosa'' već su uočljivi.

Ti detalji odnose se na poslednju liniju našeg tima, a primetio ih je komentator RTS-a Aca Stojanović, koji se oglasio na Tviteru tim povodom.

''Na prvom treningu po dolasku u Rusiju, Srbija je igrala na dve strane, bez golmana. U jednoj ekipi su centralni bekovi bili Tošić i Milenković, u drugoj bekovi Ivanović i Kolarov. Verujem da će ovo biti zadnja linija protiv Kostarike'', napisao je Stojanović.

Ono što pomalo zabrinjava, jeste informacija da jučerašnji trening nisu odradili Adem Ljajić i Aleksandar Mitrović zbog lakših povreda, ali očekuje se da će ti problemi biti vrlo brzo rešeni.


--
-

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
10:38

S tim sto Radonjic nece uci umesto Ljajica.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
10:37

Stojkovic- Ivanovic, Milenkovic/Veljkovic, Tosic, Kolarov- Milivojevic, Matic- Tadic (Zivkovic), Milinkovic-Savic, Ljajic (Radonjic)- Mitrovic (Prijovic/Jovic). Izmene su u zagradi.

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 12.06.2018
10:45

Za izmene je rano reci, s obzirom da svasta moze da se dogodi na utakmici (ne daj Boze povrede i sl.). Ostalo se slazem, samo Milenkovic mora pre Veljkovica.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
11:45

A Veljkovic pre Tosica:-D Sala mala mada bih voleo da vidim njih dvojicu u narednom periodu (10+ god.) kao par/tandem stopera.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 12.06.2018
10:48

Ma kakav Radonjic , kad taj momak udje tu sav protok lopti staje . Momak ne ume pas da odigra samo ubije sprint i ošuta pa gde ode