Krstajić o Muslinu, stilu igre ''Orlova'' na Mundijalu, ''braći'' Rusima... A kako će počastiti igrače u slučaju uspeha?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.06.2018.
14:07
Izvor: Sportske.net, Al Jazeera

Selektor reprezentacije Srbije očekuje veliku podršku i od ruskih ljubitelja fudbala tokom Svetskog prvenstva.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Još samo pet dana ostalo je do starta srpskih ''Orlova'' na Mundijalu u Rusiji. Rival u nedelju od 14 časova u Samari biće nam selekcija Kostarike, a tokom priprema za nastupe u Rusiji, selektor Mladen Krstajić govorio je u intervjuu za ''Al Džaziru''.

Navijače u ovom trenutku najviše zanima za koji će se sastav Krstajić odlučiti, odnosno koji stil igre će forsirati na ovom takmičenju. Selektor se u odgovoru dotakao i svog prethodnika Slavoljuba Muslina.

''Svaki trener ima svoj stil rada, tako i ja. Ima stvari koje su mi se zaista svidele kod Muslina, koje su bile zaista dobre, ali ja sa nekom svojom idejom i filozofijom nadograđujem to što je Muslin radio.

Morate da budete svesni kakav fond igrača imate, da biste se odlučili za stil igre. Svestan sam kakav kvalitet igrača imamo, znamo i gde su nam slabosti koje pokušavamo da anuliramo'', izjavio je Krstajić.

Osim u kvalitet svog tima, Krstajić se uzda i u podršku sa tribina. Veruje da će i ruski navijači biti svim srcem uz naš nacionalni tim.

''Rusija je naša bratska zemlja, očekujemo i veliku podršku ruskog naroda. S te strane imaćemo veću podršku nego ostale reprezentacije. Osećamo se kao domaćini u Rusiji'', poručio je Krstajić.

Na kraju je upitan i na koji način će počastiti svoje igrače ako budu ostvarili uspeh na Mundijalu.

''Počastiću ih dobrom hranom, a možda i dobrom muzikom. Biću spreman za sve, nije problem'', zaključio je Krstajić.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Office
Tuesday, 12.06.2018
16:44

Pa nije ga Muslin doveo u stab, zasto ga je izdao?! Procitaj negde izjavu Dzajica pa ces skontati kakav je Muslin lik i zasto je otisao iz saveza.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 13.06.2018
08:06

Jeste ga on doveo.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 12.06.2018
14:14

Sramoto kako te nije bilo sramota da izdas muslina, da mu radis iza ledja? Ti imas filozofiju? Sreca pa cemo da vidimo to na delu i ima da se vratis pofnute glave a drugi ce ti biti kriv.