Kako plasman Hrvata u finale Mundijala da prođe bez Mamićevog komentara? Evo šta im je poručio!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net

San ili java?

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Zdravko Mamić je dugo bio ''alfa i omega'' u zagrebačkom Dinamu, uz značajan uticaj i u tamošnjem Savezu, kao i u nacionalnom timu, ali zbog sudskog procesa koji se tokom proleća vodio protiv njega i izrečene zatvorske kazne, popularni ''Maminjo'' Mundijal prati iz Bosne i Hercegovine, gde je otišao dan uoči izricanja presude u Hrvatskoj.

Ali, situacija u kpjoj se nalazi ne sprečava ga da se raduje istorijskom uspehu reprezentacije Hrvatske koja će u nedelju protiv Francuske igrati za titulu prvaka sveta.

Tim povodom Mamić se u više navrata oglasio na Fejsbuku, a u poslednjoj objavi, posle pobede nad Engleskokm u polufinalu, Mamić se u neverici zapitao da li zapravo sve ovo samo sanja.

''Ako ovo sanjam, molim vas da me ne budite! Još jednom se pokazalo ono što uvek ističem - hrvatski fudbaleri su ono najbolje što Hrvatska ima! HVALA VAM JUNACI! Vi igrajte, a ja ću se moliti za vas'', napisao je Mamić.
-
-

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 13.07.2018
19:36

Jedan od najzasluznijih sto je Hrvatska tu gdje je

avatar
biTan
Friday, 13.07.2018
14:31

Gde su sada oni Hrvati sto su kukali kako je istu ovu reprezentaciju privatizovao Mamic? Sad lepo kolektivno da se izvine coveku posto je vise od polovine reprezentativaca on napravio..

avatar
Amar Zornic
Friday, 13.07.2018
13:57

50% uspeha na njegov racun

avatar
Südkurve München
Friday, 13.07.2018
13:49

Maminjo care, svaka tebi cast