Jero razmišlja da zameni golmana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.06.2018.
13:15
Izvor: Sportske.net

Nije mnogo pokazao na ovom Mundijalu David De Hea.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Španija nije ona iz perioda kada su osvajali sve. Dva Evropska prvenstva i jedan Mundijal.

Tada je Iker Kasiljas na tri prvenstva uzastopno (2008, 2010. i 2012. godine primio svega 6 golova ukupno, a sada je David De Hea primio jedan manje u grupnoj fazi.

Sve je to navelo Fernanda Jera, čoveka koji je prinudno morao da sedne na klupu Španije nakon otkaza Lopetegiju, da razmisli o promeni tima za osminu finala, a prvi koji "visi" jeste David De Hea.

Ne sumnjamo da je jedan od najboljih golmana na svetu, ali na ovom prvenstvu je jedan od slabijih, nije odbranio ništa do treće utakmice, a nije briljirao ni juče protiv Maroka.

Španski "As" prenosi da bi Jero mogao da ga zameni za meč osmine finala protiv Rusije i da umesto njega ubaci Kepu.

Nije to sve o čemu razmišlja Jero, mogao bi da ubaci Nača u sredinu terena kako bi dodatno ojačao bedem.

Koliko može ova Španija?


Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 26.06.2018
14:09

De Hea je bio očajan ne samo protiv Portugala već i protiv Maroka. Sa njim se očigledno nešto dešava i morao bi da bude zamenjen ukoliko Španija ima bilo kakve ambicije. Ne znam o čemu razmišlja Jero, ali mi sa njim Španija ne deluje kao ekipa koja bi mogla dalje od četvrtfinala. Sastav diskutabilan, a na prve dve utakmice izmene su mu bile besmislene i ništa nisu donele, naprotiv. Protiv Maroka je konačno zamenio dvojicu najslabijih na toj utakmici, a ne kao na prve dve po scenariju definisanom pre utakmice. Nisu te izmene preporodile Špance, ali bar nisu bile besmislene, što jeste neki pomak.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 26.06.2018
13:50

Smešno je da se kola slome na Davidu koji istina nije briljirao ali šta tek onda reći za odbranu Furije na čelu sa Pikeom i Ramosom koji su i doveli Davida u situaciju da bude glineni golub.. Kepa je više nego kvalitetan golman i verujem da bi prigrlio svoju šansu ali sa druge strane nije pravedno da De Hea bude žrtveno jagnje jer nije on sam kriv a naročito nije glavni krivac..

avatar
Al(a)din
Tuesday, 26.06.2018
14:22

E takva je odbrana Nemacke i Bayern Minhena, sve svale na Manuela Nojera i on ih spasava

avatar
Mkhitaryan
Tuesday, 26.06.2018
14:30

Glineni golub? Druze pogledaj koliko su suteva Pike i Ramos dozvolili na gol Spanije. I bice ti jasno da oni ustv rade odlican posao