Izašla statistika, zapadni mediji odmah optužili Ruse!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.06.2018.
19:28
Izvor: Sportske.net

Istina je da deluju neverovatno u odnosu na period pre Mundijala, istina je i da su rivali bili slabi. Nema nikakvih dokaza, niti će ih biti, ma šta se dešava...

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Start Rusije na Mundijalu je mnoge iznenadio. Bez obzira na rivale, oni su u dve utakmice pokazali mnogo više nego pred Mundijala, pa niko ne može da se načudi kako dobro izgledaju na terenu izabranici Stanislava Čerčesova.

Dali su osam golova u dva meča, pa makar protivnici bili Saudijci i Egipćani, Rusija je zaista neočekivano dobra.

I omdah su se javile sumnje, ne one uobičajene da domaćin ima pomoć sudija, da ih guraju u drugi krug, jer se i očekivalo da prođu, već je, pogađate u pitanju doping.

Statistika kaže da je Rusija pretrčala najviše od svih ekipa na Mundijalu, iza njih su Hrvati i Australijanci, pa Senegal. Rusi su imali najduže sprinteve, deluju veoma motivisano, nezaustavljivo, grizu i kada imaju ubedljivo vođstvo.

Sumnja se pojavila jer osam mečeva pre Mundijala nisu pobedili nikoga, a Nik Haris dopisnik "Mejla" tvrdi da je pre godinu i po Kambolom bio pozitivan na doping testu i da FIFA zna za to i da nije preduzela ništa.

Navodno oni su sproveli istragu, ali nisu dobili nikakva dokumenta.

Nik Haris kaže da niko ne veruje FIFA, da niko ne veruje Rusiji, ali i da niko nema dokaze da se dopinguju čime i priznaje da su to sumnje koje nisu potkrepljee i zaključuje da će to zauvek ostati tajna, ali i da ćemo videti koliko Rusija može sa jačim rivalima.

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Monday, 25.06.2018
06:05

Da a englezi za poluvreme 5 komada nikom nije sumnjivo

avatar
Man united
Sunday, 24.06.2018
20:51

Фудбал је спорт у ком допинг и не може нешто много да ти помогне. Свакако не да после 8 утакмица без победе, разбијеш наредне две онако. Једноставно, Руси су мотивисани на овом СП. Изгарају, трче, дају 110% могућности.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 25.06.2018
01:10

najvaznije od svega ,daju golove.. prosto djeluje da su stvore 3 sanse a daju 5 golova

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 24.06.2018
20:05

sve je moguce...drugacije nikog ne bi mogli da pobede...smesna su reprezentacija a redjaju ubedljive pobede

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 24.06.2018
20:52

Ti si smešan ako veruješ da su doping kontrolori pogodili baš ruske igrače koji se nisu dopingovali, a da su svi ostali bili dopingovani. Na OI ne postoji doping kontrola za američke sportiste pa niko od njih ne diže glas, a ovde na SP gde postoji oni sumnjaju - radi se o čistoj mržnji prema Rusima i ni o čemu drugom.

avatar
Čika Marko
Sunday, 24.06.2018
20:03

Moram da kažem da sam i ja posle njihove druge utakmice počeo da mislim isto...ili je to puka sreća. Pa nisu oni Belgija!!!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 24.06.2018
20:01

Pa logicno da trce vise, motivisani su pred domacom publikom. A i igrali su sa dve ispod prosecne reprezentacije. Vec sutra nece da pobede a i u 1/8 finala nemaju sanse.

avatar
Algebrons
Sunday, 24.06.2018
19:57

Bolje neka se ovi dobrodušni, zapadnjački, mediji bave Švajcarskom i njihovim malverzacijama oko organizacije SP-a, te monopolizaciji Fife koju vrše zadnjih 20 godina (počev od Blatera).

avatar
SL_Komedija
Sunday, 24.06.2018
19:41

To su sve sumnje, a kada se dopinguju englezi, nemci i ostali, tada se ne iznose ovi podaci.