Ibro, šta kažeš sad?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 29.06.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Šveđani su uspeli da prođu u nokaut fazu, gde će se sastati sa Švajcarcima.

Epa/Oliver Weiken
Epa/Oliver Weiken

Povezane vesti

Reprezentacija Švedske je uspela da prođe grupnu fazu, i to kaoprvi tim u svojoj grupi. Oni su bili u grupi F, zajedno saNemačkom, Meksikom i Južnom Korejom.

Legenda švedske reprezentacije je imala šta da kaže povodom ovog uspeha njegove zemlje na Mundijalu.

Zlatan Ibrahimović je isticao da je prezadovoljan kako igra njegova reprezentacija, kao i da ne očekuje da se sada zaustave. Ali Ibrahimović ne bi bio to što jeste da ne doda komentar kakav samo on može da uputi.

"Rekao sam pre Mundijala da će oni stići daleko i da će verovatno osvojiti to takmičenje", započeo je tridesetšestogodišnji Ibra.

"Ja sam veoma zadovoljan, ponosan sam što sam Šveđanin, vozim se po gradu sa švedskom zastavom. Ja sam osvojio svet, sad je red na njih da to urade", dodao je Zlatan.

Šveđani su se plasirali tako što su pobedili Južnu Koreju i Meksiko, i na taj način šokantno izbacili Nemce sa Mundijala.

Ibra je prokomentarisao i narednog protivnika njegove reprezentacije.

"Moja reprezentacija je već pokazala da će biti težak protivnik svima. Oni su pokazali da mogu mnogo, a tako će i da nastave ovo takmičenje. Što se tiče narednog meča, to će biti vrlo težak meč, evropski duel, pa videćemo."

"Igrali smo sa 2 tima van Evrope, i pobedili oba meča, a izgubili od Nemaca koji su iz Evrope, ali mislim da to nema neke veze, ovo će biti nova utakmica, a oni će definitivno ići na pobedu", rekao je za kraj legendarni Ibrahimović.

Ibrahimović se povukao iz reprezentacije nakon Eura 2016. godine. On je na 116 mečeva za reprezentaciju postigao 62 gola.

Bilo je priče da se vrati u reprezentaciju, ali Ibrahimović je to demantovao, a kako vidimo, ide im odlično i bez njega.

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Friday, 29.06.2018
23:23

Због чега упорно потенцирате ову причу? Човек је пре почетка шампионата рекао да су Швеђани прошли квалификације без њега,те да треба да играју и Мундијал без њега. Рекао је да је то њихов успех и да он са тим нема ништа!

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 30.06.2018
00:10

Vreme je za are you sure you want to delete account...Nije me bilo dugo ali neke stvari se ne menjaju ovde...

avatar
Маркус19
Saturday, 30.06.2018
18:14

Који си сад ти?

avatar
NikkiCFC
Saturday, 30.06.2018
00:57

Vise puta je rekao da zeli da igra.